DE ECHTE BRES COLUMN 21

De Europese verkiezingen zijn voorbij althans in Nederland dan want de andere landen kunnen dit weekend pas stemmen. Maar hier mochten wij 6 juni al naar de stembus en dat hebben we gedaan. Niet massaal, maar de opkomst was toch meer dan de vorige keer.

De PVV van onze vriend Geert Wilders is hierbij de grootste geworden, ondanks dat die plofkabouter van een Frans Timmermans (GroenLinks-PvdA) samen met de linkse wegkijkende deugkneuzen, huilstruiken 😭 en jankmuilen 😭 om het hardst roepen dat zij de winnaar zijn.

En dat is nou iets wat ik helemaal niet snap, oké ik ben geen Einstein maar ik kan gelukkig wel een beetje rekenen. Want hoe is het nou mogelijk dat dat GroenLinks samen met de PvdA ACHT zetels hebben gehaald…dus (let op) dat is iedere partij VIER zetels. Ze hadden er geloof ik NEGEN dus hebben ze als je het samen rekent gewoon EEN zetel verlies, of ben ik nou achterlijk.

De PVV heeft ZEVEN zetels, en had er maar EEN dat is dus een winst van ZES zetels, hoe kan Franssie de boskabouter dan claimen dat er een overwinning is behaald door ACHT zetels te claimen met twee samen gevoegde partijen.

Het verschil is gewoon dat die bolle tuinkabouter er dus EENTJE heeft verloren en Geert Wilders er gewoon zes bij heeft gekregen. Het lijkt een moeilijk rekensommetje maar voor mij was het een eitje hoor, en ik was echt niet de slimste op de lagere school 😂.

Maar we gaan het zien of de rest van Europa de rechtse lijn doortrekt, en als dat zo is dan trek ik een fles champagne open terwijl ik helemaal niet drink. Mijn Corretje ook niet, dus dat zal dan wel weer een lekker drankje worden zonder alcohol.

Ja, en dan nog effe twee dingetjes war ik me eigen verschrikkelijk kwaad heb gemaakt en dat is natuurlijk die kattenmoordenaar, ik ben geen echt kattenmens maar meer een hondenmens. Maar wat ik van de week weer hoorde in het nieuws over een poes van drie jaar die een stok in zijn anus kreeg gedouwd waardoor het arme dier is overleden of liever gezegd vermoord.

Gek word ik van zulke berichten en dat geld natuurlijk ook niet alleen voor dieren maar ook voor kinderen (lees mijn vorige Column) en ik zou graag in contact komen met de dader want die douwde ik dan ook een stok van twintig centimeter in zijn reet en als hij dat onverwacht lekker zou vinden dan nam ik een langere stok die zijn strot weer uitkwam. en ik zweer het je dat hij het laatste wat hij dan zag in zijn smerige kutleven mijn lachende gezicht was.

En hetzelfde voor die katten hater die al meer dan twintig katten heeft verzopen waarvan bewezen is dat die arme dieren nog leefde toen ze in het water gepleurd waren. Ik snap nog steeds niet waarom deze zieke grafbakken niet gelijk een straf opgelegd krijgen als dat wanneer ze een mens vermoorden. Want dieren (en ik heb het al zo vaak gezegd) zijn verdomme geen dingen maar levende wezens.

Dus ook een taak weer weggelegd voor het nieuwe (rechtse) kabinet, gewoon aanpakken dat vullus want het begint met dieren en eindigt met mensen (gewoon minimaal twintig jaar cel en TBS daarna).

En dan het laatste berichtje waar ik minder pissig over was, dat zijn als die jonge kinderen op die zogeheten Fatbikes die met een telefoon in hun hand of die vast op het stuur zit met een kilometertje of vijftig over de straat, voetgangers gebieden, en zebra’s scheuren zonder helm nota bene. Levensgevaarlijk is het en ik heb al een paar keer vol op de remmen motte gaan staan zowel met mijn auto als met mijn scootmobiel.

Dus niet meer opvoeren die pleuris dingen, maar de jeugd van een jaar of 12 a 13 jaar wel opvoeden graag. En ook de laatste tijd hoor je niks anders dan “de bestuurder is doorgereden na het ongeval”, neem toch eens is wat verantwoordelijkheid stelletje klootzakken, je weet niet wat jullie hiermee aanrichten….nooit meer een rijbewijs, en een tijdje op water en brood!!

Tot volgende week.

Groetjes van Henk Bres!!

PS; Effe een berichtje voor mijn (PARTY) fans 😳

2 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 21

  1. De tranen rollen over mijn wangen omtrent die plofkabouter, maar inderdaad die doen er alles aan om rechts onderuit te halen. Wat het van de poesjes betreft is dieptriest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven