Home

Nieuwjaarsgesprek met de

minister-president

Mark Rutte

1 januari 2022

Mooi nieuws! Leestip!

Henk Bres leefde een leven van 12 ambachten en 14 ongelukken. Zijn meest in het oog springende beroepen: seksclub-eigenaar, uitsmijter, crimineel, hooligan, dierenactivist en beroeps-Hagenees.

Vanwege de vele klappen op zijn kop kan hij niet zonder een extern geheugen: zijn Corretje. Sterker: als Corretje overlijdt, zorgt Henk dat hij in de gevangenis mag gaan wonen. Geen grap!

Deze (geactualiseerde) biografie beschrijft het leven van Henk en Corry tot in de meest intieme details. Met alle hoogte- en dieptepunten. Met veel lach en veel traan. Lezers die het tijdens het lezen droog houden, kunnen hun geld terugvragen bij Uitgeverij Buttkicken.nl.

Er komt een geheel geactualiseerde editie uit van mijn biografie:

De Bresjes! Je kunt ‘m reserveren op debresjes.nl of via BOL.com

Van de schrijver van ‘Martien’, mijn Rotterdamse bloedgabber Jan Dijkgraaf.


START VAN DE NACHT

……is een interactief programma met humor, sarcasme, muziek en heel veel gezelligheid. Jouw zaterdag nacht verandert voorgoed als je naar de start van de nacht hebt geluisterd. Vaak met studio gasten. o.a wekelijks shownieuws met Johan Vlemminx en de tip van Kim mag je zeker niet missen. Heb je een vraag voor Henk of de studio gast schroom je niet maar bel, mail, of sms…….Heb je vragen voor in de uitzending laat het ons weten via Facebook of  Contactformulier.


Ook de Start van de Nacht is tegen Pedofielen en steunen Henk Bres

Radio Midden Nederland, Vrije Vogel Radio Baarn


Henk Bres die al sinds juli 2005 tot Januari 2018 een radioprogramma maakten bij Den Haag FM en vanaf 27 Januari 2018 het avontuur voortzetten tot December 2018 op het Internetstation Surfradio. 

Henk Bres kennen we natuurlijk allemaal van programma’s als: Het Lagerhuis, Rappatongo, Bobo’s in the Bush, Big Brother VIP’s. Hints en vele andere tv programma’s. Hij heeft zelfs nog geacteerd. 

Hij was de slager in Spetter een jeugd serie over een dolfijn en heeft ook een aantal reclamespots gedaan, tevens was hij coach van het RTL Sterrenteam. Kortom te veel om op te noemen. 

Vandaar nu het programma “De start van de Nacht” elke zaterdagnacht van 00:00 tot 02:00 op Radio Centraal FM


Voor alle vragen van scholieren ga je naar de website van Kim

Show Nieuws

Wekelijkse update door Johan Vlemminx
Bekende Buren – Deskundige van huizen van bekende nederlanders

Wie Wat Waar

De Start van de Nacht is elke week on air op Zaterdagnacht van 23:00 tot 02:00 uur

Herhaling van de Start van de Nacht is op zondagmiddag 12:00 – 14:00

Reageren kan via Twitter en via Facebook
Mail: studio@startvandenacht.nl

Telefoon Studio:  070 569 09 01
WhatsApp :  06 57729000


Podcast Jan Roos en Gast Henk Bres

Terug naar boven