DE ECHTE BRES COLUMN 22

Wat zijn die linkse figuren toch eigenlijk zielig en rijp voor een onderzoekje in het PBC, want die huilende hoeren kunnen het gewoon niet hebben dat links het eindelijk een keertje (na zoveel jaren van ellende gebracht te hebben) aan de verliezende hand zijn. En dat is gewoon waar, want neem nou het geval van Gidi Markuszower die door Geert Wilders naar voren is geschoven om vicepremier en minister van Migratie te worden. Na bezwaren (screening) van de van de veiligheid diensten (de AIVD), waarschijnlijk komt door vermoedelijk in het verleden wapenbezit.

Oke, lieve lezers en lezeressen van deze column dat zit mij dan niet echt lekker, want ik weet uit betrouwbare bronnen dat zoiets verjaard of soms helemaal in de doofpot word gestopt. Misschien kunnen jullie het je nog herinneren dat onze nationale huilstruik en burgermoeder Femke Halsema ook laatst nog eens een akkefietje had met verboden wapenbezit.

Eerst werd haar zoon verdacht van verboden wapen bezit, toen kwam er een bericht dat het een onklaar gemaakt wapen was van zijn vader, (dus Femke haar man) en toen bleek het ineens dat het ging om een alarmpistool.

Zoals je leest in dit verhaal word het gewoon allemaal afgezwakt en in de doofpot gestopt….ik heb ook nooit ergens een foto gezien in de krant van de man van Halsema (straf 40 uur taakstraf) dat hij ergens een taakstraf heeft gedaan, wat eigenlijk toch beste wel voer is voor de journalisten van Nederland, en in het buitenland. Nee dan is het onmogelijke ineens mogelijk geworden en verdwijnt alles.

Maar goed dat is verleden tijd, en nu is Gidi van de PVV de lul om niks, en is het weer duidelijk dat er met twee maten word gemeten. Maar goed Geert Wilders heeft het besloten dat hij het niet zou worden,en besloot daarom de PVV’er Marjolein Faber minister van Migratie te maken.

En hup, links Nederland brak zijn klote om weer met allerlei dingen te komen om haar in diskrediet te brengen, wat dus niet gelukt is en ook na een crises beraad heeft ze de steun van de vier partijen, en blijkt dit weekend dan of we dan eindelijk na een hoop gesteggel een PVV minister van Migratie hebben.

En geloof mij dat die Marjolein Faber echt geen verkeerde is hoor, ze is jaren lang senator geweest voor de PVV in de eerste Kamer en heeft haar sporen ruimschoots verdiend.

Ja en als je dan zo’n beetje het nieuws volgt dan maken ze zich in Brussel heel veel zorgen om de ruk naar recht…..dat is natuurlijk flauwekul, want waar ze zich echt druk over maken dat zijn de eurootjes die ze dan niet meer binnen kunnen harken, omdat er bijvoorbeeld flink word bezuinigd op ontwikkeling hulp.

En dat is nou een van de dingen waar ik zo blij mee ben, ja echt waar….en ik hoor mijn haters al weer huilen dat ik een rechtse tokkie ben met een bruinhemd aan die die arme mensen in de Afrikaanse landen niks gun en dat het daar overal oorlog is en armoede.

Nou ik zal dat effe ontzenuwen want alles wat ik nu zie binnen komen zijn jonge gasten (testosteron bommen) zonder vrouwen die de oorlog ontvluchten. Natuurlijk maar als Nederland in oorlog is denken jullie dan dat ik mijn Corretje, Jimmy en mijn vrienden en familie in de steek zou laten, nou echt dat kan er bij mij echt niet in.

En ik weet nog goed dat ik vijftig jaar geleden reclame zag op de televisie met daarin kleine bruine en zwarte kindertjes die een dikke buik hadden van de honger oedeem, en hun gezichtjes zaten allemaal vol met van die vliegjes rond hun ogen gewoon in een grote zandbak met een paar bomen en wat geiten.

Nu zie ik dezelfde filmpjes op tv maar dan in kleur, van zielige kleine zwarte kindertjes die honger hebben en geen medische hulp kunnen krijgen. Bijna dus hetzelfde gebeuren maar alleen na jaren van miljarden guldens en euro’s te hebben gestuurd onder het mom van ontwikkeling hulp.

Nou me kloten er is geen ene moer veranderd in die vijftig jaar, ‘ontwikkeling hulp’ dat betekend toch dat al die miljarden gebruikt motte worden om hun land te ontwikkelen en alles beter te maken voor die kindertjes en de bevolking….waar zijn dan die straten, pleinen, stenen gebouwen, lantarenpalen, stoepen, vliegvelden, restaurants, bushaltes, fietsen ziekenhuizen, winkels, dokterspraktijken, landbouw en zou kan ik wel alles gaan opnoemen maar dat doe ik niet. Waar zijn al die miljarden heengegaan in die vijftig jaar??

Ik weet het niet, en het is zielig voor de mensen, en kinderen die nu honger motte lijden, want in mijn ogen hadden er nu geen kindje meer in reclame filmpje motte zijn die honger hebben, want dat hebben ze dan aan eigen hun regering te danken die alles verhoerd en versnoerd hebben….want waar is al dat geld in godsnaam gebleven.??????

Tot volgende week.

Groetjes van Henk Bres!!

4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven