DE ECHTE BRES COLUMN 18


Hier zijn we dan weer, het is nu maandag tweede Pinksterdag, en dus een dag te laat maar het was gisteren best te doen heerlijk in mijn tuin in het zonnetje tussen de buien door. Maar nu zeikt het van de regen dus dacht ik bij me eigen ik gaat mijn column schrijven.

Nou het eerste wat mij op viel is dat verschrikkelijke slappe doorspekt van haat ge-ouwehoer van de linkse media, je kan nergens naar kijken, of lezen of die huilstruiken zijn bezig om het kabinet Wilders 1 helemaal tot de grond toe af te branden terwijl het nog niet eens begonnen is. Ze struikelen over elkaar heen van ellende en geloof het of niet ik vind het heerlijk.

Dat zure gezicht van Fransje Timmermans, die effe dacht gauw de premier van Nederland te worden, en zo het land nog meer de afgrond in te stompen. Heerlijk die kop van hem en ook sommige berichten op X lig ik van in een deuk hoe hij belachelijk gemaakt word.

Ja, en dan die Jesse Klaver, de stoom kwam uit zijn oren en ik verdenk hem er zelfs dan dat hij niet alleen azijn gepist heeft maar ook azijn gekotst heeft althans zo’n bekkie had hij toen hij hoorde dat de vier partijen eruit waren.

Om maar helemaal te zwijgen van onze opper homo Rob Jetten en het is eigenlijk te veel om op te noemen, want ik denk dat eerdaags de riool belasting weer omhoog gaat omdat de Nederlandse riolen vol zitten met azijn, en verstop zitten van dat linkse braaksel.

Eigenlijk zou je haast zeggen dat ze nu eens een koekje van eigen deeg krijgen en dat bevalt mij best hoor….eindelijk gerechtigheid. En ik weet niet of het jullie is opgevallen maar de laatste tijd durven de mensen (het gewone volk) eindelijk voor hun mening uit te komen en ook gemeentes die het helemaal zat zijn.

Ik hoop dat het lukt om al die onzinnige wetten die die linkse hap er gauw doorheen hebben gedrukt nu door het nieuwe (en dat schrijf ik nu met trots) RECHTSE kabinet van de tafel worden geveegd, en dan om te beginnen met het migratie beleid.

Wat mij wel heel erg verbaast is dat de beoogde nieuwe minister president (nog helemaal niet zeker) Ronald Plasterk (voormalig minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) nu al helemaal met de grond gelijk wordt gemaakt, de (linkse kritische) media is zo diep aan het spitten om hem van alles te betichten dat je haast zou denken dat er een hetze gaande is, en ja dat zou niet de eerste keer zijn. Kijk maar naar Pim Fortuyn bijvoorbeeld maar dat hoef ik jullie allemaal niet uit te leggen.

En wat mij daaraan niet alleen verbaast maar wat ik mij dan ook afvraag is, hoe is het mogelijk dat die zogenaamde kritische linkse media die nu Plasterk in het vizier hebben de laatste veertien jaar hebben gezeten.

Toen onze nu (al heel lang) demissionaire minister president Mark Rutte, nergens geen herinneringen meer aan had, te pas en te onpas gewoon loog, en openlijk schijt had aan het plebs (het gewone volk), alles gewoon weglachte en ook bijvoorbeeld tot aan zijn enkels in de reet van Erdogan heeft gezeten om hem maar toestemming te laten geven om de baas van de NAVO te worden.

En dat is nog gelukt ook, maar wat heeft hij er voor moeten beloven aan een Turkse premier die Nederlanders nazaten van de nazi’s noemde en fascisten. wie weet heeft hij dingen beloofd wat wij helemaal niet weten. Heeft hij dingen bekonkeld bijvoorbeeld dat er in de buurt van zijn huis geen asielzoekers gevestigd mogen worden….nee waar was toen de (linkse) kritische media.

Ik vind het een schande allemaal en ik denk dat het Kabinet Wilders 1 het erg moeilijk gaan krijgen om deze puinhopen die Rutte ons achter heeft gelaten op te ruimen, maar ik weet zeker dat het hun gaat lukken. Het moet wel anders zie ik het heel somber in voor de toekomstige jeugd van Nederland.

Nou, en om dan met een luchtig onderwerp te eindigen ik zag van de week iets op de tv en daar schoot ik van in een lachstuip, het heet stokpaardrijden en is een * echte*  sport. Vooral tiener meisjes doen er aan, en ik vind het echt geen gezicht. Meiden die met eens stok tussen hun benen met daarop een paardenhoofd, en die dan echt serieus met dat ding tussen hun benen over hindernissen springen.

Echt waar, ik zag een filmpje van een jongedame die volgens mij dacht dat ze echt een paard was, en heel parmantig zoals een paard door de zee aan het draven was….en geloof het of niet maar al die meiden hadden ook een paardenstaart.

En dat is in zweden ,Frankrijk, Duitsland en Finland een echte sport. Het enige wat je nodig heb is een stok met een pluchen knuffelpaardenhoofd eraan en een paar hindernissen. De gemeente in Ermelo had wat Finse meisje uitgenodigd om het Nederlandse publiek te laten zien wat stokpaard rijden inhoud.

O ja, een van die meisjes werd vroeger er mee gepest maar nu ze er mee bekend is niet meer, ze geven de paardenhoofden zelfs een naam….schiet mij maar lek.

Tot volgende week.

Groetjes van Henk Bres!!

2 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven