DE ECHTE BRES COLUMN 15


Vandaag lekker weer Koningsdag, ik weet dat daar de meningen over zijn verdeeld, maar ik ben van huis uit Koningsgezind opgevoed dus ze krijgen van mij het voordeel van de twijfel lol ;-)). Ik vind natuurlijk wel dat Koning Willem dit jaar weer naar de mooiste Oranje straat van Nederland (Marktweg in Den Haag) moet komen net als verleden jaar. Ook mag de Koninklijke familie wel wat minder verdienen natuurlijk, en ik vind ook dat Maxima een beetje meer haar best moet doen want bij haar lijkt het wel of de kloof tussen het gewone volk en haar steeds groter wordt op de een of andere manier.

Maar het weerhoud mij er in ieder geval niet van om lekker voor de buis naar Koningsdag (in Emmen dit jaar) te kijken samen met mijn Corretje en een bakkie pleur en een paar heerlijke Oranje tompouces. Ik mot toegeven dat ik het als kind zijnde veel leuker vond, want toen had je het defilé, maar helaas het defilé werd door toen nog Koningin Beatrix in 1980 afgeschaft omdat Beatrix zelf het land in ging.

Ja, en dan ook weer het ongelofelijk verhaal van die enge, griezelige antifa activist Frank van der Linde (zijn kop lijkt precies op die pleuris kop van Volkert van de Graaf) die het “krankzinnig” noemt dat “een fascist als Martin Bosma van de PVV een krans legt op 4 mei met de dodenherdenking”.

Nou weten jullie hoe ik er over denk maar als er eentje een linkse gore fascist is dan is het die beroeps mafklapper en klootzak van een Frank van der Linde wel. Ik vind dan ook dat ze hem nu vandaag gelijk motte arresteren, en dan ver heel ver na 4 en vijf mei weer eens los motte laten, en dan ben ik nog erg mild voor dit hersenloos stuk vreten.

Waar ik ook zo verschrikkelijk pissig om kan worden is dat ik al een hele week in het nieuws lees, zie en hoor dat er in Duitsland een mega grote rechtszaak is tegen ‘NEDERLANDSE PLOFKRAKERS’, ziek wordt ik er van want tussen deze 30 verdachten zal er zeggen en schrijven misschien 1 Nederlander tussen zitten. Geloof mij nou als ik zeg dat de rest uit Marokko komt en dat die bewoners uit het Rifgebergte met een dubbel paspoort zijn.

Helemaal niks geen Nederlanders, oké natuurlijk zullen er weer mensen zijn die zeggen “nee Nederlanders zijn lieverdjes, en je bent racistisch Henk” en het eerste daar hebben ze gelijk in maar ik vind dat je zeker als journalist het beestje bij de naam mot noemen. Zijn het Nederlanders oké, dan zijn het ook tyfus bakken, maar nu zijn het geen Nederlander maar aangewaaide asiel zoekers uit veilige landen en zeg dat dan ook. Maar nee ik denk dat de media te schijterig is om het beestje bij de naam te noemen omdat ze dan van natuurlijk onze linkse vrienden het stempel krijgen dat ze racistisch bezig zijn….de laffe honden!!

Tot slot zou ik aan iedereen met een gezond verstand willen vragen om niet zo antisemitisch te zijn, want deze mensen (Joden) hebben het al niet makkelijk, en ja de holocaust bestaat. Ze kunnen niet meer met keppeltjes oplopen, worden bespuugt en verrot gescholden. En aan alle burgemeesters van die land zou ik willen vragen om die pro Palestijnse demonstraties te verbieden, want volgens mij haal je daarmee de oorlog naar Nederland toe.

O ja, heren en dames Burgemeesters, neem dan ook gelijk eens een keertje flinke maatregelen tegen die klimaat activisten, jullie weten het wel die gore linkse klootzakken die bijvoorbeeld de A12 bezette (door er met hun smerige aries op te gaan zitten), waardoor er geen hulpverleners door kunnen met misschien eerdaags doden tot gevolg, of die tyfuslijers die schilderijen met tomatensap of met weet ik wat insmeren.

Nou dit was het weer voor deze week….want de koninklijke bus komt aan in Emmen zie ik op de tv, en mijn bakkie pleur staat al te dampen op de tafel met daarnaast een overheerlijk Oranje tompouce!!!

PS: Wat is die minister president Mark Rutte toch een vuile vieze landverrader, ik zag hem gisteren in het journaal de kont van president Erdogan van Turkije likken om te vragen of hij NAVO baas mag worden. Die Erdogan, die het Nederlandse volk, en Mark Rutte een nazi’s en fascisten noemde enkele jaren geleden. gadverdamme ik vind het walgelijk en misselijkmakend, bah!!!

Tot volgende week.

Groetjes van Henk Bres!!

Een gedachte over “DE ECHTE BRES COLUMN 15”"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven