DE ECHTE BRES COLUMN 14


Voordat jullie het niet weten, vind ik dat het steeds gekker wordt in Nederland, want in Vught is afgelopen woensdag een ouwe man (natuurlijk zal het geen deelnemer zijn aan de sterkte man van Nederland) in zijn huis overvallen door een NEP agent. De overvaller sloeg of duwde de oude man toen hij open deed gelijk tegen de grond ,en ging er met al zijn waarde volle spullen vandoor.

Wat toevallig was dat de (echte) wijkagent die zelfde avond de mensen waarschuwde met een berichtje op X dat er mensen in zijn wijk waren opgebeld door nepagenten met de vraag of ze wat van waarde volle spullen in huis hadden. Dus een feit is dat je hier in Nederland s’avonds de na achten de deur niet meer open kan doen, mits je een ervaren vechtsporter ben, mee doet aan sterkste man wedstrijden, of met een 9 millimeter in je hand heb.

Ook worden er veel babbeltrucs uitgehaald, zo ook in Amsterdam waar een 78 jaar oude vrouw werd opgebeld door een vrouwelijke nepagent. Ze vertelde de oudere dame aan de telefoon dat haar (nep) collega’s die avond ervoor twee verdachten mannen hadden aangehouden en die hadden haar adres op zak.

Ze vroeg of ze waardevolle spullen in huis had, maar deze dame vertrouwde het niet en belde de echte politie. Toen haar mede dader aan de deur kwam om de dure spullen op te halen trof hij daar de echte politie aan die hem gelijk arresteerde. Naar dat kutwijf die had gebeld word nog gezocht.

Je gelooft het of niet maar die gore klootzak die ze arresteerde was pas 15 jaar, en hoe moet dit nou opgelost worden want dadelijk is er echt wat aan de hand en de slachtoffers die deze babbel trucs hebben meegemaakt geloven de echte politie aan de deur staan niet meer, en dan durven deze mensen echt niet meer open te doen. Want het is toch logisch dat de oudere, en ook veel mensen van middelbare leeftijd na dit soort berichten bijna dagelijks op het nieuws te horen en in de krant lezen, echt niet weten of het nu wel echte wouten zijn of neppers, dus wel open doen of niet.

En als deze mensen mijn raad opgevolgd hebben, en je doet open met een blaffer in je hand dan hang je er als nog aan, want je mag je eigen huis en haard niet verdedigen met een pistool of wat dan ook (want dan ben je gewoon de Sjaak). Wat is de oplossing want ik vind en een dingetje hoor, of wat de elite lezers onder ons zeggen een dilemma.

Ja, en dan heb ik nog een voorbeeld dat het echt niet gekker mot worden in Nederland en dat gaat over een anonieme brief die een 84 jarige mevrouw kreeg namens haar buren. Daarin gaven de buren aan of het niet eens tijd werd dat ze naar een bejaardenhuis ging, want heel veel grote gezinnen hebben zo’n huis nodig waar in u momenteel woont stond er in die brief. Wij als buren vinden dat heel egoïstisch en vinden dat u maar eens op moet stappen, hopelijk vind u dat ook.

Mag ik dan effe kotsen a.u.b, want deze vrouw heeft 4 jaar geleden haar man verloren, en zou heel graag naar het bejaardenhuis willen. Zij is al een paar keer gevallen maar dankzij de bezuinigingen vinden ze haar nog ’te goed’ om naar het bejaardenhuis te gaan. Ik weet het niet meer hoor, en ik hou het netjes maar wat een vuile vieze smerige graf…..buren heeft deze 84 jarige mevrouw.

Wat een stelletje NSB’ers die het liefst zien dat deze dame weg mot omdat er andere in motte kunnen wonen, ik hoor het ze zeggen onder het genot van een oranje bittertje “zeg lui moeten wij nu eens niet zorgen dat dat ouwe lijk van nummer 29 eens de pleitterik maakt want mijn zoon Dirk Jan van huppelepup zou daar graag gaan wonen met zijn kroost”. Ik wordt hier echt kots en kotsmisselijk van, en vraag mij niet naar mij gedachten toen ik dit berichtje onder ogen kreeg, gadverdamme wat een tering volk.

Nog een klein dingetje wil ik jullie niet onthouden en dat is dat er een wijf was in Brazilië die haar net overleden oom in een rolstoel naar de bank bracht om een lening op zijn naam proberen te krijgen. Hoe verzin je het, op het filmpje bij het tv programma 112 van gisterenavond was duidelijk te zien hoe ze die dode oom aan zijn hoofd beet hield, en zijn hand op de tafel probeerde te krijgen om hem te zogenaamd te helpen met het zetten van zijn handtekening……fffffffttttttttt….de wereld is mooi, maar geloof mij nou de mensen zijn kuis verrot.
 
Tot volgende week

Groetjes van Henk Bres!!

4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 14

 1. Hondsbrutaal en schofterig.
  Al die kansparels die hier binnen gekomen zijn maken niet alleen Nederland maar heel Europa verrot.
  Geen opvoeding, geen normen en waarden en nul komma nul empathie.
  220 in hun achterste.
  Ik word er ook erg boosm om en dan druk ik me zachtjes uit.
  X😙

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven