DE ECHTE BRES COLUMN 12

Lieve mensen, hier dan weer de wekelijkse column van mij. Ik heb besloten dat ik het roer definitief gaat omgooien, want dan ben ik veel beter af en krijg ik alles wat ik maar hebben wil. Als eerste ga ik lekker een scooter kopen net zoals in Noordwijk, en krijg ik dat ding dan niet op mijn naam dan ga ik terug naar de verkoper om hem met mijn helm voor zijn harses te slaan.

Ben ik daar klaar mee ga ik lekker een boot stelen net zoals in Leeuwarden, en als dat weer achter de rug is ga ik bij Bergen een paar club huizen in de brand steken en alsof dit nog niet genoeg is ga ik ook nog een paar lui neersteken in Beekbergen het liefst een paar arbeidsmigranten. Dan ga ik denkelijk door het gehele land wat bomaanslagen plegen, natuurlijk het liefst bij wat loodgieters (bbrrr..zijn enge mensen) en dan effe een dagje vrij nemen om nog een paar bommetjes te plaatsen bij wat mensen die bekend staan in de buurt als hele lieve mensen.

Dan gaan we weer vrolijk verder want ik ga heerlijk wat auto’s in de brand steken het liefst zoals in Den Helder waar een auto was aangestoken die heel veel emotionele waarde had voor de eigenaar, of van invalide mensen want die branden zo lekker, dan haal ik het nieuws weer eens. Ook campers doe ik maar wat graag want die branden langer, en heerlijk dat die hardwerkende mensen die dan niet op welverdiende vakantie kunnen.

Ja, het gaat op werken lijken, en als ik dit allemaal heb gedaan dan ga ik toch denkelijk wel wat mensen gijzelen zoals deze week twee keer gebeurde in Eden. Heerlijk om dat steeds het arrestatie team in actie te zien komen, en geloof het of niet als je dat een paar keer heb meegemaakt durf ik te zeggen dat is beter dan seks. (heerlijk)!! Ook de angst en de trauma’s die je dan deze mensen bezorgd is overheerlijk om mee te maken.

Dan zoals het in Amersfoort ook is gebeurd ga ik heerlijk over de daken lopen op balkons springen en wat ruiten er uitslaan, en dan natuurlijk via de regenpijp weer naar beneden. Gewoon die bekkies van die bewoners als je in eens voor hun neus staat in de woonkamer of keuken (zalig). Naar ik hoorde zijn er nu nog mensen die iedere avond een ronde maken langs alle deuren en sloten om te kijken of ze wel goed op slot zitten.

Ja, en weten jullie wat nou het mooiste is van dit alles, dat dit in nog geen week allemaal gewoon gebeurd is hahahahaha……..en nou komt het het aller leukste en het aller mooiste is dat het als je al gepakt word het dan weken lang duurt voordat je geholpen word. Gewoon omdat er veel te veel geld naar andere belangrijke doelen gaat, ja dat is echt waar vraag maar aan onze demissionaire ministers. Die weten het tenslotte heel goed, want die hebben er voor gestudeerd.

Echt waar, het maakt helemaal niks uit wat je doet, behalve als je zelfmoord pleegt natuurlijk, maar als je er een paar koud maakt, en je zo dom ben om je te laten betrappen ga je een zorgtraject in, en hoef je niet de cel in hier in Nederland als verwarde de man…..daarom ga ik dit ook niet in het buitenland doen, want ik ben gekke Henkie niet en Ik kijk wel uit.

Nou effe serieus, iedereen die dit leest, en er het zijne van denkt begrijpt natuurlijk wel dat ik totaal verward ben terwijl ik dit schrijf en in een psychose zit!!!!!!! En daarbij als ik klaar ben met deze column heerlijk in het zonnetje in onze tuin gaat zitten (bijna 22 graden).

Nee hoor, maar jullie geen zorgen ik heb genoeg aan de gezellig weken, maanden en jaren met mijn Corretje, lekker gewoon zoals iedere normale (nou ja) Hollander zou doen, Heerlijk op de bank zitten, en goeie films op Netflix te kijken, en natuurlijk ook de nieuwsberichten op de tv want hoe zou ik al die dingen die ik hier heb opgeschreven anders weten. Nee lekker bankhangen, en af en toe effe een weekje of weekendje eruit, als de financiën het toelaten natuurlijk, en lekker lopen met mijn allesie Jimmy (Jack Russel), het liefst in de natuur, vosje tegen komen, bonte spechten en nog zoveel meer.

Daar heb ik genoeg aan, en ik hoop dat ze al deze zogenaamde randdebielen is een keertje worden aangepakt, minimaal twintig jaar op water en brood, en heeft hun acties levens gekost dan onmiddellijk executeren met de doodstraf. En niks geen 12 jaar voor het doodrijden van een heel gezin zoals in Rotterdam….nee gewoon 1200 honderd jaar geven dat soort grafbakken!!


Tot volgende week


Groetjes van Henk Bres!!

2 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 12

  1. Zo amen Henk. Toevallig had ik het er vanochtend met mijn pleegmoeder over. 85 jaar en snapt het allemaal niet meer met dat hele zooitje wat hier naar toe komt. Grote smoelen, dreigen, stelen en maar gepamperd blijven worden.
    Zet ze op een boot richting Noordpool om de IJsberen te redden. Die hebben honger. Het is niet meer te begrijpen en we kunnen nog meer verwachten van dit tuig vd richel.

    1. Ha die Annemarie, ik ben het weer zo helemaal met je eens, en ik kan je moeder best begrijpen hoor want het loopt hier in Nederland de spui gaten uit met die gelukzoekers. Ik ben benieuwd wanneer daar nou eens eindelijk wat aan gedaan gaat worden…..het kan zo niet langer!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven