DE ECHTE BRES COLUMN 09


En ja hoor wat lazen we in het AD van de week “Gebrek aan personeel leidt tot lege cellen in de bajes”. Ja echt je geloofd het niet maar ongeveer een kleine tweeduizend veroordeelde lopen gewoon vrij rond omdat er geen genoeg cipiers zijn in Nederland. Ja, en dan vind ik het toch echt wel tijd worden dat dat hele demissionaire kabinet met aanhang en al ergens op een eiland worden gedumpt. Tijd dat Wilders en zijn rechtse kompanen eens een flinke bezem door het beleid halen van de laatste twintig jaar.

Het is toch niet normaal vind ik, dat ene Michael B deze week voor de rechtbank stond voor poging tot doodslag omdat hij op het hoofd van de buurman heeft staan dansen met een ruzie over geluidsoverlast bij de flat van zijn vriendin. Eerlijk is eerlijk en hij vind dat hij zelf ook te ver is gegaan en ontkent de aanklacht ook niet. Het OM wil hem voor een jaar de cel in hebben maar als de rechter hem zou veroordelen is het de vraag of hij ooit vast komt te zitten voorlopig omdat er geen cipiers genoeg zijn (hoe dan).

Lieve mensen we hebben het niet over een diefstalletje van een pakje vlees bij de Jumbo (omdat die met dank aan het (Linkse Wakker Dier) het vlees uit de aanbiedingen heb gegooid), nee we hebben het over een poging tot doodslag en dat is wel effe wat anders volgens mij. Bij moord worden ze daders nog wel gelijk opgesloten maar voor de lichtere vergrijpen zoals ) poging tot doodslag, verkrachting (geen zedenpolitie genoeg) en vele andere zaken blijven gewoon op de plank liggen en als het dan al niet verjaard is krijgen de zelfmelders een oproep om naar de gevangenis te komen (hoe dan).

Want als ik toch een Marokkaan ben of een Syriër en ik heb iemand verkracht of aan gerand en op iemand zijn hoofd heb staan dansen en “over een tijdje krijgt hij een oproep om naar de bajes te komen dan zouden ze van mij ook lekker de tering kinnen krijgen en bleef ik lekker van mijn vrijheid genieten in het land waar ik na mijn veroordeling naar toe was gevlucht.

Ik wil graag jullie mening, want wat mot je nou doen met een 9 jarig (tering) joch dat op de kinderboerderij in Hoek van Holland een stuk of negen konijnen en een paar cavia’s met zijn blote handen heeft gewurgd. Dat kreng had al meer bezoekjes gebracht, en er was nooit wat aan de hand geweest, maar nu draaide hij helemaal door en vermoorde de dieren. Wat mot je nou met zo’n pleuris jong doen, hij krijgt geen straf omdat hij te jong is, wordt eerdaags wel begeleid en staat dan onder controle van zo’n linkse geitenwollesokken psycholoog die hem dan beter mot maken. (wat gewoon niet gaat lukken).

Nou ben ik in het verleden ambassadeur van de stichting “Zinloos Geweld Tegen Dieren” geweest, de oprichter daarvan was Henk ten Napels omdat zijn paarden op een gruwelijke manier werden mishandeld met brandende peuken tot aan stokken tot bloedens toe in de vagina van de merries geslagen. ik heb vaak met deze man om de tafel gezeten en ook samen met hem een zwartboek aan de politiek overhandigd met name aan Joost Eerdmans.

Deze naamgenoot van mij vertelde over de vele gruwelijke mishandelingen die hem vaak te oren kwamen, en zei toen iets tegen mij dat mij altijd is bij gebleven. Hij vertelde dat serie moordenaars meestal begonnen met het vermoorde en martelen van dieren, gewoon ineens en zomaar uit het niets. En inderdaad kreeg hij gelijk want de dader van het mishandelen van zijn paarden die werd een paar jaar later opgepakt omdat hij een zwerver had vermoord.

En nou mijn vraag aan jullie is: mot je zo’n klein tyfus ventje van 9 jaar laten behandelen door zo’n linkse kneus die er heilig van overtuigd is dat hij zieke geesten beter kan maken of mot je zo’n dierenmoordenaar gewoon levenslang opsluiten en nooit meer vrijlaten, of het zelfde met hem doen als die onschuldige beestjes. Want echt ik zal wel weer een harde mening hebben maar als je kijkt naar die TBS klanten die jaren onder behandeling staan van die pipo’s.

En zodra ze een keertje op verlof mogen gelijk de benen nemen en weer aan het moorden slaan. Terwijl ze op tv en in de media oproepen om hem niet zelf te benaderen omdat hij waarschijnlijk zijn pillen niet heeft ingenomen en daarom levens gevaarlijk is. Ik denk dat over twintig jaar (het is niet te hopen) zo’n bericht word uitgegeven, en dan tevens bekend word dat hij op 15 maart 2024 op een kinderboerderij konijnen en andere kleine beesten heeft vermoord, en wie weet wat nog meer later!!


Tot volgende week, groet van Henk Bres.

2 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 09

 1. Gek hè dat mensen op een gegeven moment het recht in eigen hand nemen, wat mij helemaal niet verbaasd, want van die machtsbeluste
  Principe loze tering kliek, hebben we niets te verwachten.
  Misschien gaan ze het wel zien, als een van hun een keer door zo’n gek
  te grazen wordt genomen.
  Vinden ze het nog vreemd dat ze beveiligd moeten worden.
  Wordt tijd dat het nieuwe kabinet van de grond komt, en aan damage control gaat doen, maar ben bang dat dat heel moeilijk gaat worden.

  1. Hey die Rob, weer bedankt voor je reactie….en je heb weer helemaal gelijk vriend….ik hoop toch dat het laatste wat je schreef goed komt!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven