DE ECHTE BRES COLUMN 10

Hier weer een nieuwe column, en ja je kan er niet omheen dat die gore smerige klote pedoseksueel van een Benno (L) Larue weer de fout is ingegaan en dit keer in Duitsland. Toen hij naar Duitsland vertrok riep ik al dat ze daar heel erg moesten uitkijken omdat (en ik heb het al zo vaak gezegd) het een predator is een hyena en een aasgier ineen. Wie laat nu in Godsnaam zo’n verdorven smeerpijp naar een ander land gaan in de wetenschap dat hij daar weer kindertjes gaat misbruiken?

Iedereen met een normaal verstand had dat toch kunnen begrijpen? Kijk ik ben mijn hele leven al gek op vrouwen, ik vind ze mooi, aantrekkelijk (niet allemaal natuurlijk) en seksie. Laten we aannemen dat het hetero zijn verboden zou is, en het strafbaar is om seks met een volwassen vrouw te hebben en ik daarvoor al verscheidene keren gearresteerd zou zijn.

Tijdens mijn detentie ben ik doorgestuurd naar zo’n geitenwollensokken psychiater die mij na moest kijken of hij mij er van kon overtuigen dat je geen seks mocht hebben met volwassen vrouwen omdat het strafbaar was. Geloof mij nou maar dat die geitenwollensok tegen een muur heeft zitten lullen omdat ik nou eenmaal gek ben op volwassen vrouwen en hij kon dan plaatjes van kippen laten zien, homo’s, dragqueens of andere soorten waar ik dan zogenaamd wel gek op mocht zijn omdat het bij de wet niet verboden was.

Dat lukt nooit, al laat die stomme lul de mooiste plaatjes zien ik zal nooit ergens anders gek op zijn dan op volwassen vrouwen, en dat is nou precies het zelfde met die gore pedo’s want ze zijn nu eenmaal gek op kleine kinderen, kleuters en in sommige gevallen zelf op baby’s.

En weten jullie waarom, omdat ze allemaal ziek zijn. Want in mijn ogen is seks met kleine kinderen zwaar, heel zwaar verboden. Maar in hun beleving is het normaal net zoals ik hetero ben kan je zo’n smeerpijp nooit overtuigen dat hij fout bezig is want heb ik vaak gehoord van zo’n pedo, ze lag zo lekker te kirren en ze spreide helemaal uit haar eigen haar beentjes en armpjes alsof ze naar me verlangde.

Echt ik heb het meegemaakt in mijn strijd tegen Martijn, columnisten die dat scheven om mij te zieken met boven de column “Speciaal voor Henk Bres”. Misselijk wordt ik er van en nu ik dit schrijf spuug ik nog vuur en komt de rook van kwaadheid uit mijn oren. Echt die Martijn zelf en al die andere pedofielen hebben mij bedreigd,en ik zou zelf Hitler zijn die pedo’s vervolgde inplaats van de joden.

En geloof mij nou maar het zit niet alleen in de onderlaag van de bevolking want ik ben er door mijn strijd tegen die gore smeerlappen wel achter gekomen dat het hoog in de top van Nederland zit geworteld, en dat die smeerpijpen een hand boven het hoofd word gehouden, kijk maar naar de affaire Demmink. Breek me de bek niet open, en ik vind dat ze minimaal verplicht Chemisch gecastreerd motte worden, of anders levenslang opsluiten voor de veiligheid van alle kindertjes hier, in Europa, en de wereld.

Maar er is nog meer gebeurd want er was weer een erg geval van dierenmishandeling in de omgeving van Benthuizen. De helden van de dierenambulance hebben daar 13 dode ganzen gevonden die zwaar zijn gemarteld en afgeslacht.

Ik maak hier geen woorden aan vuil want dan word ik weer kwaad, maar hoe kan je in godsnaam deze mooie dieren beschieten met hagel en hun hart er uitsnijden terwijl ze nog leven…..afschuwelijk en ik hoop dat ze die lui dezelfde straf geven als die pedo’s en dan ben ik echt super mild hoor want diep in mijn hart mogen ze die gasten loslaten op die pedo’s, hun hart er uit snijden en ze dan afknallen. Ik weet het ik spoor niet en ik ben gek, maar zo voel ik het nou eenmaal als ik zulke berichten hoor of lees en er over schrijf…..klaar mee!!!!

Nou nog een paar kleine dingetjes die mij verder zijn opgevallen in het nieuws, en dat zijn als eerste dat die Turkse koeieneuker gewoon is uitgezet. HET DUS KAN WEL, Verkrachtingen, steekpartijen, kopschoppen, schijten en je eigen aftrekken in het openbaar, overlast bezorgen, dat mag allemaal wel maar als je betrap word dat je een koe staat te neuken word je uitgezet (HOE DAN?).

Tweede wat mij opviel was dat het aantal bomaanslagen hier in Nederland al sinds 1 januari 2024 op tweehonderd en acht staat (HOE DAN?)

En als laatste de minst ergste is dan is dat schudde koppie Marijke Helwegen tegen woordig aan takken in het bos loopt te zuigen en sabelen van sparrenbomen (gezien in haar eigen video) omdat ze het heerlijk vind (HOE DAN?) En ik wil de kerstbomen verkopers het aankomende jaar waarschuwen dat vooral de blauwsparren heerlijk smaken, en er met de Kerst dit jaar een hoop kale bomen in de huiskamers staan.Tot volgende week, groet van Henk Bres.

4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven