DE ECHTE BRES COLUMN 08

Het was me het weekje wel weer, allereerst het bericht van die Houthi-aanval in de golf van Aden op een Grieks schip met de naam ‘True Confidence’ waarbij 3 doden vielen en 4 gewonden in het Rode Zeegebied. Nou begrijp ik in eerste instantie niet hoe ze daar aan raketten komen om die schepen te overvallen en is het nou zo moeilijk voor een land als Amerika, Europa of voor mijn part Rusland een paar oorlogs schepen sturen om vandaar af die hele verdomde Houthi’s plat te bombarderen, zodat er alleen nog maar dooie Houthi’s zijn.

Maar gelukkig hoorde ik dat er gisteren een Nederlands oorlogsbodem naar het gevaren gebied is gestuurd om daar de doorvoer van de scheepvaart te garanderen want Nederland is natuurlijk ook een handels land, en hebben er niks aan als er een stel doorgedraaide randdebielen zoals die Houthi’s met raketten gaan schieten.

Ja, en dan het bericht van de week dat er in Nederland een heleboel leraren zijn en leraressen die geen zin meer hebben om voor de klas te gaan staan wegens de vele bedreigingen die ze naar hun hoofd geslingerd krijgen door al die lieverdjes die thuis geen opvoeding hebben genoten. Vaak zijn het ook de ouders die naar school komen omdat hun lieverdjes een weerwoord hebben gehad van de leraar, en die zijn dan hoogst beledigd en gaan verhaal halen op school.

Tot dusver begrijp ik dat wel maar om dan als schoolbestuur je werknemers te laten vallen als een baksteen dan ben je in mijn ogen nog minder dan een hoop stront, want je heb ten alle tijden de verantwoordelijkheid over je personeel of niet soms?

Dus eerst kan de door zo’n gore laffe snotaap de kanker toegewenst krijgen en nog met de mededeling dat hij je eerdaags dood gaat maken, en daarna krijg je nog een met een doorgedraaide vader of moeder te maken.

En alsof dat nog niet genoeg is draait die laffe directie van de desbetreffende school nog eens zijn hoofd om (zoals die linkse wegkijkers zo goed kunnen) en laten je in je sop gaar koken. Ik wist het wel, en ik denk wel dat jullie weten wat mijn oplossing zou zijn
😠

En dan natuurlijk weer een reden om uit de EU te stappen is dat er weer een bedrijf dat al een eeuw bestaat gaat sluiten. Want Richard van der Donk uit Culemborg gaat stoppen met zijn sigarenmakerij in mei, omdat hij door de nieuwe wetten en regelgeving van de EU mot hij stoppen met zijn met de hand gemaakte bolknakkers te draaien. Zijn Opa is er mee begonnen maar helaas  word het door de geldverwistende EU geen rekening gehouden met familiebedrijven, en hup daar gaat weer een mooie ouderwets prachtig familiebedrijf naar de klote…….verdomme.

Ja, en als laatste zou ik willen zeggen tegen een vieze gore dierenbeul dat ik hem graag uitnodig om een keertje bij mij te komen eten. Waarom, nou gewoon omdat mijn lieve Corretje de lekkerste gehaktballen maakt die ik ooit gegeten heb. En dan zal ik aan haar vragen of ze die gehaktballen net zo klaarmaakt zoals die klootzak ze hebben wil. Mijn buurman is een goeie klusser, en heeft allerlei maten spijkers die we dan in de ballen gehakt zullen verwerken, zoals gore dierenbeul ze aan de lange Tiende in Rijsbergen op straat heeft gegooid om er honden pijnlijk mee te vermoorden, want een ander woord heb ik er niet voor. Zodra ik die ballen gehakt door zijn strot heb gedouwd maak ik er een film van hoe hij de pijp uitgaat op de manier waarop hij onze lieve huisdieren wilde vermoorde en stuur ik die naar zijn familie….no mercy en helemaal klaar met zulke lui!!!

Nou de CPC is bijna afgelopen, en het is altijd een genot om die bikkels ieder jaar voorbij mij huis de 21 kilometer te zien hard lopen….respect voor deze dames en heren, weer tot volgend jaar kanjers……


Tot volgende week, groet van Henk Bres.

9 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 08

  1. weer mooi bericht Henk ben blij dat ze de Nederlandse boot er heen sturen en wat die dierenbeul betreft laat hem ook maar in een hok en hetzelfde doen bij hem als hij doet ben blij dat hij geen diëten meer mag houden

  2. Hartstikke goed weer Henk en die dierenbeulen moeten inderdaad eens goed aangepakt worden aangezien de straf voor dat soort mensen helaas veel te laag is (als ze al opgepakt worden)!

  3. Weer goed geschreven, en die dierenbeul lekker die gehaktballen laten eten, ik heb ook een hond je moet er toch niet aan denken dat ze die balletjes eten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven