DE ECHTE BRES COLUMN 07

Hallo, hier ben ik weer met een nieuwe column, ik heb het al vaker over gehad maar nu ik niet zo lekker in mijn vel zit valt het mij vaker op. En dat zijn natuurlijk bedreigingen die je krijgt als je een beetje bekend ben. Natuurlijk krijg ik er gelukkig niet zoveel als Geert Wilders of andere politici, maar de laatste tijd zijn er weer meer trollen op het internet met name op X en Instagram bijvoorbeeld.

Ik ben een paar weken geleden geopereerd en ik kreeg enorm veel reacties van allemaal lieve mensen en die wilde ik natuurlijk effe bedanken. Maar het waren er zoveel dat ik besloot om iedereen te gelijk te bedanken in 1 berichtje. Zo gezegd zo gedaan en er waren een heleboel mooie beterschap berichtjes die ik weer terug kreeg. Maar ja ook de trollen lieten weer van zich horen en ik krijg gewoon zin om te kappen met dat hele sociaal media gebeuren. Op facebook en insta zit ik al bijna helemaal niet meer en op X ben ik nog wel actief.

Maar ik zit er hard over na te denken om niet meer te reageren, de goeie niet natuurlijk, maar ik zit nu alweer me eigen de pestpleuris te blokken. Het lijkt wel als ik wat zeg dat ze mijn op de een over andere lijst hebben staan en hup daar krijg ik weer riedels. Ik zal er hier eentje plaatse dan weten jullie een beetje de hersenloze inhoud van deze berichtjes.

Gaat het over mij vind ik niet erg maar om nou mijn Corretje er bij te betrekken en mijn Jimmy daar word ik niet goed van en vind dat heel erg laf. Maar ja gelukkig op mijn column want dat blijf ik opzeker doen nog geen last van die randdebielen en ik mot eigenlijk niet klagen maar ik wilde het gewoon effe kwijt…..dus bij deze.!!!!

Omdat er natuurlijk veel ergere dingen in de wereld gebeuren dan mijn probleem, ja toch? Neem nou dat geouwe teringhoer met die politiek, Mark Rutte doet nog steeds of het aan het roer staat…Wilders is de grootste partij, en die loopt overal tegen gesloten deuren aan want die formatie gesprekken halen ook geen ene moer uit terwijl heel Nederland op dit moment naar de klote gaat.

Het is niet te filmen want dat demissionaire kabinet gooit al ons geld weg en nu hoorde ik weer dat die dikke voetbal van een Frans Timmermans een klein kansje heeft om in het torentje te gaan zitten en ons land mot gaan regeren. Nou ik hoop dan dat het hele torentje in elkaar pleurt want jullie kunnen van mij aannemen dat we echt een derde wereld land worden en dat de gewone Nederlander uitsterft.

In mijn vorige columns heb ik het al vaker over gehad en je valt echt steeds in herhaling want die Ali Baba en zijn veertig rovers gaan gewoon door met het verraden, het weggeven en het naar de klote helpen van ons voormalig mooie kikkerlandje. Corretje en ik zullen onze tijd wel uitzitten maar wat denken jullie van de jeugd? Die zijn helemaal beïnvloedbaar en weten dadelijk niet beter. Gewoon omdat ze nog nooit de tijd hebben mee gemaakt van “toen was geluk nog heel gewoon” .

Toen waren er geen buitenlanders die hier hun oorlogen uit kwamen vechten, vrouwen verkrachten, stenigen uit eerwraak, uithuwelijken, bomaanslagen plegen waar bij ze zelf de pijp uit gaan, agenten verwonden en op 15 jarige leeftijd mensen die hard werken dood steken zoals die snackbar eigenaar hier in Loosduinen, programma’s zoals de Lentekriebels waar kinderen van vijf jaar les krijgen in het pijpen van een volwassen kerel (mag ik effe kotsen). En dan heb ik het enkel nog maar over het topje van de ijsberg, want willen jullie echt meer weten kijk dan naar 112 op RTL 5 dan zie je wat er hier in Nederland aan de hand is.

Maar het is een beetje een depressieve column geworden maar ik voel het gewoon zo, ik heb mijn hele leven gebruik gemaakt van mijn stemrecht. Maar als die Nederland hatende Timmermans echt aan de macht komt in plaat van Geert Wilder die gekozen werd als de grootste partij van Nederland…….dan ga ik niet meer stemmen omdat ik als het zo is, het zeker weet dat de gewone burger genaaid word als de pleuris, en dat het dan geen zin meer heeft om te gaan stemmen……

Dan is het R.I.P Nederland, bedankt voor je mooie jaren, en heel veel sterkte met de jeugd.

Tot volgende week, en lieve groet van Henk Bres.

6 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 07

  1. Het zou inderdaad een verschrikkelijke nachtmerrie zijn als Frans Timmermans premier zou worden en ik hoop met jou dat het nooit zal gebeuren, want dan gaat Nederland zeker naar de kloten. Maar denk aan je gezondheid en laat je niet op de kast jagen.

  2. Als Frans Timmrtmans aan de macht komt gaat ons land inderdaad naar de kloten, want bij hem staat alleen Frans vooraan en de rest mag stikken. Laten we hopen dat het niet zal gebeuren.
    Nog heel veel sterkte toegewenst met je zwakke gezondheid en hopelijk laten die klotehackers je met rust en krijg je minder junkmail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven