DE ECHTE BRES COLUMN 06

Hier dan weer effe een column van mij, en ik zag een berichtje dat er een Marokkaanse Nederlander de heer Youness Quaali (vlogger) wil gaan emigreren vanwege de PVV en racistische armoedzaaiers. Volgens hem is Nederland een akelig land vol met een kansloos kutvolk, en de populariteit van het stemgedrag van het kutvolk met name dan die op de PVV, BBB en NSC gestemd hebben vinden dat hij graag terug wil emigreren naar Marokko.

Dit zat hij te bedenken terwijl hij in Marokko lekker vakantie aan het vieren was.
Dus jaren lang heeft deze meneer alles gratis gehad wat de meeste Nederlandse ouwetje van ons motte ontberen. O ja voordat ik het vergeet deze Quaali heeft in mei 2020 een veroordeling aan zijn broek gehad van 240 dagen cel voor het hebben van seks met een minderjarig gehandicapt meisje en het bezit van kinderporno.

Ook heeft hij vijf jaar eerder de boel op lopen ruien bij een talkshow opriep om Israëlische toeristen in elkaar te beuken, en is toen ook veroordeeld tot een taakstraf van 60 uur wegens opruiing en het aanzetten door geweld.

Ik snap er alweer geen ene klote van want voor het eerste vergrijp had hij sowieso al levenslang motte krijgen en dan geen levenslang van 20 jaar nee, nooit meer eruit en gewoon 100 jaar geven. Maar ja ik vraag mij eigen wel eens af (en vooral de laatste tijd) terwijl Geert Wilders de grootste partij is geworden wanneer hij nu eens een keertje aan de macht komt. In de peilingen staat hij al op 50 zetels en nog steeds is het GroenLinks en D66 die hier de dienst uitmaken. Mijn vraag is dan ook hoe is dit mogelijk en mijn tweede vraag is hoelang pikken wij dit nog. Het zijn gewone vragen hoor, en geen opruiing zoals die linkse wegkijkerszullen zeggen als ze dit lezen.

Ja, en als we het dan toch over kutvolk hebben wat te denken dan van die Eritrese vluchteling van 30 jaar in Hugowaard die een appartement weigert. Ja jullie lezen het goed ze weigert een appartement van ruim 51 vierkante meter met woonkamer, een open keuken, een flinke tuin en ook nog was er een berging aanwezig.
Zou onze Marokkaanse vriend  Youness Quaali van het stukkie hierboven dat soort lui bedoelen met kutvolk want dan heeft deze kindermisbruiker nog gelijk ook……terug sturen en wel zo snel mogelijk naar die plaggenhut waar ze vandaan komen en ook die vent van haar.

Tering Henk wat ben je hard voor deze mensen, en ja dat besef ik ook maar al te goed maar als je ziet wat en hoe deze Eritrese vluchtelingen hier hebben huisgehouden in Den Haag op de Fruitweg bij een feest in de Opera dan kan je het toch wel voorstellen dat je deze lui spuugzat wordt. Touringcar in vlammen opgegaan plus nog wat andere auto’s, het was een ware veldslag, 8 agenten gewond. Hele stoeptegels werden uit de straat getrokken en naar die wouten gegooid.

En geloof mij nou lieve mensen als ik agent was en ik zag mijn collega’s een voor een gewond neervallen dan schoot ik een keer in de lucht zoals de wet het voorschrijft. Maar daarna schoot ik echt gericht om mij en mijn collega’s te ontzetten. Lukt het niet om een paar neer te knallen omdat ik nog het fatsoen zou hebben om ze op de benen te schieten dan maar op hun romp schieten ongeacht was er in mijn oortje door hogerhand werd ingefluisterd  vanuit een veilige gepantserde bus.

Nee, en dan motte die wouten de andere dag weer gewoon verhuizer spelen. En ik wil dat stelletje randdebielen die die A10 weer hebben bezet niet met die slopende Eritreeërs vergelijken maar zulk soort darmen die staan ook vaak bij demonstraties te zingen zo van “jullie zijn welkom”en ouwe gekke wijfen die met een bord lopen met daarop de tekst “ik wordt liever verkracht door een vluchteling dan dat ik op Wilders stem. Nou sorry en er zullen er weer een hoop boos zijn maar ik vind het gewoon stronthoeren.

En nog een dingetje wat mij ook dwars zit, en dat is dat er wettelijk is vastgelegd dat het betreden van een snelweg, lopend verboden is, en er geen agent of in dit geval dan justitie en het OM is geweest die deze lui een bekeuring geven…nee deze agenten die met gevaar voor eigen leven door hun bazen op een groep losgeslagen randdebielen word los gelaten en dan een paar dagen later deze achterlijke groep van EX van de weg af motte halen en in een paar gevallen zelfs los bikken.

Terwijl er in Castricum ergens in het duingebied twee hardlopers een bekeuring kregen omdat….ja echt….een diepe regenplas wilden ontwijken en dus even van het duinpad afgingen. Elk kreeg € 100,- bekeuring.

Laatste vraag voor jullie………..(KOEKKOEK) EN WIE IS ER NU VAN HET PADJE AF???????


Groetjes van Henk Bres, en tot volgende week.

5 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 06

  1. Daar wordt ik weer eens pislink van, wanneer gaan we weer eens normaal doen in dit klote land, de minderheid maakt hier de dienst uit, vind je het gek dat steeds meer mensen extreme ideeën krijgen, nou ik niet.
    Die hele linkse kliek helpt dit land naar de verdoemenis, zet de grens maar lekker open, voor nog meer kansloze goudzoeker, gewoon opsluiten of terug, als je hier niets te zoeken hebt.
    En ook nog de woningen van Nederlanders inpikken, ja en ook nog gesubsidieerd, we zijn helemaal gek geworden.
    Net als dat schorem uit Eritrea, gewoon schieten, ben blij dat ik nooit geen diender geworden ben.
    Het echte tuig zit in Den Haag, alleen bezig met machtspelletjes, kleuters, laat de boel maar klappen, Krijgt Geert nog meer zetels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven