DE ECHTE BRES COLUMN 05

Hoe gek willen we het hebben want ik zag van de week in het nieuws dat de ‘dierenrechtenclub PETA’ wil paarden uit draaimolens verbieden omdat dat dierenmishandeling is, Ik wed dat jullie deze zin zeker 10 maal motte lezen om dan eindelijk nog niet te begrijpen wat ze daar mee bedoelen. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat zo’n organisatie voor het welzijn voor dieren (althans dat beweren ze) houten paarden willen verbieden omdat het dierenmishandeling is.

Lieve mensen zijn we nou niet allemaal aan het doorslaan met z’n allen, ik weet het niet meer hoor. Ik weet wel dat zo’n dierenrechten club zijn eigen ramen aan het ingooien is is want hoe kan je dit soort (gemeende) uitspraken nou serieus nemen? Maar nou komt het, het houten paarden motte verboden worden maar je hoort ze nooit als het weer een offerfeest is en er massaal dierenleed gepleegd word door de dieren onverdoofd te slachten.

Dit is natuurlijk niet alleen bij het offerfeest van de moslim gemeenschap, nee ook de Joden hebben er een handje van door alles koosjer te slachten dus ook zonder verdoving. En nogmaals als mij Hollandse buurman in de tuin naast mij en varken of schaap, al was het maar een kip onverdoofd zou slachten dan ben ik daar ook zwaar op tegen want een dier hoeft niet te lijden …..het is geen ding maar het is een levend wezen dat humaan mot worden geslacht en niet vermoord.

Nog een hele andere vraag voor jullie, hoe is het nou mogelijk dat ambtenaren in Amsterdam neutraal en onpartijdig zouden motte zij zoals het Amsterdamse college dat naar buiten brengt, maar wel de laatste tijd iedere dag in het Centraal station staan te demonstreren tegen Israël….neutraal mijn kloten. Maar ja, kan het ook anders met zo’n burgemeester als Femke Halsema die zelf in gaat tegen het besluit van de minister en gewoon haar eigen zin doordrijft en Boa’s toestaat om een hoofddoek of keppeltje te dragen. En dit soort dingen stuit mij tegen de borst want rij eens een keertje per ongeluk door rood, mag niet oké….bekeuring.

Bomaanslagen mag niet van de wet, schieten om andere mensen te doden mag niet, mensen doodrijden met een vrachtwagen mag niet, je familie uit moorden mag niet, vechten en auto’s in brand steken mag niet. Nou als we in heel Nederland zulke burgemeesters krijgen als die randdebiel Halsema zijn we eerdaags allemaal de Sjaal en de lul want dat mag dan gewoon, het is gewoon niet te filmen. Ik kreeg uit 2022 een bekeuring dat de uitspraak nog enkele maanden op zich laat wachten.

Want ik hoop voor jullie niet dat jullie dochter, moeder, kind of wie dan ook word aan gerand en verkracht door de een of andere ontsnapte Tbs’er of kansparel want de politie heeft te weinig manschappen om er gelijk wat aan te doen, en de aangiften blijft allemaal daardoor liggen op een plank. En ik heb daar nog eigenlijk begrip voor ook, want oom agent heeft geen zin meer om oom agent te zijn . Want ze hebben het druk met verhuizen van die lui die op de A12 zitten, eindelijk zijn ze uit gesjouwd en de andere dag zitten die lamzakken er weer, en hup daar gaat oom agent weer of mot ik verhuizer zeggen.

Maar er is gelukkig ook goed nieuws want KOZP (Kick Out Zwarte Piet) gaat zichzelf opheffen. Hahahahaha….de directe reden daarvan is nog steeds onduidelijk. Maar die frituurpan Afriyie roep wel op om te blijven doneren om samen met ons geschiedenis te schrijven zegt hij. En laat je nou in Nederland opzeker een bepaalde groep zwakbegaafde achterlijke idioten hebben die dat zeker gaan doen.

Het gaat gewoon om geld, en ik zal graag eens de bankrekening van die frituurpan zien om te kijken wat de Nederlandse regering heeft geschoven (betaald) om hem dit te laten zeggen want tussen zeggen en doen is een heel groot verschil hoor neem dat maar van mij aan, zeker bij dit soort op geldbeluste strontzakken.

Ja, en dan als laatste wil ik het hebben over een grote hele grote gemiste kans voor de een of andere Rotterdammer die met de trein reisde en in de stiltecoupé Volkert van de Graaf zag zitten, hij begon Volkert toe te schreeuwen dat het een moordenaar was en meerdere dingen, waarop die laffe kk hond (want dat is het) deze Rotterdammer nog bedreigde ook. Helaas bleef het daarbij want die smerige rat van een Volkert had minimaal zijn Kerstdiner door een slangetje motte hebben.

Heel jammer (misschien wel verstandig) maar de Rotterdammers die ik ken hadden wel een stukkie met hem mee gereisd en een klein gesprekje met hem gevoerd…want eerlijk is eerlijk die man heeft toch echt geen recht op een mooi leven……maar ja als je word beschermd……tja daar kan ik wel 10 columns aan wijden.

Tot volgende week

Groetjes van Henk Bres.

4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 05

 1. Weer goed verwoord Henk, maar ja wat wil je met zo’n slappe hap in Den Haag.
  Zoals Omzigt🤮, en een zeildiscipline, is toch om te kotsen, slecht voorbeeld
  doe slecht volgen.
  Wanneer wordt er in dit land nu eindelijk een gehandhaafd, en als een diender een keer een mafkees aanpakt, niet vervolgen, maar een lintje.
  Dit land glijd langzaam af naar de verdoemenis, en wij laten ons als makke schapen naar de afgrond leiden.
  Wanneer wordt Nederland GVD eens wakker, en gaan wij zelf al dat schorem eens aanpakken, want van deze overheid is niets te verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven