DE ECHTE BRES COLUMN 03

Hier ben ik dan weer met een nieuwe column, en er gebeurt de laatste tijd zoveel, overal is het kommer en kwel. En geloof mij het lijkt net alsof je er in mee wordt getrokken want echt je word er niet vrolijk van als de het journaal ziet en 112 vandaag bij voorbeeld. Ik las bijvoorbeeld dat extreem-links beloofd bij de komst van een PVV Kabinet dat er dan Volkert-acties komen.

Wat inhoud dat het dan “tijd word om alle PVV’ers neer te knalluh”. Nou neem ik aan dat het weer toetsenbord ridders zijn die dit lopen te verkondigen maar je weet het maar nooit, er hoeft maar een gek tussen zitten die op zijn gemak naar België rijd om daar wat wapens te kopen met een vals rijbewijs en dan zijn de rapen gaar. Ik denk dat een hoop mensen die rechts zijn op sociaal media bedreigt worden.

Maar ik denk dan bij me eigen, is het niet eens tijd om is gezellig met mijn Corretje naar België te gaan en leuke inkopen te doen, wat leuke Belgische souvenirs mee nemen en dan overal op voorbereid zijn. Als je het zo hoord doet de politie helemaal niks meer, ja als je Kaag heet en er is een lamppionen optocht door haar straat dan weten ze wel op te treden maar doen ze het zelfde voor PVV’ers, ik durf er niet mijn hand voor in het vuur te steken.

En ik geloof best dat de wouten wel willen want ik zweer je dat ik een hele hoop goeie wouten kan die je wel willen beschermen maar dat dan denkelijk niet mogen van hogerhand. Ik mot eerlijk zeggen dat ik het zelf nog niet heb meegemaakt want als het weer zo ver was dan haalde ze mij zelfs van het podium af en brachten ze mij onder begeleiding naar huis.

Maar als je het de laatste tijd allemaal een beetje volgt word de waakzaamheid voor de gewone burger steeds minder, wat ook logisch is omdat ze van hogerhand natuurlijk de A12 met liefde volle zachte hand moeten vrij maken, zodat die linkse lijers de volgende dag er weer kunnen gaan zitten. Nogmaals ik zeg dat het van de politie top afkomt want er zijn zonder meer wouten (zelf gehoord) die zeggen dat ze beter verhuizer hadden kunnen worden (auw).

En terwijl ik dit weer zit te schrijven hoor ik van mijn Corretje dat die achterlijke gladiolen weer soep tegen de Mona Lisa hebben aan gegooid, ik snap daar werkelijk het nut niet van. Ja natuurlijk is het een schreeuw om aandacht, dat begrijp ik volkomen en daarbij vinden ze het leuk om dingen te vernielen dat linkse gepeupel. Maar als ze nou werkelijk aandacht willen laat ze hun eigen dan lekker met benzine overgieten en zich zelf in de brand steken…..wedden dat hun daad de hele wereld over gaat, ik ben dit soort lui spuugzat.

Maar er is gelukkig nog karma want bij een van onze ‘Nederlanders’ die een zelfgemaakte bom bij iemand wilde plaatsen ging de bom te vroeg af en knalde zijn hele hand eraf. Goh Henk heb je daar dan geen medelijden mee want die jongen is voor zijn leven lang gehandicapt, nou zijn hele leven lang was van korte duur want hij is een paar dagen daarna overleden. En nee ik heb daar totaal geen medelijden mee, lui die alles opblazen , auto’s in de brand steken van hardwerkende mensen of van die mevrouw die haar campertje  waarmee ze heel Nederland mee afreisde in de fik hebben gestoken hadden ook lekker mee motte verbranden.

Want echt lieve mensen dat soort lui hebben altijd een keuze om het niet te doen, als morgen mijn buurman aan mij vraagt ‘He Henk, zullen we naar het Mauritshuis gaan en daar de een over andere Vermeer met stront insmeren’ dan vraag ik of hij niet goed bij zijn bovenkamer is, Soep oké maar om nou stront te nemen. Nee echt ik wil alleen maar zeggen lieve lezers dat ik al deze dingen die je dagelijks in het nieuws hoort spuug en spuug zat ben.

En niet alleen dat, nee alles van asielzoekers die gewoon voor een terras waar mensen zitten te eten gaan zitten schijten (en dat die mensen op het terras of de eigenaar daar dan niks aan doet) kan er bij mij helemaal niet in. (let op dat gezicht van die vent die op dat terrasje zit, op onderste foto). Niet alleen dat maar de steekpartijen en schietpartijen ben ik ook spuugzat, en het demissionaire kabinet wat er nou nog zit is daar in mijn ogen allemaal verantwoordelijk voor.

Ik zeg, laat Wilders gauw onze minister President worden, want ander motte veel Nederlanders net zoals ik dan ga doen gezellig effe gaan winkelen in België……..


Tot volgende week

Groet van Henk!!

4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 03

 1. Als dit zo doorgaat dan nemen de mensen het recht in eigen hand, want van die slappe hap in het Haagse hebben we niets te verwachten, zijn alleen maar met zichzelf bezig, hoezo principes, de laatste die principes had, en notabele ook nog links was , was Drees, daarna is het hard bergafwaarts gegaan, maar de Nederlanders blijven maar slikken als
  makke schapen.
  Het wordt nu eens tijd voor een krachtig geluid, en actie van rechts, want
  ons land gaat naar de verdoemenis.
  Ik begrijp niet dat links zo veel stemmen heeft gekregen, dan ben je achterlijk, of blind, of zogenaamde goudzoeker.
  Zo weer genoeg gal gespuugd voor vandaag, maar het doet pijn dat onze generatie heeft opgebouwd met hard werken, naar de kloten wordt geholpen.

 2. Wat een viezerik, kakken op de stoeprand, dat doet mijn hond nog geen eens, als ik de eigenaar van dat terras was had ik de brandslang gepakt!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven