DE ECHTE BRES COLUMN 51


Hier zijn we dan weer op een van de laatste dagen van het jaar 2023, morgen is het oudejaarsdag en overmorgen nieuwjaarsdag. En wat is het snel gegaan dit jaar, maar ik ga mijn trouwe lezers en lezeressen allereerst een hele prettige jaarwisseling wensen en daarbij gelijk de waarschuwing kijk uit met vuurwerk. Je hoeft het tegenwoordig niet zelfs te doen want andere vinden het de laatste tijd erg leuk om zwaar vuurwerk te gebruiken voor bedreigingen en allerlei andere duistere zaken, dus a.u.b. kijk uit wat je doet.

Ja, en dan wens ik jullie natuurlijk ook een fantastisch en gelukkig maar vooral een gezond 2024, en laten we hopen dat de linkse woke deugers nog meer hun mond gesnoerd worden dat dat ze al gedaan zijn door de monster overwinning van de PVV. Ik hoop dat echt want, zoals het dit afgelopen jaar is gegaan is natuurlijk verschrikkelijk en Rutte en zijn 40 rovers hebben heel Nederland verkloot en naar de afgrond gebracht.

Ik weet niet of jullie veel tv kijken maar mijn Corretje en ik kijken iedere dag naar “112 vandaag” omdat je daar vaak ziet wat er echt gebeurt en geloof mij nou maar je word er niet vrolijk van. Ik doe nooit aan goede voornemens, maar ik denk wel een bij me eigen ik kijk dat “112 vandaag” niet meer, maar dan vind ik mijzelf iemand die zijn kop in het zand steekt en de waarheid niet onder ogen durft te komen, zoals helaas veel van onze linkse deugers en wegkijkers het geval is.

Je wordt er wel hoerig van want er worden dagelijks auto’s in de brand gestoken van de week ook weer eentje van een 81 jarige oude man, deze man heeft een scootmobiel en had zijn autootje wat hem alles was. Gewoon in de fik ermee, en dat is nog niet alles, nee want de brandweer had de grootste moeite om het vuur in bedwang te houden en te zorgen dat het niet naar woningen oversloeg. Als voorzorg waren de huizen ontruimd, en zo kunnen we wel effe doorgaan.

Iedere dag is er wel een spookrijder, de laatste vanuit was tijdens een achtervolging door de politie van uit Utrecht tot in België, bomaanslagen in gewone woonwijken, ontdekking van drugs labs (ook vaak in gewone woonwijken), steekpartijen en natuurlijk ook schietpartijen vaak uitgevoerd door knapen van niet ouder dan 15/18 jaar. Ook in de relationele sfeer gaat het het afgelopen jaar niet zo goed aangezien de vele meldingen van huiselijk geweld.

Mensen die bang zijn om over straat te gaan na 20.00 uur of überhaupt de deur durven openen, jonge knapen die in een supermarkt over het schap met varkensvlees pissen en zich zelf laten filmen en het op internet zetten omdat ze dan in hun kringen helden zijn.

Wat te denken van verwarde mannen, het sterft er van volgens het programma “112 vandaag” wat in mijn ogen een betrouwbaar programma is. Verwarde man die met een groot mes staat te zwaaien in een supermarkt, deze man werd eerst gepepperd en daarna getaserd en dan nog alleen met zes man in bedwang kon worden gehouden.

En dat is dan enkel maar in mijn favoriete programma hé deze ellende, dan heb je nog dat er in bijna alle grote steden van Nederland gebieden zijn waar de politie haast niet meer durft te komen, Brandweer en Ambulance politie bewaking nodig hebben om hun werk te doen en dan heb ik het nog niet eens over de ziekenhuizen, eerste hulp posten, waar de mensen die daar werken met de dood bedreigd worden.

En het blijft niet bij bedreigingen want bij mijn eigen dokterspost op de Apeldoornselaan hier in Den Haag (niet mijn dokter) maar haar collega Vincent Zieren werd neergestoken. En ik hoop dat er in 2024 wat minder veiligelanders naar binnen worden gehaald, in de watten worden gelegd door die linkse kliek, en ik hoop ook dat we uit de EU gaan en daardoor zoveel geld gaan besparen dat onze zorg weer beter word (apothekers klagen) dat er een medicijnen te kort dreig hier in Nederland.

Nee, als dat gebeurd blijft er geld over om de GGZ weer uit te breiden want door geldgebrek is het bij de GGZ de laatste jaren enkel maar bezuinigen. Want dan als je alles bij elkaar optelt de verwarde mannen weer behandeld worden en als die graaiers geen geld, huis, uitkering, kleding huisraad of langdurig verblijf op een cruiseschip of het een of andere hotel dat al dat geld gebruikt kan worden voor de mensen die het echt nodig hebben.

Nee nou hebben ze dingen op bankjes in parken bevestigd dat er geen dakloze mee op kan slapen. En dan wat te denken over mensen die niet naar een tandarts gaan omdat ze het niet kunnen betalen…..dit in Nederland wat een schande, ik kan zo wel uren doorgaan, maar ik ben wel blij dat die domme linkse koeien zoals Kaag, Timmermans en vele andere pleitte gaan. En ik hoop op nog veel meer van deze lui zoals Klaver en van der Burg bijvoorbeeld opzouten. En ik hoop dat Rutte en zijn 40 rovers een tering jaar krijgen want dat verdienen ze in mijn ogen.

Ik kap er nu mee, en ik ga volgende week weer fris verder in het jaar 2024, en ik hoop dat iedereen nogmaals een prettige jaarwisseling heeft en een super maar vooral een gezond 2024

PS: Gooi geen vuurwerk naar dieren en kinderen a.u.b.


Tot volgende week

Met vriendelijk groet van Henk Bres!!

4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 51

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven