DE ECHTE BRES COLUMN 47

Vinden jullie het nou ook zo koud of ligt het weer aan mij. Als ik met Jimmy op mijn scootmobiel weggaat s’morgens vroeg dan is het om af te sterven, maar aan de andere kant als je dan weer thuiskomt en je krijgt een lekker warm bakkie pleur dan voel ik me eigen weer het mannetje.

Ik ga nou niet over mijn gezondheid schrijven, want dat schiet niet op en wanneer het allemaal een beetje is opgelost dan ga ik weer verder met mijn radio uitzending bij centraal FM met de Start van de Nacht.

Maar wat is er toch een hoop geouwehoer over de grootste partij van Nederland de PVV, die partij is toch niet voor niks de grootste geworden en gaat dan regeren met de PVV. Nee want dat doen we niet want bla, bla, bla en nog een bla. Ziek wordt je ervan want kijk nou maar eens naar de achterban van de VVD het gros daarvan wil dat de VVD met de PVV de handen ineen slaan en samen met nog wat andere partijen gaan regeren.

Nee zegt Turkse Dilan Yesilgoz dat doen we niet, dus de elite weigert te doen wat het volk wil (miljoenen mensen uitsluiten), zelfs hun eigen achterban laten ze lullen en in de kou staan. Maar ondertussen hun mond vol hebben van democratie en wij willen het beste voor Nederland, nee de elite wil wat hun denken wat goed voor ze is. Het gaat hun niet om het volk dat blijkt wel, nee ze zijn bang dat Wilders alle subsidie kranen dicht draait en het vorstelijke leven van al die linkse hobbyiste is afgelopen. Hahahahaha….het was trouwens een grote demonstratie tegen wilders, ik geloof net honderd linkse randdebielen, en je ziet het al aan die koppen dat ze niet sporen.

Ze zijn bang voor hun baantje en dan dat dat soort lui hun mond vol hebben over we zijn er voor de Nederlander en we moeten verbinden. Ik kan hier uren over schrijven maar ieder normaal denkend mens weet dat mensen die rechts denken geen fascisten zijn, geen nazi’s, geen racisten en geen bruinhemden om er maar een paar te noemen. Nee mensen die rechts denken en op Geert hebben gestemd zijn realisten die zien dan de laatste veertien jaar de VVD, GroenLinks, D66 en meer, heel Nederland naar de klote hebben geholpen.

Ik ben nieuwsgierig hoe als er nieuwe verkiezingen komen of Maurice de Hond met zijn peilingen gelijk krijgt en Wilders op 42 zetels uitkomt, ik persoonlijk denk dat ze dat niet aandurven en ik wacht het allemaal met spanning af en zal zo blij zijn als we eindelijk een rechts kabinet krijgen.

Gelukkig en daar ben ik echt blij mee word de weerstand tegen de gevestigde orde steeds groter en groter, overals zie je burgerwachten bij dorpjes waar een AZC zit en ook steeds meer zwarte Pieten. Echt het is nodig want na Sinterklaas en zwarte Piet komen de kerstmarkten weer, en je bent een held als je daar gezellig zoals het hoort gaat lopen slenteren kijkend naar de leuke versierde kerstwinkeltje en af en toe een warm gluhwijntje drinkend.

Want er zijn alweer een paar geradicaliseerde jonge moslims opgepakt die vergaande plannen hadden om aanslagen te plegen op kerstmarkten, kijk maar wat er nou weer is gebeurd bij Parijs, een dode en verschillende gewonde. Het word steeds erger en de gewone realist kan geen kant meer uit omdat de elite het gewoon verdomd om naar het volk te luisteren.

Dus laten de kleine rechtse partijen opstaan en zeggen kom op mensen er is gestemd, het volk heeft gesproken en we zorgen dat we samen met de grootste partij van Nederland kunnen gaan werken aan een beter Nederland, stoppen met het binnen halen van enkel maar testorenbommen, terroristen die maar een ding voor ogen hebben van Nederland een moslimland maken. En die moeten dan in mijn ogen met alle rechtse partijen samen met de PVV helpen.

En dat is dan nog maar een probleem wat ik heb genoemd, zet Antifa, KOZP en als die linkse subsidie slurpers zoals XR op een terroristenlijst. Of eigenlijk hoeft dat niet eens want als je hun subsidie kraan dicht draait zijn ze ook al pleiten.

Maar goed we wachten in spanning af, en ik hoop in ieder geval dat doordat de PVV de grootste is geworden op een beter en mooier Nederland, zeer zeker voor de Nederlanders want ik heb het idee en gevoel nou dat we tweede of derderangs burgers zijn en dat is niet zoals een democratie werk of wel som
s.

Met vriendelijke groet van Henk Bres.

Tot volgende week!!

4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 47

 1. Zooitje is het bij de vvd
  Het volk heeft gesproken klaar
  Nú hebben ze terapel verdeeld naar Stadskanaal met grote verwarmden tenten en douches voor de vluchtelingen 😡 zijn geen vluchtelingen! Uitvreters zijn het
  Zijn de mensen klaar mee ! Kunnen ze daar weer gaan stelen! Uit het land zetten!
  Onze dakloze mensen kunnen letterlijk en figuurlijk de pleuris krijgen 🛑 vluchtelingen uit een oorlogsgebied oké ! Met vrouwen en kinderen oké
  Maar die gasten zijn geen vluchtelingen

 2. Het is helaas een gebed zonder end met die radicale moslims, ze moeten ze gewoon direct uitwijzen. Dat zou tenminste lekker opruimen, maar zal helaas wel weer niet gebeuren.
  Ik wens jullie niettemin alvast hele fijne Kerstdagen toe en dat jullie allebei weer gezond afscheid kunnen nemen van Oudjaar en Nieuwjaar kunnen inluiden.

  1. Ha die Marian, ik ben het roerend met je eens. En wij wensen jou ook alvast hele fijne Kerstdagen toe en een gelukkig maar vooral gezond 2024!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven