DE ECHTE BRES COLUMN 46


Hallo allemaal, hier ben ik weer met een column zoals gewoonlijk. Wat waren dit toch een stelletje roerige weken, zowel in de privé sfeer als in Nederland. In de privé sfeer ook weer heel wat mee gemaakt want ondanks dat we allebei zo beroerd waren als de kolere zijn we toch naar Alseide gegaan of te wel het huisje van onze vriend Marc Neve in Winterswijk ,en daar hebben we echt genoten van de natuur want het huisje staat midden in de bossen en de eekhoorntjes vliegen er door de bomen, over het dak en waar je maar kijk dan zie je ze.

We hebben natuurlijk wel lekkere vetbolletjes neer gehangen, speciale potten met met en wormpjes er in en gewone pinda’s. We zijn niet veel weg geweest want ja ik zit nog steeds met die katheter in me snikkel en daar word je echt niet vrolijk van maar dankzij de goeie zorgen van het ziekenhuis had ik gelukkig geen blaas krampen meer.

Corretje wilde graag naar Intratuin toe om wat leuke spulletje voor de Kerst te kopen en dat is dan ook gelukt. Maar toen we alles weer hadden ingeladen spulletjes en scootmobiel en we probeerde de auto te starten was er helaas niemand thuis, dus met andere woorden hij deed helemaal niks, nada, geen ene moer. En wat voel je je eigen dan toch klote en afhankelijk. Maar gelukkig ben ik lid van de ANWB, en die heb ik gauw gebeld en die stuurde meteen een wagen.

Nou om een lang verhaal kort te maken, we zijn enorm goed geholpen door de man van de wegenwacht Frank Rutgers die constateerde dan mijn startmoter was overleden helaas. Maar hij heeft op een hele fijne manier weer op weg geholpen en wij waren super blij met Frank, want wat is het toch een hemelsbreed verschil, de mensen die in de Achterhoek allemaal zo behulpzaam zijn, want zelfs de dame van Intratuin kwam ons nog koffie brengen in de auto tijdens het wachten.

Maar goed wij zijn weer naar huis gereden en het eerste wat we roken toen we uitstapte was een zware wietlucht van iemand die net was langsgereden of van onze buren een eindje verderop lol. Maar ieder zijn plezier zeg ik altijd maar, en ik geeft het alleen maar aan wat een verschil, Winterswijk of de grote stad Den Haag.

We hebben natuurlijk wel in Winterswijk met onze neus aan de buis gekluisterd gezeten want er waren verkiezingen natuurlijk en god was was ik blij 38 zetels voor de PVV, wie had dit gedacht….het was gewoon een monster van een overwinning. Ik hoop in ieder geval dat hij MP word van Nederland want hij verdiend het na al die jaren. Maar nu de overwinnings roes een beetje is gezakt begint de ellende al weer, nou eigenlijk al meteen want dat kutwijf van de VVD wilde ineens niet met de PVV regeren, en demonstratie tegen Wilders ongelooflijk.

Al die partijen vinden het verschrikkelijk dat Wilders mensen uitsluit en ze zijn zelf nog erger want ze sluiten 3 miljoen mensen (PVV stemmers) uit en de media en waar dan ook proberen ze Wilders onder uit te halen zelf de verkenner Gom van Strien is uitgeschakeld door iets uit zijn verleden. Echt op allerlei manieren probeert de smerige linkse hap met name de media er voor te zorgen dat hij niet kan/mag regeren.

En wat te denken van al die gesubsidieerde linkse cluppie die nu bang zijn om hun subsidie kwijt te raken en hun baantjes……nee die huilstruiken proberen echt alles omdat te behouden. Hij word zelfs weer door zo’n linkse ouwer lul vergeleken met Hitler….en dat mag allemaal maar, het is gewoon walgelijk.

Ik hoop dat het wel gaat lukken, en dat we nu eindelijk een super recht kabinet krijgen waar het normale verstand de overhand heeft. Ik weet niet of het waar is maar ik hoorde zelfs ergens dat de VVD niet met de PVV wil regeren omdat Brussel (EU) dat heeft verboden omdat als ze samen zouden gaan onze pinokkio Mark Rutte naar zijn baantje kan fluiten, maar nogmaals daar heb ik geen bewijs voor.

Ik weet zeker dat het deze keer gaat lukken en ze geen 3 miljoen PVV stemmers buitenspel kunnen zetten….en een tip voor Geert Wilders, laat je niet gek maken want je doet het fantastisch, en een groot deel van Nederland is het met mij eens.

O ja, en al die ondernemers in Kijkduin (de goeie uitgezonderd) hadden jullie maar op de PVV moeten stemmen in plaats van de VVD, want je ziet wat er van komt. Een paar honderd asielzoekers uit Ter Apel in het hotel bij jullie in de buurt. nou jullie zijn niet te feliciteren….echt niet.


Tot volgende week

Groetjes van Henk Bres

2 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 46

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven