DE ECHTE BRES COLUMN 45

Hier dan een heel klein columpie van mij, ik ben nog steeds niet de ouwe en ben net terug uit het ziekenhuis. toen ik werd opgenomen dachten ze dat het Covid was en ging ik gelijk in de isolatie.

Als de zusters of dokters bij me moesten zijn leken het wel astronauten zo waren ze in gepakt. Maar toen het geen Covid bleek te zijn maar een zware griep mocht ik naar huis. Corretje had inmiddels ook die kutgriep te pakken, dus leuk is anders.

Ik ga nog geen *Start van de Nacht* maken voordat ik me eigen weer helemaal top fit voel, want van zo’n katheter word je horendol. Te pas en te onpas mijn (pis) zak lege nee dankt u!!

Maar ik moet zeggen dat ze mij wel enorm goed hebben geholpen in het ziekenhuis en de pijn van blaaskrampen hebben opgelost met goede medicijnen, en daar ben ik ze eeuwig dankbaar voor….dank toppers van het Westeinde ziekenhuis!

Want als je die heb dan voel je je eigen niet prettig hoor dat kan je van mij aannemen……je gunt het je ergste vijand niet. Maar goed ik ben weer lekker thuis en ik dacht effe een kleine update mot kunnen toch….voor mijn trouwe lezers en lezeressen.

Volgende week krijgen jullie weer een gewone column van mij en natuurlijk bedankt voor jullie begrip en beterschapswensen, echt niet normaal meer dan 2500 op alle sociale media….op X was ‘Sterkte Henk’ zelf een dag trendy.

Dank daarvoor allemaal, en tot volgende week!!

Lieve groet van Henk Bres

2 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 45

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven