DE ECHTE BRES COLUMN 39


Het is natuurlijk weer verschrikkelijk wat er van de week gebeurd is in het Erasmus MC in Rotterdam. Daar schoot de 32 jarige Fouad L drie mensen dood. En dit is gebeurd terwijl het OM het Erasmus MC per brief had gewaarschuwd voor deze Fouad L, omdat hij als gevaarlijk bekent stond en in 2023 al was veroordeeld voor dierenmishandeling en daar ook voor is veroordeeld.

Deze man die als psychotisch te boek stond bij het OM omdat hij een konijn gruwelijk heeft mishandeld, en ook een puppy (hond met een mes heeft behandeld) kon dus gewoon zijn gang gaan, rende als een volslagen idioot in kogelwerend vest en met pistool door het ziekenhuis heen, en schoot daarbij een 43 jarig docent van het Erasmus MC Jurgen Damen dood en stak toen de boel maar in de fik.

Even daar voor had hij in de buurt de 39 jarige Marloes en haar 14 jarige dochter dood geschoten, ook daar stak hij hun huis in de brand. Jullie geloven het niet maar ik word hier ziek, misselijk en beroerd van. Ik geef niemand de schuld van dit drama behalve dan die volslagen doorgedraaide Fouad L maar ik heb wel mijn bedenkingen of dit nou echt niet had voorkomen kunnen worden. Het was tenslotte bekend dat hij niet helemaal spoorde, en dat hij levensgevaarlijk was.

Maar goed daar zijn instanties voor om dat helemaal uit te zoeken, en ik hoop dat hij een realistische rechter tref die deze man niet zielig vind en dat hij levenslang krijgt zonder kans op vervroegde vrijlating want het is dat we hier geen doodstraf meer kennen helaas want anders had ik hem dat zeker gegund na het leed wat hij heeft aangericht. Eerst een paar jaar laten rotte in zijn cel en tegen hem zeggen morgen is de dag dat je word terechtgesteld en hem dan een dodelijke injectie geven onverwachts. Maar ja hij zal wel weer zielig gevonden worden en  bla, bla, bla, bla…..jullie weten de rest ervan hoe ik er over denk.

Maar toen ik dit allemaal mee kreeg van de media dacht ik aan vroeger, want heel wat jaren geleden ben ik ambassadeur geweest van de “Stichting Zinloos Geweld Tegen Dieren” en heb toen als ik het mij goed herinner nog eens samen met de oprichter Henk ten Napel een zwartboek overhandigd aan de politiek met name aan Joost Eerdmans. Henk ten Napel was een grote dierenvriend en een nog grotere paardenliefhebber, en zijn paarden werden op een gegeven moment gruwelijk mishandeld in de wei waarin ze stonden.

Ze werden met een grote puntige stok vaginaal bewerkt, ik heb toen de foto’s ervan gezien en daar werd je echt onpasselijk van en het was te walgelijk om er normaal naar te kijken. Ik weet nog goed dat we verschillende gesprekken erover hadden gehad en we lagen gelukkig op een lijn. Hij had zelfs een burgerwacht opgericht om ‘de beul van Twente’ zoals de dierenbeul werd genoemd te pakken te krijgen. De politie vond het niet leuk natuurlijk, en Henk werd zelfs verdacht van deze gruwelijke mishandelingen.

Maar om een lang verhaal kort te maken en wat ik wil vertellen met deze column is dat de ‘Beul van Twente’ een Duitse klootzak was genaamd Rudolf K, hij werd na jaren lang zoeken gepakt en kreeg levenslang en niet alleen voor het mishandelen van wel veertig dieren. Nee en nou komt het, ook van het willekeurig neersteken van drie personen en de moord op een zwerver.

Dus mijn punt is, en dat zie je zo vaak dat lui die dieren mishandelen gewoon aan het oefenen zijn om mensen te vermoorden want op een gegeven moment hebben ze geen genoeg meer aan een konijn, een hond, kat of een paard. Nee dan willen ze verder en gaan hun lusten botvieren op onschuldige mensen zo als van de week in Rotterdam. Ik weet nog zo goed als de dag van gisteren dat die Henk ten Napel het wel duizend keer tegen mij gezegd heeft “Henk jongen het begint met dieren en ze eindigen op mensen”, en ik hoop dat dan ook voor de miljoenste keer dat die wet hier in Nederland is gaat veranderen, omdat een dier maar een ding is…..en geen levend wezen voor de wet.

Want het lijkt mij als een dierenmishandelaar een paar keer in de fout is gegaan, geef hem dan verdomme twintig jaar cel want je ziet nu in dit geval had het levens kunnen redden….maar ja wie ben ik, gewoon een Haagse volksjongen waar geen hond naar luistert en die ze liever de bek snoeren ๐Ÿ˜ท

PS: We motte oppassen want ik krijg net te horen dat die verschrikkelijk klootzakken die iedere dag Den Haag lamleggen door op de A12 te gaan liggen hulp krijgen uit Duitsland. Help de moffe komme ons weer bezetten……en ik had de oplossing wel hoor……๐Ÿ˜‰

Tot volgende week.

Groetjes van Henk

6 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 39

  1. Goed dat we zo’n dader niet kunnen begrijpen anders zouden we net zo zijn. Dieren mishandelen? Als ik zoiets lees doet het verdomd pijn in me! Als mens ben je hier om voor dieren te zorgen en lief te hebben. Ze zijn vaak afhankelijk van de mens en het vertrouwen dat ze in je stellen, mag je nooit vernietigen, nooit!

    1. Ha die Imm, dit hadden mijn woorden kunnen zijn. Ik ben het daar zo verschrikkelijk mee eens….weer bedankt voor je reactie!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven