DE ECHTE BRES COLUMN 36


Nou hier dan weer effe een klein colummetje van mij, ik doe vandaag en morgen bitter weinig want als je wat doet is het net of je uit het zwembad komt. Mijn Corretje kan nooit echt stil zitten en mot altijd wel wat te doen hebben of het nou 31 graden is zonder wind (zoals vandaag zaterdag) of 20 graden met een *lekkâh windje. Lees je mee gemeente Den Haag 😬 lol ;-)).

Op dat laatste kom ik dadelijk op terug, maar ik hoop dat het zo’n graatje of 40 word op de A 12 vandaag en dat die randdebielen van Extinction Rebellion allemaal bezwijken aan een hittegolf. Tering Henk wat ben je grof, jazeker wel want ik ben nogmaals zo klaar met die idioten en uitgerangeerde nep BN’ers die mensen lastig vallen die hun werk motte doen. Spuugzat ben ik het, en ik las dat de gemeente Den Haag en politie het gelukkig het ook spuugzat zijn.

Ik heb er al meer over geschreven zo ook op twitter (X) natuurlijk, Ik had geschreven boven een filmpje wat langs kwam waarin te zien was dat er ergens in Duitsland een automobilist een paar van die klimaat klootzakken beet pakte een paar knallen en schoppen verkocht en ze daarna netje langs de kant van de weg legde. Dat is natuurlijk kaasje voor mij want ik kan daar namelijk wel honderd keer naar kijken en mij helemaal vergelijken met deze automobilist.

Ja, en dat vonden er een paar van die staatsmongolen niet prettig, en hebben mij gerapporteerd wegens het verheerlijken van geweld (zucht). Daardoor heb ik nu straf en kan of mag ik een paar dagen niet op twitter (X). Nou zou dat mij een reet roesten, en ik zie die clowns al zitten te gniffelen achter hun toetsenbord.

Het mooiste van dit verhaal was eigenlijk dat die bewuste chauffeur een Marokkaans uiterlijk had, maar het kan ook een Turkse jongen zijn geweest dat weet ik niet. Nou neem ik het een keertje op voor onze buitenlandse vrienden is het weer niet goed en word ik van X afgepleurd 😁😉. O ja, en ik moest het verwijderen!!

*Ja en dan natuurlijk heeft de gemeente Den Haag weer eens een blunder gemaakt, niet eentje waar je helemaal gek van word of spuugzat van bent, nee eigenlijk is het nog wel leuk ook. Er is namelijk een verkeersbord geplaatst met lekkàh veilig geplaatst, inplaats lekkâh veilig dus het verkeerde tekentje boven de a. Sjaak Bral die vond dat maar niks en heeft de gemeente daar op attend gemaakt. Ik vond het wel leuk om hier te benoemen want ja de gemeente Den Haag kan en moet toch wel in staat zijn om het op te zoeken op het internet.

Verder had ik zelf ook nog een grof foutje gemaakt (ja ook ik maak foutjes) en ik had naar aanleiding van een berichtje op X  over honden mishandeling en verwaarlozing ook commentaar gegeven aan het LID (Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming), want die klootzak een broodfokker uit Eersel was weer in de fout gegaan en had acht honden in zijn bezit.

Ik kan daar weer zo pissig over worden en vroeg aan het LID of ze er nou niks aan kunnen doen omdat er ik anders zelf wel effe heen zou gaan (dom, dom, dom natuurlijk). Als ik vroegâh zoiets zou willen had ik het natuurlijk nooit aan de politie motte schrijven dat weet eigenlijk ieder jongen van de straat.

Gelukkig heb ik netjes antwoord gehad van de heren en dames die verdomd goed werk doen en ze vertelden mij dat het nu in handen van de politie was en van het OM en dat er zeker wat ging gebeuren. Ik hoop maar dat het wel gauw gebeurd want een dier in nood dat is een van de dingen waar ik beslist niet tegen kan.

Effe nog een dingetje en dat schrijf ik schreeuwerig omdat ik het super belangrijk vind……….

LAAT A.U.B. GEEN HONDEN OF ANDERE HUISDIEREN ACHTER IN UW HETE AUTO….DAT ZELFDE GELD NATUURLIJK OOK VOOR KINDEREN!!!!

BEDANKT!!!!

Tot volgende week.

Groetjes van Henk Bres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven