DE ECHTE BRES COLUMN 34


Het is allemaal niet te geloven, die Kees van der Staaij van de SGP ook pleitte na 25 jaar in de Tweede Kamer te hebben gezeten (het langstzittende Kamerlid), en ja dan ga ik mij toch afvragen of er wat anders aan de hand is. Iedereen die mij kent weet dat ik echt niet zo van de complotten ben, maar ik vind dit allemaal heel typisch hoor en er zit opzeker wat anders achter. Maar ik hou het er voorlopig maar op dat het wachtgeld wat de dames en heren weglopers krijgen flink aantrekkelijk is.

Maar al ik zo die social media doorbladerd vooral op X (voorheen twitter) en op telegram nou daar word je ook niet vrolijk van want iedereen heeft wel een mening daarover en de een nog gekker dan de ander. Dus voordat ik hier berichtjes ga plaatsen over revoluties en dat soort dingen waarvan het niet vaststaat heb ik het effe opgezocht, want het is dus niet de eerste keer dat er zo’n leegloop aan de gang is want bij de zeven Kamerverkiezingen tussen 2002 en 2011 stelden tussen de 28 en 45 Kamerleden zich ook niet meer herkiesbaar.

Dat zijn er dus nu ongeveer 15 of 16 als ik het goed heb. Mijn idee is dan ook laten we kijken wat er gebeurd, want alert mot je altijd blijven omdat we eigenlijk allemaal wel weten dat we weer op een gigantische manier worden genaaid en verneukt, let op mijn woorden.

Ja, en dan wil ook ook effe iets onder de aandacht brengen en dat is een berichtje op X dat er weer een hoop mishandelde dieren in beslag zijn genomen door de @Inspectie_LID en daar ben ik natuurlijk zeer blij mee. Dat dit soort erge toestanden nu eindelijk worden aangepakt dat doet mij goed en ik zeg jullie een ding en dat is dat het word verraden niet in mijn woordenboek voorkomt want ik heb een bloedhekel aan mensen die om wat voor redenen dan ook de wouten bellen om iemand er aan te hangen. Walgelijk vind ik dat, en zal er nooit begrip voor op kunnen brengen.

Maar mochten jullie tips hebben bijvoorbeeld over Dierenmishandeling, verwaarlozing, illegale hondenfok, illegale dierenhandel of dieren gevechten of wat dan ook dan mogen jullie van mij jullie tip (graag) doorgeven aan de politie in ieder geval aan de dierenpolitie. En dat geld natuurlijk ook voor die gore smerige pedoseksuele (ja ik weet het verschil wel tussen pedofielen en pedoseksuelen) want die mot je op wat voor manier dan ook aanpakken, zelfs op deze manier!!!

Tja, en laten we over de rest van de ellende maar zwijgen want je word er depri van, man man man wat hoor je een ellende boerenbedrijven die kapot gaan omdat de overheid zo nodig grond mot kopen om te bouwen voor de statushouders die dan een huis kunnen krijgen daar hoor ik Lientje haast niet meer over, en wat dan wat onze als het aan de PvdA en GroenLinks ligt onze nieuwe (hahahaha…) toekomstige minister President Fransje Timmerman, die man heeft het liegen toch uitgevonden. Hij staat daar doodleuk te verkondigen dat hij in een rijtjes huis woont, hoe gek mot je het hebben met zijn dikke miljoenen villa.

Nee laten we met zijn alle alert blijven en kijken hoe het allemaal verder gaat, want dat het zo niet door kan gaan is een ding wat zeker is. Ik weet zeker dat als de Brandweer, de politie, alle hulpverleners ook door het huidige politieke klimaat bedonderd worden zoals nu de zorg, ondernemers, vissers, boeren en de gewone man (denk dan aan de benzine en gasprijzen) door alles zo duur te maken dat niemand er meer heil in ziet dat er dan misschien wel een opstand komt door de burgers.

Want er zijn al een hele hoop mensen die nu zeggen “we gaan ons maar bewapenen want die politie, OM en Justitie doen helemaal niks” en dit zijn opzeker geen complot theorieën maar dat is gewoon de realiteit…..dat uit betrouwbare bronnen en geef ze eens ongelijk.

Tot volgende week

Groet van Henk Bres

4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 34

  1. Het is een complot het hele kabinet
    Corruptie
    En de dierenpolitie doet niks soms aan dieren mishandeling! Ik heb een keer 114 gebeld, over een hond , die graatmager was ! In de winter buiten in een hondenhok vast aan een ketting zat te janken arme beest ! Ze kwamen kijken, en ik kreeg als antwoord, er stonden 2 bakken 🙄 ja maar leeg , !!! Ja mevrouw we kunnen niks doen ! En wegens privacy mocht ik er niet heen 🥴 ze hebben een waarschuwing gehad en gingen weg mev💔 brak

    1. Ik begrijp dat niet hoor Sjaantje, waar zijn die dierenpolitie dan voor, wist ik maar iemand zoals Pistolen Paultje, die ging wel effe praten met dat soort tering lui…..ik word hier moedeloos van echt waar!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven