DE ECHTE BRES COLUMN 29

Frans Timmermans, wie heeft die naam nou nog nooit gehoord, ik denk iedereen wel natuurlijk want hij is Eurocommissaris en hij praat ongeveer 7 talen, en hij is vice voorzitter van de Europese Commissie. Hij is een hele grote voorstander (ook wel klimaat paus genoemd) voor de zo genoemde Green Deal om Europa te verduurzamen. Kosten hoeveel dit geintje weer gaat kosten is ongeveer geraamd op 1.000 miljard euro, ja jullie horen het goed.

Oké, dus deze man is helemaal gek van Europa en verdiend per jaar € 319.824,00 dat is dus vlug uitgerekend € 26.652,00 per maand, in de week is dat € 6.150,46 en als laatste per dag € 1.230,09. Nou prachtig toch hè, dat deze man zijn riante positie verruild voor het lijsttrekkerschap van de pas samenwerkende partijen van het PvdA en GroenLinks en die Attje Kuiken en Jesse Klaver die hem daarin steunen.

Hoe dan is het in Godsnaam mogelijk dat deze man die weet dat bijna heel Nederland een hekel aan hem heeft zich lijsttrekker heeft gesteld van twee partijen die het nog helemaal niet eens zijn met elkaar. Hoe bestaat het dat deze man vol van ambitie kiest voor een ongeregeld bestaan, terwijl daarbij zijn salaris ook stukken minder is geworden. (Waarom, speelt er iets wat wij niet weten?) Leest deze man geen kranten hoe het Nederlandse volk er aan toe is, dat het grotendeel van Nederland in armoede leeft. En dan krijgen we dadelijk als het hele universum tegen Nederland is zo grote gore graaier die ook vind dat het tijd is dat we in Nederland weer naar elkaar toe groeien in plaats van uit elkaar, en we moeten er voor zorgen dat Nederland weer vertrouwen krijgt in zichzelf.

Nou dan heb ik nieuws voor hem want we worden steeds meer een eenheid, want vroeger (een paar  jaar geleden) stonden er maar een paar normale mensen te roepen grenzen dicht en de AZC dicht, stoppen met al die zogenaamde vluchtelingen hier heen te halen. Net zo als die lui van GL en de PvdA, en ja onder het bewind van Timmermans mogen er geen gezinnen uit elkaar gerukt worden. Dat mot je zeggen tegen die slachtoffers van als die dodelijk schiet en steekpartijen, tegen politieagenten die in sommige delen van ‘jawel’ Nederland hun werk niet meer kunnen doen.

Die lul (Frans Timmermans) gelooft in een eerlijkere samenleving, en denk dat Nederland daar hard aan toe is….natuurlijk maar dan wel echt zoals het is want nu zitten de vluchtelingen in onze huizen, krijgen alles gratis, en als ze iets maar niet lusten van eten waar ze bij de voedselbank 100 buigingen voor zouden maken krijgen ze ander vreten want anders gaan ze in hoger staking verdomme.
 
Franssie heeft zelf een dikke vette villa (zonder zonnepanelen op zijn dak want dat vind hij lelijk) met 17 kamers en je kan van mij aan nemen dat er geen enkele Eritreeër of Syriërs bij hem ook maar in de buurt mag komen van zijn paleisje zelfs niet als tuinman. Ja, hij heeft natuurlijk ook geen windturbines in zijn grote tuin want dat is niet om aan te zien natuurlijk.

Hij vliegt ook samen met zijn vriend Diederik in een privéjet rond de wereld, maar aan ons verteld deze klimaatpaus dat het allemaal wel een beetje minder mot want dan kunnen we de planeet nog proberen te redden.

Dit zou dan onze toekomstige nieuwe minister President worden, een man met minachting voor het Nederlandse volk want ik kan hier zomaar nog een column over schrijven. Omdat deze man het kwaad is, het evil voor de Nederlandse cultuur en eigenlijk voor heel Nederland.

En ik hoop dan ook dat als er een God bestaat dat deze man nooit maar dan ook nooit Premier van Nederland mag worden, want dan kunnen we beter ons allemaal gelijk maar van het leven beroven want ik garandeer jullie als we het niet doen, onze flamboyante alles verspillende klimaat paus het wel gaat doen want hoe dan ook de omvolking gaat dan op zeker gebeuren. De ouwetjes gewoon het leven zo duur en zuur maken als het maar, kan op wat voor manier dan ook (gelukkig hebben ze daar bij GL en de PvdA daar kaas van gegeten) en de asielzoekers in onze huizen, geen boeren meer, geen winkels meer die normaal open kunnen, en ga zo maar door.

Nee helaas mijn mening is dus duidelijk, Frans Timmermans komt in een warm bad en een gespreid bedje, en wij (zoals gewoonlijk de laatste tijd) krijgen een koude douche

Tot volgende week

Groet van Henk Bres

10 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 29

  1. Helemaal mee eens WEG met Timmermans een grote zakkenvuller
    Half jaar niks in de kamer gedaan omdat de functie niet naar zij zin
    Was Maar wel iedere maand salaris innen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven