DE ECHTE BRES COLUMN 28

Man, man, man wat heb ik weer een filmpjes gezien op het internet (met name twitter) over dierenmishandeling. Niet enkel hier in Nederland maar overal ter wereld, niet normaal, maar er zat een uitschieter bij waar ik graag naar heb gekeken, en daarop was te zien dat een brogum zijn hond had mishandeld en nu zelf door wat dieren vrienden werd aangepakt. En ik mot toegeven ik heb genoten van dat opknappen van deze dierenbeul.

Ik ga hier niet echt over uit weiden, maar de helden hadden deze hufter die zijn hond over de straat had gesleept en hem verrot geschop, een ketting om zijn nek gedaan en deden precies hetzelfde wat hij met zijn hond had gedaan. Ik mot zeggen dat het heerlijk was om te zien hoe deze dierenbeul een koekie kreeg van eigen deeg. Maar helaas gebeurt het hier in Nederland ook want in Hart van Nederland  stond een bericht dat een 54 jarige hondentrainer uit Naaldwijk zijn jonge herdershond mishandelde door hem te schoppen en stroomstoten te geven.

De rechter veroordeelde de man tot een taakstraf van 60 uur en twee weken voorwaardelijk. De jonge herdershond Spike heeft de schoppartijen en stroomstoten van zijn lieve baasje helaas niet overleefd. Ja, en wat ben ik dan blij hoe ze het in sommige andere landen oplossen door zo’n klootzak hetzelfde te doen als ze bij hun hond hadden gedaan. Die vent die ook een ketting om zijn kuikennek heeft gehad en ook door de straten was gesleept heeft het net als zijn hond overleeft. Maar hier in Nederland 60 uur taakstraf en voorwaardelijk terwijl de hond Spike is overleden door de mishandelingen van zijn baasje is wel Godsgeklaagd natuurlijk en ik hoop dat karma bestaat, en dat hij net zo aan zijn eind komt als zijn hond.

En dan ook de filmpjes vliegen je om de oren van lullo’s en stomme kutten die op de openbare weg denken dat ze rustig kunnen gaan zitten om zo het verkeer op te houden en te protesteren tegen het milieu gebeuren. Nou je kan zien dat de mensen het zat worden want er was een vrachtwagenchauffeur die ze hardhandig even aan de kant zette, en bijna over ze heen reed. Prachtig om ook te zien hoe een vrouw het zat werd bij een andere zit-demonstratie en zo’n kut bij de haren pakte en gewoon wegsleepte, ik hoop dat de politie een voorbeeld aan deze mensen neemt en ze ook zo gaat behandelen inplaats met fluwelen handschoenen.

Ik had iets geschreven dat ze dat soort lui (vooral die vastplakkers) van mij zouden zouden mogen afknallûh als reactie op een filmpje van twee van die kneuzen op de Duitse autobahn. Ze zaten te schreeuwen en te huilen van de pijn toen de brandweer ze hardhandig los probeerde te maken. Waarop zo’n deugkneus terug schreef “dat ze dat dan ook met de boeren moesten doen hè Henk”. Ten eerste vind ik dat totaal geen vergelijking en ten tweede heb ik terug geschreven dat doet de politie zelf wel, want we zullen allemaal ons nog wel de beelden kunnen herinneren van die politieagent die op die tractor schoot waarin een jonge boer zat die naar huis wilde.

Ja, en dan als die politici die ineens het voorbeeld van onze minister president Mark Rutte volgen en allemaal opstappen, wat is er aan de hand??. Ik ben helemaal niet van de complot theorieën, maar ik begrijp hier helemaal niks van. Hebben ze genoeg (ineens) hun zakken gevuld, zijn er plotseling veel betere baantje voor deze weglopers, of is het zo dat de ratten het zinkende schip verlaten. Of weten deze mensen die ons land naar de afgrond hebben gebracht iets wat wij niet weten, staat er iets te gebeuren, ik weet het echt niet hoor.

Ik weet alleen dat Rob Jette hoop dat hij minister president word want dan kan hij nog meer van dat geteisem (gelukzoekers uit veiligelanden) binnen laten. Helaas vergeet hij een ding en dat is dat mensen zoals hij door zijn geaardheid het eerste door deze mensen die hij wil helpen met zijn hoofd naar beneden van een flat gebouw worden gegooid…..nee niet door extreem rechts, en ook niet door Nederlanders die met een goed verstand op rechts stemmen.

Nee gewoon door mensen met een haat tegen homo’s door hun afkomst en hun geloof, die geen echte vluchteling zijn maar hier gratis en voor niks alles willen hebben en het ook krijgen door die figuren die nu de politiek met spoed verlaten. Ik hoop niet dat het jou overkomt Rob Jetten maar geloof mij dit soort lui gaat over lijken, kijk bijvoorbeeld maar naar wat er in Leiden is gebeurd….veel sterkte.
 
Nou, en dan als laatste waarover ik mij heb zitten ergeren is dat die milieu freaken die uit winstbejag allemaal van die zonnenpanelen op hun dak willen hebben, het scheelt in de portemonnee en het is zo zeer veel beter voor het milieu volgens hun. Maar volgens mij geven deze galbakken helemaal niet om het milieu en is het enkel maar uit winst oogpunt, omdat ze nu ergens in Nederland bomen illegaal afzagen omdat die bomen het zonlicht wegnemen voor hun zonnepanelen….hoe zo milieu bewust verdomme.

Tot volgende week

Groet van Henk Bres

2 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 28

  1. Echt he Henk, die klootzak noemde zich hondentrainer. inderdaad, ze hadden met hem hetzelfde moeten doen. Net als met die lui die hun hond in een stinkend hete auto laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven