DE ECHTE BRES COLUMN 27

Hier zijn we dan weer met een nieuwe column, en ik zit te zweten want het is hier in mijn tuintje 31 graden en geen zuchtje wind. Maar we motte niet ouwehoeren want we hebben naar lekker weer verlangt, en vooral nu de vakanties in sommige delen van het land zijn begonnen. Heerlijk, lieve mensen geniet ervan, rij voorzichtig en als jullie toch onderweg zijn en jullie zien een kind of hond in een afgesloten auto, sla dan eerst de ruit eruit, en bel daarna de politie want dat kan levens redden van mens en dier.

Ja, en verder wat is er nog meer gebeurd, niet echt iets belangrijks geloof ik haha……alle gekheid op een stokje natuurlijk want het kabinet is gevallen, ja jullie horen het goed Rutte-IV is gevallen over de asieldeal. Ik hoopte erop want het kon toch echt niet meer zo doorgaan, omdat Mark en zijn veertig rovers zich totaal onmogelijk hebben gemaakt met hun beleid.

En geloof mij nou, ik had ondanks de 31 graden in mijn tuin naakt de horlepiep gaan dansen van blijdschap, want nu krijgen we als het goed is in het najaar weer nieuwe verkiezingen. Ik zeg erbij als het goed is omdat er ergens in mijn geheugen staat dat het niet de eerste keer is dat onze Mark zijn ontslag aan de Koning heeft aangeboden. Nee zeer zeker niet want het heer Mark Rutte en zijn gevolg gingen gewoon demissionair door, en er veranderde helemaal geen klote weten jullie nog?.

Nou zitten er toch geen buren op mij te wachten totdat ik naakt in de tuin gaat staan dansen dat begrijp ik ook wel, maar effe serieus wat gaat er nu gebeuren is de hamvraag, en ik heb er helemaal nog geen vertrouwen in. Want het lijkt wel of alles wat Rutte doet (zeker de laatste jaren) helemaal fout gaat, en als er dan wel nieuwe verkiezingen komen ben ik heel erg benieuwd of het er dan wel eerlijk aan toe gaat want echt ik vertrouw die hele gore politiek niet meer.

Het is zo, en iedereen weet dat nu onderhand wel van mij dat ik natuurlijk rechtsdenkend ben en ik kots op dat hele linkse zooitje. En natuurlijk weten jullie ook dat ik altijd op Wilders zal stemmen, maar gaat dat wel goed want ik kan het weten (4 jaar in de politiek gezeten) dat het een gore corrupte bende is en dat alles wat niet links is mot wijken op wat voor manier dan ook.

De gewone burger is daar de dupe van en lees al mijn laatste columns maar terug dan weten jullie wat ik bedoel. Nu bij voorbeeld weer in Cranendonck waar de bewoners gek worden van al die veiligelanden kanspareltjes die het leven van deze mensen daar vooral ontwrichten door misdaad, vernielingen, bedreigingen en noem maar op allemaal. En dat is niet alleen in Cranendonck natuurlijk, heel Nederland heeft ondertussen last van die longlijders tussen de 12 en 15 jaar en ook ouder.

Daarom hoop ik dat er nu eens een rechtse partij de baas word in Nederland die het gore lef in zijn donder heeft om de grenzen onmiddellijk dicht te gooien en die kanspareltjes met familie en al terug sturen naar het land waar (zodra ze hier alles gratis hebben gehad wat ze willen) ze lekker naar hun familie op vakantie gaan in het land wat ze zogenaamd zijn ontvlucht, en daarbij adressen van hulpverleners, advocaten en weet ik allemaal wat voor geiten wollensokken figuren die hun leren om de mazen in de Nederlandse wet leren te omzeilen mee nemen om aan hun familieleden te geven.

Ik stem op Geert Wilders omdat ik hem persoonlijk ken en alle vertrouwen heb in wat hij gaat doen zodra hij in het torentje zit. Maar ik ben bang, heel erg bang dat hem dan iets gaat overkomen, iets zoals Pim Fortuyn als jullie begrijp wat ik bedoel, en eerlijk ik hoop dat hij zoveel stemmen krijgt dat ze niet meer om hem heen kunnen maar hij is al eens de tweede partij van Nederland geweest en toen boycotten ze heb ook met het cordon sanitair of weet ik hoe dat in mooie worden heet.

Maar lukt het niet dan hoop ik op een andere rechtse partij, gewoon een partij met een minister President die kan denken als een normaal mens, die kan zien wat er nu met Nederlanders gebeurt, die weet dat als het zo doorgaat in Nederland er dadelijk geen echte Hollanders meer bestaan.

Ik zou willen, en dat zeg ik niet zomaar hoor ik heb dat heel lang tegen gegaan omdat ik in mijn hart en nieren een echte Hagenees ben. Maar wel een Hagenees die het niet meer naar zijn zin heb in Den Haag, want Den Haag is Den Haag niet meer en je ziet alles in rap tempo veranderen. Met andere woorden ik zie heel Den Haag veranderen en ik zou best weg willen uit mijn mooie stad achter de duinen……want dat is het allang niet meer.

En als ik het nu al zo voel hoe in Godsnaam motte die mensen uit Ter Apel, Cranendonck en noem maar op het dan wel niet hebben. Ze staan nog niet in mijn tuin met hun snikkel te spelen, te schijten, bedreigen, steken slaan, vermoorden….al hoewel het hier ook al naar deze kant uitgaat kijk nog maar naar die jonge dame die werd vermoord bij AH.

Ik stop er mee, ik ga zitten zweten, en nou weet ik niet of het door de warmte komt omdat ik er ziek van ben en mij afvraag hoe hebben we het met zijn alle zo ver laten komen.

UPDATE: Mark Rutte is opgestapt…..


Tot volgende week

Groet van Henk Bres

2 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 27

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven