DE ECHTE BRES COLUMN 26

Lieve mensen, ik weet het niet meer hoor want waar mot je in godsnaam nou nog over schrijven?. De leef situatie van de gewone normale mensen, de echte Nederlanders word steeds erger. Niet normaal toch wat er allemaal gebeurd hier in Nederland en in de om ons heen liggende landen zoals Duitsland, Frankrijk en België. Het is al twee weken geleden gebeurd en dan heb ik het over vernielen van bijna alle glaspanelen voor overleden kankerpatiënten in het Wilhelminabos bij Dronten. 65 platen zijn er verwoest en er stonden er nog twee overeind.

Wat zijn dat nou voor jongeren die dat doen, hebben deze mensen of kinderen geen opvoeding genoten, is het een vorm van stoer doen of wat. Ik denk dat niemand mij daar een antwoord op kan geven, het is al eens eerder gebeurd in 2006 en er werden toen twee gedenkplaten vernield waarop een gedicht stond en de dader(s) zijn nooit gepakt. Nogmaals als ik zoiets lees dan probeer ik mij altijd in zo’n walgelijk figuur zijn hoofd te kruipen en proberen te denken waarom doe je dat. Hierbij kan ik mij helemaal niks voorstellen, oké ik ben ook geen lieverdje geweest maar voor de doden heb ik altijd respect gehad, en vooral deze herdenkplaats vernielen kwam bij ons kwajongen niet op.

Ik weet niet of het Buitenlanders zijn of Nederlanders, maar dat maakt mij ook niet zoveel uit want ik vindt dat deze gore rotschoften motte hangen en heel zwaar gestraft moeten worden, deze verknipte figuren hebben volgens mij dit bewust gedaan om al die nabestaande pijn te doen, heel veel pijn zelfs en dat heeft niks meer te maken met kwajongens streken, nee dit is terrorisme, en dit is nooit goed te praten, en geloof mij ik weet waar ik over praat.

En wat ik nu ga schrijven meen ik echt. Ik hoop dat de dader(s) zelf door hogerhand de kanker krijgen, en zo niet spuit ze dan er mee in zodat de ouders van de daders dezelfde pijn voelen als deze mensen. Ik weet het ‘Henk wat zeg je nou, dat kan je niet maken’ en ik weet dat ik het niet kan maken, en dat ik misschien hierdoor veel lezers van mij column kwijt raak, maar zo voel ik het nou eenmaal, en ik ga er ook geen discussie over voeren….ik vind dit te walgelijk voor woorden!!

Ja het is ook heel moeilijk voor mij om nou weer over iets anders te schrijven omdat het bovenste deel van deze column mij echt aangrijpt, maar ik heb nog wel een item waar ik het effe met jullie over wil hebben en dat is natuurlijk dat Zuid-Holland zijn excuses heeft gemaakt voor het slavernij verleden. Nou dan wil ik jullie er op attent maken dat dat nooit en te nimmer uit mijn naam is gebeurd echt nooit zal ik dat doen omdat ik er heilig van overtuigd ben dat het die mensen van bruine afkomst allemaal te doen is om geld.

Herstelbetalingen of hoe je het ook noemen wil, ik heb het op Koningsdag gezien hoe ze Koning Willem Alexander gewoon onder druk zetten tijdens een interview met de een of andere zeer jongen donkere dame. Ik snap dat niet hoor niemand van de mensen ook niet van mij leeftijd zijn er bij geweest en er zijn meer blanken slaven geweest dan bruine. Ook waren er heel veel stammen die leefde van de slavenhandel en nu wil iedereen die maar een beetje kleur heeft geld van Nederland krijgen.

Het is vandaag Keti Koti en heel de donkere gemeenschappen in Nederland en in Suriname zitten te wachten tot Willem Alexander zijn excuus aanbied en nou hoop ik dat hij balluh heeft en het doodgewoon niet doet. Ziek word je er van dat wij als Nederlanders door de overheid in een positie worden gedwongen om ons te excuseren voor iets wat honderden jaren geleden is gebeurd en zelfs dat is nog niet zeker. Jullie weten het allemaal straatnamen moeten er worden veranderd, beelden moeten worden weggehaald en zoals in Rotterdam is er een nieuw beeld verrezen”jawel het beeld van een Surinaamse vrouw.

Ik word er niet goed van echt waar, ik heb zelf geen kinderen maar ik zie het heel zwaar in voor de mensen die nu kinderen hebben…nooit zullen ze zo’n jeugd krijgen als wij hebben gehad, gewoon onbezorgd met veel plezier en lol. Want het is niet enkel het slavernij verleden natuurlijk, ook zwembaden die s’middags dicht gaan omdat de moslima in boerkini dan mogen zwemmen, en die mannen van hun willen niet dat geile ogen naar hun vrouwen kijken. Maar buiten dat er zullen eerdaags wel halal stranden komen, en dat is gewoon het eisen om het eisen, jonge moslims die zeggen voor de camera dat ze Nederland een moslimland willen maken, en wij zitten erbij en we kijken er naar.

Ik denk ook dat we eerdaags €1000,- tot €2000,- honden belasting gaan betalen zodat de gewone Nederlander zijn hondje niet meer kan betalen, ze zijn nu al bezig om alle dierenartsen bijna onbetaalbaar te maken.

Maar genoeg voor vandaag, ik word ellendig van me eigen als ik dit zo terug leest, en ik hoop dat het allemaal niet zo erg is als ik het hierboven beschrijf, maar mijn hart zegt ‘Henk je heb gelijk’…..lekker dan!!!!

Tot volgende week

Groet van Henk Bres

PS: Inderdaad heeft onze Koning geen balluh want hij heeft zijn excuses gegeven……walgelijk!!

7 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 26

  1. Wil Nederland zich redden van de ondergang, dan moeten burgers een nationaal burgerfront in het leven roepen van arbeiders en medestanders. Een solidaire politieke beweging van burgers met een groot aantal leden die in de miljoenen loopt. Inclusief politieagenten en mensen die werken voor defensie. Niks erger dan een politieagent of militair die zijn vaderland niet verdedigt. Als zo´n politieke burgerbeweging voor de vrijheid miljoenen leden heeft, dan is dat het moment om een politieke partij te beginnen met de intentie de verkiezingen te winnen met een absolute meerderheid aan stemmen. Gaan ze (links) het democratisch proces dwarsbomen of de beweging en die politieke partij kapot spelen, dan is het legitiem om op een andere wijze aan de macht te komen. Daarom is het belangrijk dat er genoeg politieagenten en mensen van defensie leden zijn van zo´n politieke beweging. Als dit in heel Europa gebeurt is er hoop op verandering en een ommekeer! De aanpak van de PVV of die van FVD zijn niet afdoende om een revolutionaire verandering teweeg te brengen! Een meer radicalere nationale mobilisatie moet er ontstaan om serieus tegenwicht te bieden tegen de politiek van Brussel en tegen alles dat Nederland verwoest!

  2. Henk ik voel en denk hetzelfde, machteloos en fucking razend wordt ik van dit alles, gaan zij niet dood aan de kanker dan moeten ze alsnog hangen, op de plek waar zij de vernielingen hebben gedaan, en Alex is de meest grote lamzak die er is, hou je goed, en dank voor je schrijven, Gr

  3. ik ben het helemaal met je eens Henk..ik heb wel kinderen, en kleinkinderen. ik vrees voor hun toekomst en de toekomst van Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven