DE ECHTE BRES COLUMN 25


Het is zonnig en het is zo rond de dertig graden, het zou zelfs eenendertig graden worden, binnen bij mij is het nu al bloedheet en het is nog geen 11.00 uur. In het zonnetje kan je niet zitten want dat is in de eerste plaats niet uit te houden en in de tweede plaatst verbrand je levend. Dus dan maar effe mijn column schrijven, hij word deze keer niet zolang als anders want ik heb echt geen zin om met dit weer me eigen druk of kwaad te maken.
Maar dat is het nou juist want er gebeurd alleen maar rottigheid, kijk nou maar is wat er hier in Den Haag is gebeurd, een ex tbs’er die zomaar omdat hij er waarschijnlijk zelf zin in had een vrouw heeft dood gestoken bij de Albert Heijn aan de Turfmarkt. Niet normaal meer dat deze gevaarlijke kk gek (want een ander woord kan ik er niet voor verzinnen) gewoon hier vrijuit zich kan verplaatsen. Iedereen heeft het al uitgebreid in de kranten of op tv kunnen vernemen dus ik hoef het verhaal hier niet meer te vertellen.

Maar kan iemand mij uitleggen dat het O.M of Justitie, de politie en de reclassering, GGD of gewoon alle instanties die deze randdebielen in de gaten motte houden er niet in zijn geslaagd om deze Antilliaanse klootzak gevangen te zetten of te vast te houden. Waarom, waarom is er niemand van dit soort instanties die een keertje zijn gezonde verstand gebruikt, o wacht dat schijnt niet mogelijk te zijn want dat hebben ze niet. Nee wel liedje zingen “wees welkom” en spandoeken met daarop teksten zoals “ik word liever verkracht door een asielzoeker dan dat ik op Wilders stem”.

Nee die linkse geitenwollensokken figuren die denken dat ze dit soort verknipte lui kunnen redden motte zelf eens naar het PBC om zicht te laten nakijken. Nee die klootzak was al bij een loket geweest om om hulp te vragen??, wat heeft hij gevraagd dan een pistool of wat voor hulp……nee ik weet het niet meer hoor maar je gaat haast denken dat deze klootzak je het nog niet eens kwalijk kan nemen omdat hij niet spoort.

En degene die hem beter hebben verklaard die motte ze twintig jaar spinnenhuis geven want die zijn volgens mij ook schuldig aan de moord op deze schone Roemeense van 36 jaar die gewoon gelukkig was met haar mannetje en haar werk bij de broodafdeling van de AH. Dag schat, heeft ze misschien gezegd tegen haar vriend of man, ik neem wel wat te eten mee vanavond kunnen we het gezellig buiten op eten….nee niet te weten dat ze die avond dood in een koeling lag bij de lijkschouwer. Om misselijk van te worden.

Ja, en wat gaat er nu met deze moordenaar gebeuren want, hij heeft om hulp geroepen en hij heeft een zwaar leven achter de rug. Ja, hij is gewoon zielig, en dan denk ik weer bij me eigen wat leven we toch in een corrupt land, want als dit zelfde verhaal in Amerika was gebeurd dan had deze kille om hulp zoekende moordenaar of de doodstraf gehad, of twee keer levenslang gehad, en daar bij nog twintig jaar om zeker te weten dat hij nooit meer los kwam.

Ook heb ik mij verschrikkelijk ge-ergert over dat filmpje dat drie van die graf kk bakken eerst dat hondje in het water pleuren en hem daarna weer pakken en met zijn koppie onderwater douwen. Mijn hele zaterdag avond was naar de klote en eerlijk lieve mensen, en als ik dit zou zien dan ga ik er graag voor zitten want ik slacht ze af, en niet op een zachtzinnige manier, nee op de meest gruwelijke wijze. En wat ik nu gaat zeggen klink heel raar uit mijn mond, maar ik zou willen dat ik in Afghanistan was geboren en een IS klant was of een Talibanstrijder want die weten wel raad met dit soort gore pleuris maaien.

Ja, en dan heb ik nog een dingetjes waar ik heel pissig om bent geworden en dat zijn die A12 bezetters want daar zijn we nog niet van af hoor. Ik moest vrijdag met Corretje voor de uitslag weer naar het ziekenhuis, we zaten bij de oncoloog en alles was weer naar tevredenheid. Maar Corretje had last van een dik been en het was ook hard net alsof het werd afgekneld, nou zei de oncoloog het zou zomaar een trombose been kunnen zijn, ik loop effe met je mee want dan kunnen we gelijk een afspraak maken voor vanmiddag. Dus wij naar huis en het is natuurlijk al bijna zes jaar goed gegaan, en het geijkte antwoord is altijd, het is prima mensen tot over twee maanden weer.

Wij dus naar huis maar ik ben dan toch erg gestrest en echt wel opgefokt. wij die middag weer naar het zieken huis toe en dat bedoel ik nou dan zit ik opgefokt achter het stuur hopend op een goeie uitslag,

(Voorbeeld) dan draai ik de grote weg op en daar zitten dan een stelletje randdebielen die het verkeer lam leggen. Neem nou maar van mij aan dat ik twee oplossingen heb dan, de eerste is netjes vragen aan oom agent of ze mij met Corretje effe naar het ziekenhuis willen brengen.

Zegt deze agent sorry Henk maar daar kunnen we niet aan beginnen, dan stap ik in mijn auto en ik zal uit goed fatsoen toeteren en vragen of ik er door mag, de tweede keer vraag ik het iets doordringender en de derde keer is de maat vol, en geeft ik vol gas om er overheen te gaan. Want een agent waarschuwt ook drie keer voordat hij gericht gaat schieten, nou en bij gebrek aan een wapen gebruik ik mijn auto wel. Zien jullie wel dat ik opgefokt ben….echt het spijt me, maar ik meen altijd alles wat ik zeg dus ze zijn gewaarschuwd. KLAAR MEE!!

Als laatste heb ik ook kunnen lachen want ik was naar de bruiloft van Miranda en Ramon (broer van mijn beste vriend Danny) geweest, wat overigens helemaal toppie was. Ze zagen er fantastisch uit en hun trouwambtenaar was een oude vriend van mij met wie ik veel heb samengewerkt, namelijk Jeroen Smit (de moppentapper), hij deed het grandioos met heel veel humor en plezier. Na het officiële gedeelte moest ik weg want ik moest de ‘Start van de Nacht’  gaan doen.

Ik was met mijn scootmobiel en reed naar huis op de Fruitweg, opeens hoorde ik een hoop geschreeuw achter mij en ik keek dus in mijn spiegel. Ik zag een hele zwarte gozer met een stok achter mij aan rennen, hij liep te schreeuwen en te zwaaien met die stok en ik dacht die wil mij denkelijk voor mijn klote slaan met die stok of mij beroven. Ja, en dan kwam bij mij toch die agressie weer naar boven en ik besloot te wachten wat hij van mij wilde, dan maar ellende.

Toen hij dichterbij kwam schaamde ik mijn  ogen uit mijn kop voor mijn slechte gedachte want die stok was mijn kruk die van mijn scootmobiel was gevallen en hij schreeuwde dus om mij te laten stoppen om mij me kruk terug te geven….ik heb hem super netjes bedankt en heb de hand geschud, en lachend gingen we weer ieder een kant uit 😬 

PS: Het was geen trombose been van Corretje, maar denkelijk gewoon vocht van wegen het warme weer….maar je schrikt je echt weer dood.

Tot volgende week

Groet van Henk Bres

6 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 25

  1. Henkie jij moet genieten van het leven. Jij mag geen slecht nieuws meer lezen. Alleen goed nieuws als dat er is.Hihi

  2. Maak je niet druk Henk niet goed voor je gezondheid
    Ik begrijp je volkomen met die randebielen ! Mensen zijn gek en corruptie speeld een rol ! En alle opvreters retour! En die tbs ser lieten ze gewoon los ! Land uit opzoute,
    Er lopen meer gekken los dan er vast zitten 🤢 doe corretje de groeten en beentjes omhoog of in een bak koud water 💦

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven