DE ECHTE BRES COLUMN 24

Ja, hoor hier isstie weer een nieuwe column, en wat mij opviel deze week is dat we echt allemaal aan het doorslaan zijn. Echt waar, de mensheid staat in mijn ogen aan de rand van de afgrond want ik las een berichtje dat er grote ophef is ontstaan in Egypte want daarin krijgen mannen toestemming om tot zes uur na de dood van hun echtgenote ‘afscheidsseks’ met haar te hebben, er moet nog wel over gestemd worden in het parlement maar ik heb zo’n gevoel dat dat wel snor zit en die wet doorgaat.

Hier is het gelukkig nog niet zover want onze vrouwelijke ministers Dilan Yesilgöz (justitie en veiligheid) en Hanke Bruins Slot (Binnenlandse zaken) willen juist dat seks met overleden personen strafbaar wordt. Dus met andere worden necrofielen (smeerpijpen) kunnen dan voortaan op een jarenlange gevangenisstraf rekenen. En nu maar hopen dat die twee ministers niet te veel naar het Egyptische parlement gaan kijken of hun oren er naar laten hangen want anders krijgen die smeerpijpen als nog de kans om met lijken te neuken bbbrrrrr……ik mot er toch niet aan denken.

Ja, en over doorslaan gesproken, In Lyon Frankrijk betaalde de gemeente geld voor een evenement ter ere van “ecoseksualiteit” dat wil dan zeggen dat er een naakte vent voor de ogen van debielen mensen en KINDEREN seks heeft met planten. Jullie moeten echt dit filmpje hier effe aanklikken om te zien hoe ranzig en walgelijk dit is……ik word hier spuugmisselijk van en je zou in staat zijn om die naakte debiel die daar op het filmpje het gras lig te neuken te plaatse af te schieten.

Geloof mij nou maar ik heb ook wel wat rododendrons in mijn tuin staan met een pruimenboom (hoe toepasselijk) en een tulpenboom maar als ik daar zo’n maffe ecoseksueel zichzelf tegen een van deze bomen of planten naakt ze eigen probeert te bevredigen ik hem ter plekke zorg dat hij een word met de aarde. Maar ook hier heeft onze gemeente gelukkig nog niks over gehoord denk ik want anders gaven ze die graslikkers en bomenneukers hier ook subsidie. Trouwens misschien wel een leuk ideetje voor die stompzinnige linkse kliek die zich nu vastplakt op de A 12 om een keer naakt een berenklauw te omhelzen om klaar te komen 😂.

Ja, en dan die hitte hé, die maakt de mensen helemaal knettergek want ik zag van de week in Hart van Nederland een warmte en natuurspecialist/kenner zijn uitleg geven dat de regen en donder die nu in aankomst is helemaal niet goed is voor de droge grond. Hij was  voor zijn uitleg naar een boerenveld gegaan met een gieter (zonder sproeikop) en een flesje waar je in mot knijpen, zo’n sproeier of vernevelaar.

Hij legde uit dat als er ineens veel water naar beneden kwam en goot daarbij die gieter leeg de aarde het allemaal niet opneemt en terwijl dat water in stralen wegliep en een plas vormde knikte hij triomfantelijk. Dat dat water door zijn hoeveelheid eerst een plas vormde en daarna gestaag de droge grond inzakte daar wilde hij niks van weten want terwijl het plasje droog werd stond hij een eindje verderop met zijn vernevelaar te spuiten op de droge grond en zei ‘zien jullie wel je mot miezer hebben zodat de grond het langzaam kan opnemen.

Ben ik nou gek of hij, en wat bezielt zo’n nieuws uitzending om zo’n expert van lik mijn lul dure kostbare zendtijd te geven….ik snap het allemaal niet meer hoor en ik heb echt medelijden met de jeugd van tegenwoordig want die word deze onzin veelvuldig door de strot gedouwd en nemen deze kwats voor waar aan, niet normaal meer toch.

Nou en om dan maar af te sluiten met een berichtje van vroegah en nu (zie foto onder), kunnen jullie zien dat ik gelijk heb, en dat de mensen van deze wereld op hun einde raken. En ik geloof best dat wij niet de enig zijn in dit heelal of universum, maar als de aarde ooit word ontdekt door buitenaardse wezens dan vliegen ze keihard voorbij. Want op dat bolletje wat aarde genoemd word leven alleen knettergekken, en als ze enigszins een beetje medelijden met ons hebben blazen ze de hele wereld bol op.

Of ben ik nou gek aan het worden.

Tot volgende week
,

Groet van Henk Bres

4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 24

  1. Mario, bedankt voor je reactie, en je heb helemaal gelijk. Ik snap er ook helegaar geen ene klote meer van….die mensen motte toch blind zijn om het niet te zien (zucht)!!

  2. Wij schamen ons vd dieren.wat wij mensen voor teringzooi en puinzooi op aarde aanrichten.maar ook wat wij binnenlaten in Europa uit Afrika.onze minderjarige dochters en vrouwen en onze ouderen zijn nergens meer veilig.zie opsporing verzocht en onze zwembaden en stranden, kermissen en uitgaansleven en in het o.v enz.het zijn altijd dezelfde daders profielen.maar de grote vraag is,waarom wil een groot deel v n.l dit nog steeds niet zien???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven