DE ECHTE BRES COLUMN 22

Het is gewoon eng maar zou het echt waar kunnen zijn of is het een verlate 1 april grap misschien? Nee hoor het is echt want er stond in de krant dat de achterban van de VVD het spuugzat is, en dan met name het asiel beleid. Hoera hebben die wegkijkers dan toch eindelijk het licht gezien, en zullen ze nu eindelijk hebben ontdekt dat hun leider Mark Rutte een narcistische leugenaar is. Zo iemand die alles beloofd, maar puntje bij paaltje gewoon alles weglacht en overal mee weg komt.

Overal word hij geprezen door wereldleiders en vooral in de EU kan hij niet stuk, maar zijn eigen volk laat hij in de steek en leeft in kommer en kwel. Vooral over het migratieprobleem in Nederland zou hij bij de vorige ledenvergadering hebben gezegd dat de instroom fors minder zou worden, terwijl er juist zo rond de 77.000 asielzoeker bij gaan komen dit jaar. En dat terwijl de mensen in Ter Apel zelfs burgerwachten hebben op gericht om de overlast die dit soort lui veroorzaken tegen te gaan.

En dat is natuurlijk niet enkel in Ter Apel want overal waar dit tuig (de goeie niet te na gesproken) geplaatst (vaak gedwongen door de overheid) worden breekt de pleuris uit. En het zijn niet enkel die apen of mensen uit het Rif-gebergte want ook de kansloze Oost-Europeanen, en andere gelukzoekers zorgen voor zware overlast die bijna niet meer in de hand te houden is. Hele bendes van die lui roven het treinstation Den Haag CS leeg en werken daarbij in bende verband, de winkeliers kunnen het niet meer aan en slaan alarm, zoals in de rest van Nederland waar deze kansloze asielzoekers en daklozen die daar geplaatst zijn huishouden.

Maar het kan nog gekker want dat de misdaad niet loont heeft mijn moeder volgens mij altijd uit haar duim gezogen. Omdat de overheid 40.000 euro beschikbaar gaat stellen om zo de vele fietsen diefstallen aan te pakken en ze voor 20,- euro te verkopen aan deze kanspareltje. Dus je pik een paar fietsen en je krijgt dan een fiets voor twintig euries zodat ze dan geen fietsen meer stelen.

Hahaha…..hebben jullie het ooit zo zout gegeten, niet te filmen, en als dat echt gaat gebeuren dan ga ik iedere dag wat pikken uit de Jumbo, en laat me eigen pakken. Na een paar weken krijg ik dan het aanbod ‘geef hem nou maar iedere week 100,- euro boodschappen want dan hoeft hij niet meer te pikken’.

Ja, dat gaat werken hoor, is er bij die zelfde overheid nou niemand die denkt net zoals een normaal denkend mens. Ik wil niet zeggen dat ik het buskruit heb uitgevonden of dat ik Einstein heet, maar dit is zo achterlijk daar heb ik helemaal geen woorden meer voor!

Ja, en dan tijdens het bezoek van Geert Wilders in Ter Apel om de bewoners daar een hart onder de riem te steken, stonden daar ineens een mannetje of veertig te schreeuwen ‘vluchtelingen welkom, racisten niet’ of zo iets. Wat zijn dat voor mensen zijn die niet helemaal goed in hun boven kamer of zo. Ik zie het al helemaal voor mij, een gezellig Ter Apel gezinnetje zitten lekker bij elkaar aan de tafel net klaar met eten en dan ziet manlief plotseling dat er zo’n rat aan zijn snikkel staat te rukken in hun mooie pas opgeknapte tuintje.

Roep hij dan tegen zijn 18 jarige dochter “Hey Mieke schatje, er staat daar een vluchteling met zijn geslacht of te wel penis te spelen, ga jij hem effe helpen want dat zijn we wel verplicht aan deze vluchtelingen”…. “ja is goed pap, doe jij ondertussen de afwas samen met mamma”. Of tijdens een gezellig avondje televisie kijken met z’n allen, dan roep moeders ineens van uit de keuken terwijl ze wat inschenkt tegen haar man “lieverd hebben wij nog toiletpapier”de man roept dan “is het op lieverd”, nee dat niet antwoord ze “maar er zit een donker gekleurde medemens zijn behoefte te doen naast onze mooie rododendron’ kan je hem eventjes helpen met een stukje toiletpapier.

Ik zweer het je dat die imbecielen zo denken, dat zijn die deugmensen die ook staan te zingen dat die ratten welkom zijn, ik heb eens een vrouw horen roepen dat ze liever verkracht word door een vluchteling dan op Wilders te stemmen, heeft zo vrouw wel enig besef wat zo’n verkrachting doet bij een vrouw, die zijn levenslang getraumatiseerd en beschadigd.

Sorry hoor, maar ik word hier kotsmisselijk van en natuurlijk niet alle vluchtelingen zijn zo, en in sommige gevallen geef ik mensen gelijk die zeggen dat die vluchtelingen niet de schuld zijn maar de overheid. Maar als ik dit dat zo terug lees dan denk ik bij me eigen oké het zal wel maar in 96 % zijn het allemaal smerige ratten….amen!!


Tot volgende week

Groet van Henk Bres

2 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven