DE ECHTE BRES COLUMN 23

Het is weer een heerlijke week en en heerlijk weekend, en dan heb ik het natuurlijk over het weer (wat anders) want het was deze week weer kommer en kwel in Nederland dankzij de heer Mark Rutte en consorten. Ik zag van de week in Editie NL dat onze minister president (de man die alles weglacht) 97 moties van wantrouwen heeft overleeft, en dan is mijn vraag natuurlijk hoe dan??.

Wat is dan zo’n motie van wantrouwen waard, helemaal niks natuurlijk want al er nou 97 tegen je worden uitgevaardigd en je zit er nog moet je dan als MP niet eens bij je eigen te raden gaan waarom al die moties van wantrouwen, doe ik mijn werk wel goed, kan ik dit wel maken om net te doen of mijn neus bloed. Nou Mark het antwoord is een dikke NEE natuurlijk. Kijk dat je er een paar overleeft dat kan ik begrijpen want er zijn altijd wel mensen die het niet met je eens zijn maar bijna honderd, nee dan doe je iets niet goed en is er maar 1 oplossing mogelijk en dat ik zo snel mogelijk je biezen pakken, opzouten en weg wezen.

Ja, en en dan het berichtje dat ik tegen kwam over die gelukzoekers “Rijke kakkers in Bloemendaal woest door komst asielzoekers” hahahaha….ja dat had de elite niet verwacht, paniek voetbal onder de steenrijke lullo’s in Aerdenhout en Bloemendaal want dat kan niet en dat is niet goed voor ons. De bewoners van de miljoenenvilla’s zijn des duivels dat er 90 van die asielzoekers bij hun in de achtertuin worden geplaatst. Want dat is niet voor hun, en alleen voor het plebs en het gewone volk want die mogen er last van hebben, niet wij want wij hebben toch op de VVD en D66 gestemd….nee hoor niet hier.

Nou, en je had er op kunnen wachten want de eerste inwoners van Ter Apel zetten hun huis te koop wegens de overlast van (jawel hier zijn ze weer) de asielzoekers (meestal uit veiligelanden, het loopt de spuigaten uit en deze mensen worden bijna gedwongen om te verhuizen omdat ze de overlast (zie vorige column) niet meer aankunnen.

Ook weer een raar berichtje vond ik natuurlijk dat GroenLinks-jongeren gaan onderzoeken waarom ze zo blank zijn. Nou gewoon de jongerenvereniging ‘Dwars’ van GroenLinks vind zichzelf te blank en daarom gaat er een speciale commissie een onderzoek instellen naar hun gebrek aan diversiteit. Het bestuur bestaat uit acht man van wie er zes een vrouw zijn, zeven van hen hebben een Hollandse naam en dat kan niet volgens hun, omdat de voorzitter wil dat iedereen zich thuis voelt bij de vereniging.

Wat is er toch in godsnaam aan de hand dat dat soort zieke lui een hekel hebben aan hun eigen soort en meer buitenlandse namen in hun vereniging willen hebben waar is hun trots op Nederland, waar is hun liefde voor het mooie Nederland gebleven en waarom willen ze meer buitenlanders er in? Gaat dan verdomme lekker in het buitenland een club oprichten met buitenlanders en laat Nederland in zijn waarde. En ja als ik dat in de jaren van Jan Maat had gezegd dan was ik uitgescholden voor een racist…..o wacht, dat doen ze nou ook alleen nog veel erger.

Niks geen racist, maar wel een realist want het word steeds erger, je ziet het in Frankrijk in het plaatsje Annecy, daar stak een verwarde man (jawel) met een Syrische achtergrond in op een groep spelende kinderen. Het is dat er een jongen was die met zijn rugzak de Syriรซr achterna ging en hem probeerde tegen te houden. Want  anders hadden er doden bij gevallen, zeker onder de kinderen die deze vluchteling zonder reden op een speelplaats op peuters in stak. Drie kinderen liggen in kritieke toestand en er waren in totaal zeven gewonden. En weten jullie wat nog het ergste is, de beelden van die stekende gore klootzak van je niet verspreiden, misselijkmakend toch?

En jullie weten het ik roep het al meer dan tien jaar, gooi die grenzen dicht verdomme en hou die gelukzoekers tegen en stuur ze terug naar waar ze vandaan komen. Ja zeggen die linkse wegkijkende deugende monsters, ‘je kan niet de oorlog uit zo iemand halen’ nou gelijk opzouten met zo’n iemand want gekke moorddadige types hebben we er hier genoeg van, nee gewoon terug naar waar hij thuis hoort zodat dit soort dingen niet meer kunnen voorkomen hier in Nederland.

Ja, en dan het afsluitertje dat is vaak en helaas nodig met dit hete weer….lieve mensen laat uw kind en huisdier niet in de auto achter….ze overleven het niet en geloof mij nou mocht ik het zien dan sla ik je autoruit stuk, en haal het kind of de hond eruit na eerst de politie te hebben gebeld….ik heb liever een bekeuring, en dan met het idee dat ik een leven heb gered, dan dat ik de andere kant uitkijk!!

Ik hoop dat jullie genieten van het mooie weer zonder calamiteiten zoals hier boven.

Tot volgende week

Groet van Henk Bres

4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 23

    1. Dank je wel Frasa weer voor je reactie…..fijne dag nog vandaag โ˜€๏ธ๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘๐Ÿ‘Š๐Ÿ˜˜

  1. mooi stukje weer Henk onbegrijpelijk dat Rutte er nog zit maar die arme man weet het allemaal niet meer en als je hier als asielzoeker of zo iets flikt gelijk terugsturen en familie er achteraan je gaat niet eerst de politie bellen of foto maken als het in de auto 40 graden is gewoon die ruit er uit slaan fijn weekend en corrie en jimmy ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven