DE ECHTE BRES COLUMN 20

Lieve lezers en lezeressen van mijn wekelijkse column, jullie moeten het eerlijk zeggen omdat ik me eigen af vraag of ik nou niet helemaal tof ben. Hebben mijn haters gelijk, en ben ik een langs de kant staande dikke brulaap die van de hoed noch rand weet?. Ben ik aandachtgeil, ben ik een racist, of ben ik een gefrustreerde oude witte man zoals die figuren van de KOZP en BIJ1 mij graag noemen.

Ik vraag dat omdat ik het echt niet meer weet want ik geef al jaren bijvoorbeeld iedere dag er een tweet uit met de vraag aan de minister president Mark Rutte om de grenzen te sluiten voor al die veilige landen mensen die hier de boel komen versjteren in Nederland. Let op ik noem deze kanspareltjes al jaren ratten om onderscheid te maken voor de echte vluchtelingen die hier wel welkom zijn en die zich (naar horen zeggen) kapot schamen voor dat tering vullis dat hier mensen lastig valt, de boel in de brand steken, politie en andere hulpverleners bedreigen en dus zo hun werk onmogelijk maken.

Nu komt eindelijk Ter Apel in opstand want de Gemeenteraad en ook Gemeente belangen zijn bang dat de bewoners burgerwachten gaan organiseren en het recht in eigen handen nemen, waar ze volgens mijn mening het volste recht toe hebben. Want jullie weten hoe ik al jaren over deze smeerpijpen denk, die bij mensen in de tuin schijten, masturberen, ze het leven zuur maken zodat ze niet meer naar buiten durven omdat ze bang zijn.

Nee nou zijn die bijvoorbeeld Marco Visscher van Gemeentebelangen bang dat eerdaags asielzoekers gemolesteerd of gelyncht worden, omdat de sfeer enorm is verhit de laatste tijd. Nee dan denk ik weer bij me eigen, ik roep dat toch al jaren dat het dadelijk uit de klauwen gaat lopen en om op dat tweetje terug te komen dat zend ik al veel meer dan tien jaar de sociale media op. En maak mij nou niet wijs dat in de dertien of veertien jaar er nou nooit is een ambtenaar is geweest die in de wandelgangen op vele feestjes en borreltjes tegen Mark Rutte heeft geroepen, “Hahaha….die lul van een Bres komt ook iedere dag met hetzelfde tweetje voorbij zou die niet helemaal goed bij zijn hoofd zijn”.

Waarom, en ik ben echt geen Einstein of genie, en al helemaal geen econoom of bestuurder….maar waarom zie ik het wel allemaal aan komen, echt ik ben echt geen helderziende maar iedere normaal denkend mens ziet dit toch, of ben ik toch een van de klootzakken uit de eerste zin van deze column.?

Misselijk word ik er van, want wat willen ze nu, nee je geloofd het echt niet ze willen met een versoberde opvang komen voor die kansarme asielzoekers want dat is de groep die het meeste overlast geven. Want dat maak het veel onaantrekkelijker om naar Nederland te komen. Oké, goed ik ben het hier best mee eens eindelijk gebeurt er eens wat maar wat is dat nou voor rare maatregel. Omdat ik zeker weet dat je daar dan ook de ECHTE asielzoekers mee treft, die krijgen dan ook te horen dat ze niet welkom zijn of zie ik het nou weer verkeerd.

Dat zal wel weer maar toch geef ik niet op, bewaakt de grenzen heel zwaar bouw voor mij part een muur om Nederland met zwaarbewaakte doorgang, zet daar mensen neer die van wanten weten en een ECHTE asielzoeker van zo’n smerige tering rat kan onderscheiden, en begin er mee om dat vieze gore volk wat hier onrechtmatig binnenkomt, en zich nooit en te nimmer aan de regels en wetten van Nederland houden eruit te pleuren. Terug naar waar ze vandaag komen, en ook terwijl ze hier verblijven gewoon presteren om naar hun land van herkomst op vakantie gaan. Gewoon het kaft van de koren scheiden……ik roep dat verdomme al zo lang, opzouten met dat volk zodat de gewone hardwerkende Nederlanders hun dorpjes weer terug krijgen, en niet meer bang hoeven te zijn, en dat buschauffeurs weer hun werk kunnen doen.

Ook nog zoiets raars “ze mogen niemand opsluiten maar ze kunnen wel verplicht worden om beschikbaar te zijn voor procedures, want dan worden ze zoveel mogelijk op het terrein vastgehouden en kunnen ze geen overlast meer veroorzaken.

HALLO LEZEN JULLIE HET GOED…… we mogen niemand opsluiten…lees dan verdomme is wat ik schrijf hierboven overheid, justitie, politie en politiek waar die kans pareltjes van worden beschuldigd door de mensen die daar wonen….hoe zo niet opsluiten!!!

Als ik mijn lul laat zien bij de Jumbo als ik wat boodschapjes doet voor Corretje aan een minderjarig meisje dan word ik denkelijk bij mijn lurven gepakt, en uit mijn scootmobiel gehaald door een paar stevige medewerkers. Krijg levenslang een verbod om bij de Jumbo te komen, en zodra ze mij hebben overgedragen aan de politie en Justitie krijg ik mijn hele leven lang een stempel op mijn voorhoofd als zedendelinquent en ga ik de bajes in…EN TERECHT NATUURLIJK.

En die 27 jarige man, een kanspareltje uit Algerije, die en (nee hoe is het toch mogelijk) ook verblijft in het asielzoekerscentrum in Ter Apel die zijn geslachtsdeel, ja want lul mag niet genoemd worden aan een jong meisje vertoonde loopt eerdaags weer vrij rond om het nog een keer te doen.

Gek hé dat die dorpsbewoners het zat worden, gek hé dat ze waarschijnlijk het recht in eigen handen gaan nemen…..weet je wat gek is dat ze het verdomme tien jaar geleden niet gedaan hebben want dat had een hele hoop ellende bespaart.

Kreeg ik ook opgestuurd (fijn he)?

Geloof mij nou maar, o nee ik ben wat ik in de eerste regel heb geschreven en daarbij ook nog dom, een tokkie, een bruinhemd, een nazi, en o ja ik mot ook lekker doodgaan. Maar ze kunnen allemaal mijn rug op want ik probeer met mijn grote bek een beter Nederland te krijgen voor mens en dier, dat beloof ik jullie.

UPDATE: Zat gisteren Hart van Nederland te kijken, daar vertelde een bruine man en licht getinte vrouw die in Ter Apel woonde dat ze ook er van baalde, want de man had een buitenboord motortje gekocht en liep van de winkel naar zijn huis met dat ding op zijn nek en werd aangekeken en toe geroepen “daar heb je weer zo’n kanspareltje die met een gestolen buitenboordmotor loopt”. Hij kreeg zelfs doodsbedreigingen, en durft zijn kinderen niet meer naar school te brengen.

Ja, en dat is dan de andere kant van het verhaal, de goeie motte onder de kwaaien lijden en als je dan het recht in eigen handen gaat nemen zit je goed fout natuurlijk. Dus is het een groot dilemma, het enige is wat je wel kan doen is degene die je heb betrapt verzamelen tot je een man of tien heb, en dan tien hooligans even met ze laat praten onder toezicht van de ME. Dan voorkom je toestanden zoals deze hard werkende familie die onterecht beschuldigd word dat ze kanspareltjes zijn.

Man, man, man wat zijn dat toch dilemma’s en dat hebben we allemaal te danken aan de heer Rutte en zijn veertig rovers……hoe komt het ooit weer goed met Nederland, juist grenzen dicht voor ongewenste bezoekers, het is hard maar zeer realistisch…..

Tot volgende week

Groet van Henk Bres

12 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 20

 1. Langzaamaan wordt duidelijk, dat “wappies” niet bestaan.
  Het is een term, in het leven geroepen, om de waarheid weg te zetten als een complot. Om een groep mensen die onderzoek hebben gedaan, het beste voorhebben met hun medemens, weg te zetten als idioten.
  Heel geraffineerd en heel pijnlijk.
  Tot nu toe zijn alle, door deze groep mensen, voorspelde complotten uitgekomen en is nu zelfs bevestigd, dat ons kabinet bindende overeenkomsten heeft met het WEF…
  Ik ga hier niet veel over uitweiden.
  Dat doe ik namelijk al drie jaar en dit heeft mij de nodige vriendschappen reeds gekost.
  Ik hoef geen gelijk. Ik wil geen gelijk.
  Ik zou willen dat ik er compleet naast zat, geloof me.
  Wanneer jij zou weten wat er gaande is, zou je hetzelfde hebben gedaan. Uit liefde voor je medemens en de toekomst voor onze kinderen.
  Maar helaas zit het spel behoorlijk geniaal en geraffineerd in elkaar.
  Ik weet eigenlijk niet wanneer je het meest gelukkig bent; wanneer je het spel doorziet of juist niet…
  Vervolgens mag je zelf op onderzoek uitgaan.
  Tip: Klaus Schwab, The Great Reset, Agenda 2030, You own nothing and will be happy.
  Ik ben nog steeds dezelfde persoon, alleen heb ik geleerd dat het luisteren naar jezelf, je innerlijke stem belangrijker is dan de mening van anderen.Bravo Henk ❤️

  1. Dank je wel Donna voor je uitgebreide reactie, en ik weet ook zeker dat er meer aan de hand is dan dat wij denken, en zodra je wat zegt dan word je voor idioot en van alles uitgemaakt. Ook bedankt voor de tip!!

 2. Henk weer een top column en je weet dat ik elke dag je tweet door zet met
  GRENZEN HERMETISCH SLUITEN NEDERLAND IS VOL NEE OVERVOL. groetjes Cees

 3. Je heb volkomen gelijk
  Ik denk ook zo ! Johan Derksen heeft gelijk er zitten meer gekken buiten als opgesloten, retour allemaal 🤢

  1. Jij ook weer bedankt voor je reactie Sjaantje, en hij heeft zeker gelijk, ik zie er iedere dag steeds meer om me heen.

 4. Henk ben t 100% eens met jou Rutte heeft Ned naar de klote geholpen en die heks Kaag doet er nog wat bovenop.Blij dat ik nu na 65jr rustig buiten woon maar blijf altijd een hagenees..

  1. Ha die John, jij ook bedankt weer voor je reactie en ik ben het helemaal met jou eens. Eens een Hagenaas, altijd een Hagenees!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven