DE ECHTE BRES COLUMN 15

Eindelijk weet ik het zeker, de hele wereld is gek geworden, en waarom ik zal het jullie uitleggen. Bijvoorbeeld is het zo dat er hier in Nederland heel snel door allerlei instanties een racistenkaart word getrokken, en eerlijk gezegd word ik daar doodziek van want je kan helemaal niks meer zeggen. Als je om negerzoenen vraagt, of een moorkop, en ook om Jodenkoeken dan ben je een fascist, een bruinhemd en een Nazi.

Sjors en Sjimmie boekjes mogen niet meer en straatnamen, standbeelden, zwarte Piet, de kannibalen in de Efteling, en zo kan je eigenlijk meer dan wel duizend dingen opnoemen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over jongetje en meisje want dat zijn mensjes. Brandweerlui zijn geen vrouw of man meer maar brandweerkrachten, en nu stop ik ermee want jullie weten allemaal wat ik bedoel.

Maar nu las ik van de week iets over het roken van sigaretten want daar heeft de overheid bij hun eigen bedacht dat donkere of te wel bruine sigaretten meer zou afschrikken dan witte sigaretten…… Oeh wat hoor ik nou….dat mag toch niet….dat is toch discriminatie van de donkere sigaretten….help, wat een tering racisten zijn het toch bij de overheid. Het staat er echt, een onderzoeker van het RIVM zegt dat “witte sigaretten worden gezien als veiliger” en ja, dan neem ik al gauw aan dat bruine sigaretten veel gevaarlijker zijn dan witte.

Hoe je het ook bekijkt de witte sigaret word als een bedreiging gezien, en een bruine sigaret word gezien als een wat veiliger iets. Gaat nou die woorden van een sigaret is vervangen door mensen dan weten jullie gelijk hoe ze over de witte (blanken) denken. En natuurlijk zullen ze er geen racistische gedachten achter hebben, dat is logisch en normaal toch?. Nee, ik hoor het Mark Rutte of Kaag al zeggen * ieder normaal denkend mens weet dat hier geen sprake is van racisme*

Nee natuurlijk niet Rutte, en nee natuurlijk niet Kaag, maar word dan godverdomme is wakker. Sjors en Sjimmie, zwarte Piet, De Kannibalen enz enz….DAT IS OOK GEEN RACISME DOMBO’S.

Daar bedoelen we helemaal niks mee, en wij zijn ook geen racisten net zoals jullie de bruine sigaret prefereren boven de witte. Hoe voelt dat nou om vals beschuldigd te worden, mooi kut hé, nou zo voelen wij ons al jaren.

Maar genoeg er over want zoals eerder gezegd word ik hier doodziek van en het blijkt wel weer dat de gewone man….mijn vader zei altijd *Jan met de pet* gewoon de lul is, want jullie (de overheid) mogen alles zeggen alles doen, fouten maken, bijvoorbeeld, zwervers deporteren naar de Achterhoek, en ga nou niet vragen wat dan voor fouten nog meer dan want dan ben ik zeker 5 uur langer met deze column bezig.

Effe wat anders, want van de week ging ik samen met mijn Corretje heel gezellig effe een bakkie doen bij haar zus Henni, en natuurlijk haar man Loekie, Jimmy gaat dan ook altijd mee want die kleine rakker weet dan dat Loekie uitgebreid tijd voor hem pakt, en soms zelfs liggen ze samen dan na een paar uurtjes dollen met het balletje uitgestrekt op de vloer in de gang moe van het spelen.

Zoals jullie weten loop ik nog steeds moeilijk en met een kruk, en zo ook naar Henni toe natuurlijk. En jullie voelen hem al aankomen, ik maakte een klapper met dat lamme pootje van mij en lag languit in de gang bij hun. Ik zag die hond denken ‘hé normaal doet Loekie dan met mij en niet jij lul’. Maar goed Henni heeft mij weer overeind geholpen, en ik was blij dat het bij hun is gebeurd en niet in een vol ziekenhuis wat mij ook wel eens is overkomen.

Dus gieren lachen en brullen de dames, Loekie niet die keek wel effe bezorgd, en die hond dacht dat ik gek geworden was. Gelukkig niks gebroken maar wel pijn in mijn donder van de val.

Ja, ik zeg altijd maar zo, als je je eigen niet vermaakt, een ander doet het niet……..en op die racistische dingen die de overheid over ons uitstrooit motte we maar schijt hebben want hun snappen ons (Jan met de Pet) niet, en wij snappen hun (de klootzakken van de overheid) niet!!

PS: Ook hoorde ik van de week bij Editie NL dat de oudere weer beter terug naar de schoolbanken kunnen, waarom? nou gewoon omdat het beter is voor hun hersenen……..Ik heb nog een heel kabinet in de aanbieding om terug te gaan naar de schoolbanken, misschien dat ze eens wat wijzer worden!!!

Tot volgende week.

Groet van Henk Bres.

a

6 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 15

  1. Henk ik wordt ook helemaal leip van dat achterlijke woke gezeik
    blanken genocide wordt er gepleegd bbrn dat trans gezeik ook helemaal.zat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven