DE ECHTE BRES COLUMN 13

Nou ik ben echt benieuwd of het huidige kabinet van Mark Rutte zal omvallen. Ik hoop het natuurlijk wel want dat zou voor Nederland grandioos nieuws zijn, maar het zal wel weer edele hoop zijn. Rutte heeft wel crisis beraad gehad van de week, natuurlijk over dat stikstof gebeuren maar dat is nu even vertraagd zei hij. Brussel heeft al laten weten dat ze het hier niet mee eens zijn, en dat er zo gauw mogelijk actie moet worden ondernomen. Hebben jullie wel eens op zo’n wereldbol gekeken, daar kan je zo mee draaien en alle wereld delen zien, heel mooi om eens te doen.

Maar als jullie Nederland willen zoeken neem dan eens vergrootglas ter hand, want Nederland is niet meer dan een speldenknop op de wereldbol. En dat speldenknopje zou dan de wereld motte redde? Laat mij niet lachen a.u.b. En dan hoorde ik ook nog op het nieuws dat er vanuit Italië (Rome) 900 ton vuil hierheen komt dat we mogen verbranden (in opdracht van Brussel?….en dat geeft geen uitstoot dan. Nee als je het mij vraagt worden we door Brussel dankzij meneer Mark Rutte ook wel de narcist genoemd zo verschrikkelijk genaaid dat het eigenlijk niet te geloven is dat wij de gewone Nederlandse burger geen enorme pijn in ons reet hebben daardoor.

En al die klimaat gekken, laten die nou eens voor een hersenscan naar het ziekenhuis gaan ik denk dat 100 % gelijk doorgestuurd word naar het PCB of te wel het Pieter Baan Centrum en wat er doorheen komt (wat niet mogelijk is volgens mij) mag gelijk door naar de bajes. En als de media dat dan netjes willen verzwijgen is het stikstof probleem opgelost.

En laten ze dan bijvoorbeeld eens naar Bosnië gaan.
Waar ze van s’morgens vroeg tot s’avonds laat zonder onderbreking vrachtwagens vol met plastic in de rivieren donderen die uitmonden in de zee. En laat ze alle oude diesel vrachtwagen dan ook niet naar die arme landen toe sturen omdat ze hier vervuilen…..nee daar niet zeker, dat heet het probleem verplaatsen en dan is Nederland weer het braafste jongetje van de klas….toch om misselijk van te worden.

Mooi.
tolerant.

Nee ik hoop dat die narcist, de heks, en al die Brussel lovers van af Jesse Klaver (of hoe die ook mag heten), van der Wal en noem ze maar op van het toneel mogen verdwijnen, en dat wij nu eens een kabinet krijgen die zich hard maak voor de Nederlander. En Nederland weer in een positie brengt naar een welvarend mooi land, een tolerant land wat we altijd geweest zijn. Zonder dat wok gebeuren, organisaties als Antifa op de terroristenlijst zetten en ook die randdebielen die zich overal waar mensen er maar last van hebben vastplakken gewoon aanpakken.

Een land waarbij politie agenten weer politieagent mogen zijn en niet voor iedere uitspraak van racisme worden beschuldigd, en arrestatie teams gewoon bij vuurgevaarlijke verdachten mogen schieten als hun leven in gevaar is. Dus niet op onschuldige boeren jongens die met hun tractor naar huis willen, en zo kan ik nog wel effe doorgaan.

Nee terwijl ik dit zit te schrijven is het zaterdag 1 april en ik zou willen dat alles wat ik genoemd heb in deze column gewoon een grote 1 april grap had geweest dan hadden we vol ongeloof gelachen en gezegd tegen elkaar,  ‘nee joh’ hoe kan een volk hier nou allemaal intrappen hilarisch hoe verzinnen ze het.

Echt ik weet niet hoe deze klucht zich verder gaat afspelen, maar of er mot zo gauw mogelijk radicaal wat gaan veranderen want anders word heel Nederland een grote 1 april grap waar de heer Rutte met zijn veertig rovers en aanhangers zich nog vele jaren over kunnen zitten verkneukelen en hun eigen de tering zitten lachen in het mooie Brussel, met het idee dat ze de mooiste april grap ter wereld hebben uitgehaald. Ik hoop dat wij met z’n alle dit niet laten gebeuren!!!!!

Tot volgende week

Groet van Henk Bres

4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 13

 1. 1 groot corruptie circus dat hele kabinet
  Vergeet Bali niet pleuren ze ook alles in zee ,
  Weet je wat ik las op Google!
  Dat koning Willem (vader van Emma)
  In Brussel is geboren! Hoe dan , kan hij koning van Nederland worden??
  Maar goed ! Zolang er nog vvd gestemd word ! En bij kaag per ongeluk 6000 stemmen te veel binnen kwamen??? Blijft t een zooitje ongeregeld in Nederland! Boeren moeten weg, omdat ze hun land nodig hebben ( voor asielzoekers) huizen te geven 😡 niet voor de stikstof hoor ! Nederland is geen Nederland meer 🤢

  1. Weer bedankt voor je reactie Jeanne, ik ben het helemaal met je eens. En van die koning Willem dat wist ik helemaal nog niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven