DE ECHTE BRES COLUMN 12

Wat een gezeik vind ik dat toch, nu weer de tijd een uurtje vooruit en dan weer de tijd een uurtje terug. Wat is er goed aan?, want ik heb het idee dat de mensen en dieren er meer last van hebben dan plezier. Even een voorbeeldje: ik heb zaterdagnacht altijd de *Start van de Nacht* mijn radio-uitzending wat ik natuurlijk altijd met heel veel plezier doe, nou die begint zaterdagavond om 23.00 uur en duurt tot 2.00 uur.

Niks aan de hand zou je zeggen maar nou komt het, iedereen weet dat ik altijd om een uurtje of half zeven al met mijn hondje buiten loopt omdat wij dat heerlijk vinden, dus sta ik iedere morgen om kwart voor zes op. Zondag is het een beetje weinig slapen maar daar ben ik aan gewent, nee totdat de klok zo nodig vooruit moet, want ik sta nu eigenlijk om kwart voor vijf op en rij al om half zes buiten met mijn hondje.

Reken dan nog effe uit dat ik een uur later op me nest lig, dus in plaats van drie uur, 4 uur en er (nu het een uurtje verschoven is) om kwart voor vijf op, en ja daar heb ik last mee. Noem het maar een jetlag of zoiets, maar ook de dieren hebben er last van want heel zelden op mij route zie ik een vos, maar vanmorgen zag ik ze wel omdat die dieren ook de weg kwijt zijn wat de tijd aan gaat. Nou hou ik er over op want ik ga me eigen nou een ouwe sjagerijn voelen en een zeikerd, maar ik vroeg mij eigen af of er meer mensen zijn die toch (het is maar een uurtje) er aan motte wennen?.

Ja, en dan dat stomme geouwe hoer waar ik me eigen heel erg aan heb zitten ergeren is dat er in de *Week van de Lente Kriebels* op scholen speciale seks lessen worden gegeven over dat de penis keuze heeft tussen twee openingen namelijk de vagina en de anus, verder ging het over pijpen, vingeren, likken en alles wat maar met seks te maken heeft, en er werd ook gepraat over dat gender geouwehoer.

Nou iedereen is het er wel over eens dat dat geen onderwerpen zijn voor jonge kinderen neem ik aan, maar het leek wel of er een bom ontplofte tussen links en rechts denkende. Die linkse wok figuren die vinden maar dat alles moet kunnen, want het zijn geen meisjes of jongens, nee het zijn mensjes die later zelf mogen kiezen of ze nou een jongetje willen zijn of een meisje. Nou iedereen weet dat ik toch best rechts ben in mijn meningen, en ik vind dit dan ook helemaal niet kunnen.

Ik heb vroeger nooit geen seksuele voorlichting gehad op de basis school en ik weet heus wel waar je hem in mot douwen, maar wat er nu allemaal verteld word op school nou ik zal het mijn kind niet laten aan horen en hem tijdens deze lesuren lekker thuis houden. Gewoon ouderwets moeders met de dochter kleertjes kijken, lekker shoppen met die kleine meid en duidelijk maken dat ze van geslacht een meisje is en geen hetje of wie ik nog nietje is, en lekker met mijn zoon gaan voetballen, lego bouwen of een racebaan of treinbaan voor hem kopen.

Ik hoor nu al die achterlijk gekke linkse randdebielen al zeggen, Nee Henk jij ziet er lekker uit, jij trekt volle zalen, ik hoop niet dat mijn mensje op jou gaat lijken. Ik word hier echt onpasselijk van, laat een meisje meisje zijn en een jongen een jongen, en komen ze er op latere leeftijd achter dat ze op het zelfde geslacht vallen nou dan is dat gewoon zo. Gaat ze verdomme niet in de war maken dat ze kunnen kiezen wat ze willen zijn als ze nog zo jong zijn, laat ze het zelf ontdekken, want dan is het tijd genoeg om ze te laten ombouwen of weet ik veel.

Wat is pijpen? (pure kinderporno)

Laat die kinderen kinderen zijn, en en laat die hersentjes het juiste leren. En als Henk Henni wil gaan heten als hij volwassen is en Corry Cor dan is het tijd genoeg om er wat aan te doen. Maar laat a.u.b. mensen zoals Pim Lammers en als dat linkse gespuis zoals dat Rutgers gebeuren niet kinderen van 4 jaar in hun hersentjes kruipen en zeggen dat ze motte gaan nadenken over geslachtsveranderingen, anale seks, trio’s en dat gender gedoe, opzouten met het idee dat ze dat die kinderen moeten wijsmaken met daarbij nog plaatjes boeken over hoe je mot pijpen…gadverdamme waar hebben we het over mensen.

Zo komt het er langzaam in dat pedofilie normaal gevonden word, en eerlijk god is mijn getuige dat ik mij daar altijd tegen zal verzetten zoals ik altijd heb gedaan. Tegen die smeerlappen van pedofielenvereniging ‘Martijn”, en de verspreiding van het pedo handboek. Gewoon omdat ik toen zoveel heb meegekregen wat een levens het kapot maakt, niet alleen van de slachtoffer maar ook de mensen om hun heen.

Dus kap verdomme met die onzin linkse doordrammers jullie verk……. een hele generatie met dat smerige gelul zoals in de *de Week van de Lente Kriebels* alleen de titel word ik al kots en kots misselijk van laat staan van jullie.

Tot volgende week

Groet van Henk Bres

6 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 12

  1. Dank je wel voor je reactie Marian, en ik ben blij dat je er ook zo over denkt, Gelukkig zijn er nog normaal denkende mensen hier in Nederland>

  2. Klasse geschreven, mijn kleindochter is niet bij de “voorlichting” geweest, niet nodig een klein meisje allerlei vunzige dingen te vertellen!!!!

  3. Henk ik ben het volkomen met je eens! Geen seksuele voorlichting op basisscholen en al zeker geen voorlichting over allerlei andere belachelijke varianten zoals daar zijn transgenders, smerige pedofielen en diverse andere mogelijkheden. Kinderen moeten gewoon nog kinderen kunnen blijven en als jongentje met auto’s kunnen spelen en meisjes met poppen en andere artikelen. Als ze meerderjarig zijn kunnen ze nog altijd na gaan denken over geslachtsverandering en voorlichting pas op het voortgezet onderwijs geven (net zoals vroeger).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven