DE ECHTE BRES COLUMN 11

Hier in huize Bres zijn we eigenlijk gewoon nieuwsjunken want de tv staat bijna de hele dag aan, en anders zetten we hem wel aan als er weer wat gebeurd dat we via sociale media te horen krijgen. Maar deze week was er alleen van nieuws over de verkiezingen, heel veel debatten of programma’s waar de heren en dames van de politiek hun leugens konden verspreiden om zoveel mogelijk zieltjes te winnen.

Ik ben niet van de complot theorieën hoor, maar wat mij wel op viel was dat Carolientje van BBB niet bij de demo was in het Zuiderpark, maar wel overal liep te feesten. Maar misschien dacht ze dat er daar niks kon overkomen en bij de boeren demo wel. Ik mot haar wel feliciteren met haar overwinning want dat is natuurlijk een mooi resultaat. Ik hoop alleen zelf dat het geen wolf in schaapskleren is en dat ze dadelijk de kiezers die ze nu heeft afgesnoept van de PVV, en Forum voor Democratie niet mee neemt naar het CDA . Want daar komt ze natuurlijk vandaag, en ik hoop ook echt dat ze beloofd wat ze doet en in ieder geval de boeren steunt door dik en dun en ze niet laat katsen.

Ja, dus verder is er niet veel gebeurt hier en we hebben wel lekker zitten Netflixen en Corretje en ik en hebben een beetje naar Big Brother gekeken….kijken jullie dat wel eens? Corretje vind dat leuk en automatisch kijk ik dan mee, al jaren.

Maar ik mot eerlijk zeggen wat er nu voor mensen inzitten en nog zitten is een grote ergernis, wat een stelletje NSB’ers zijn het die elkaar het licht niet in de ogen gunnen en daarbij een kapsones hebben van hier tot aan de Chinese muur. Ik heb het er wel eens kort over gehad in column nummer 6 en ik heb zelf maar 1 favoriet en dat is Ali Burham, ja echt waar dat is een Turk en nog een Belg ook.

Maar daar kunnen al die egotrippers die er bij hem zitten in het BB huis een voorbeeld aannemen. Wat is dat een lieve aardige, zachte jongen, echt waar daar zit nou geen greintje kwaad in, en ik had nooit gedacht dat er nog eens een Turk mijn favoriet zou zijn.

Natuurlijk is het een spel en dat moet ook vaak hard gespeeld worden maar hoe Ali zich staande houd in deze slangenkuil verteld gewoon dat Ali compleet zijn eigen is gebleven en niet de een of andere rol heeft aangenomen. Nee ik mag best zeggen dat ik wel een klein beetje mensen kennis heb en geloof mij maar er bestaat haast geen liever vent dan Ali. Ik vind het dan ook beschamend hoe sommige bewoners hem toespreken alsof Ali een kleine jongen is, een kleuter.

Nou om over Jason, Bart, Jolien Rob (er gelukkig al uit) en Michel Angelo, (ook pleitte) maar te zwijgen. Charlotte vond ik in het begin ook wel tof maar nu mag ze van mij opzouten.

Het is natuurlijk geen natuurlijk gedrag om zo met elkaar 24 uur per dag opgescheept te zitten, en ik vind persoonlijk dat hun van Big Brother wel eens wat anders te vreten kunnen en mogen krijgen dan alleen maar pannenkoeken met pindakaas en kwark met pindakaas….gadverdamme.

Ik kan het weten want mijn Corretje had van de week pannenkoeken gemaakt, en ik zeg laat mij effe een stukkie proeven zoals in het BB huis. Allebei niet te vreten, dus met kwark heb ik het maar over geslagen. Maar om effe terug te komen om die bewoners, die zijn zeker 75% minder dan alle vorige bewoners in de vorige jaren (behalve Alie dan) en met deze laatste zou ik graag als het programma is afgelopen een interview doen voor de Start van de Nacht. En we hopen dat Ali wint!

Oke ik weet dat je geen privé heb in zo’n huis omdat de camera’s alles opnemen maar zoals deze mensen de afgelopen maanden reageerde was om eng van te worden. Maar ik zeg eerlijk dat is mijn mening hoor, en ik kan er een beetje over mee praten want ik denk een honderd jaar geleden😅 heb ik ook mee gedaan met Big Brother Vips.

Ganzen 6 dagen geleden

Ja, en om dan af te sluiten met een geheel ander berichtje, en dat is dat ik blij ben dat die twee ganzen die werden gebruikt in zo’n studenten huis bij ontgroeningen, om de kamers vol te schijten van de feuten zijn gered. Dat was georganiseerd door een stelletje oudejaar studenten (misschien toekomstige rechters, dokters of advocaten) die daar enorme lol in hadden om deze twee onschuldige ganzen daarvoor te gebruiken.

Ganzen nu

Ik wist wel als ik een Feut was geweest (zal nooit gebeuren) ik de heren of dames van de vereniging de ganzen stront hadden laten oplikken en dat was nog maar het begin van een enorme lange mishandeling of marteling….wat een grafbakken, zieke misselijkmakende pleurislijders, en ik hoop op karma!!!!!

Tot volgende week

Lieve groet van Henk Bres.

UPDATE: Inzake Big Brother huis, Ali Burham is helaas uit het huis gestemd. Dus voor mij geen BB meer kijken helaas!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven