DE ECHTE BRES COLUMN 10

Nou ik ben geweest hoor naar het grote boeren protest in het Zuiderpark hier in Den Haag. Het weer zat gelukkig mee maar alleen Burgemeester van Zanen niet, oké ik mot toegeven het was echt allemaal goed georganiseerd, en alles is na mijn weten ordelijk verlopen maar ik miste de trekkers, de tractoren waar de boeren hun echte statement mee kunnen maken. Maar die mochten van van Zanen niet naar het Zuiderpark, er waren gelukkig nog wel wat vrachtwagens naar binnen kunnen glippen maar dat was het.

De opkomst viel mij persoonlijk erg tegen want hoeveel mensen zullen er nu geweest zijn om tegen dit kabinet te protesteren, ik schat zo ongeveer enkele tienduizenden. Maar we zijn toch met (laten we zeggen) met zo’n 15 miljoen echte Nederlanders die allemaal in de shit komen door onze vrienden Kaag, Rutte en zijn verdomde rot kliek. Tegen deze mensen (die gezond van lijf en leden zijn tenminste) wil ik zeggen kom van je luie reet af, en laat zien dat je het niet eens bent met het beleid (bijna een hetze) dat tegen het gewone Nederlandse volk gaande is.

Ik hoop in ieder geval dat jullie wel allemaal gaan stemmen want dat is bijna nog belangrijker dan een demonstratie in het Zuiderpark en denk heel goed na over wie jullie je stem geven, wij stemmen op zeker PVV en hopen…..nee bidden dat er met ons heel vele zijn die dit ook gaan doen op 15 maart.

Maar ik wil nog even wat vertellen, want ik heb een beetje rond gereden met mijn scoot tijdens die demo en heb heel veel mensen gezien die mij herkende natuurlijk, ook zelfs wouten waar ik nog gezellig heb staan praten. Zo werd ik ook gevraagd om mijn mening door een verslaggever Wilson Boldewijn van de telegraaf, het was een leuk gesprek en hij stelde de goeie vragen.

Nou werd dat interview gelijk op het net gezet en voordat ik thuis was kwamen de berichtjes al binnen van mensen die het leuk vonden om me gezien te hebben en ook het interview hadden gezien. Toen ik thuiskwam en mijn Corretje alles vertelde wat er was gebeurt, zij had graag mee gegaan maar het was te ver lopen voor haar vanwege haar knieën omdat ik met mijn scootmobiel was gegaan (thuiswedstrijd) en niet met de auto, want die kon je toch niet kwijt.

Nou toen kwamen de berichtjes weer hoor van de linkse trollen die totaal de mening van een ander niet respecteren, sommigen gewoon om eng van te worden. Wat zijn dat nou voor lui heb ik mij altijd afgevraagd. Natuurlijk wist ik het wel, want het zijn een stelletje zieke kleuters die niet tegen hun verlies kunnen en zelfs helemaal geen tegensprak dulden hahaha…..want toen ik thuis was heb ik gelijk natuurlijk TV West opgezet met het live verslag over de bezetting van de A12 en ja hoor dat zijn de linkse griezelige mensen die wel door de politie met fluwelen handschoenen worden aangepakt, echt niet normaal.

De Extinction Rebellion noemen ze zichzelf, en ik heb echt met verbazing naar TV West gekeken wat er allemaal gebeurde, eerst werden ze omsingeld, toen werd er netjes aan oom agent gevraagd of ze misschien wilde mee werken om in de bus te stappen die voor hun klaarstond. En toen dat niet lukte werden ze met zachte hand opgetild en naar de bus gebracht. Daarvoor was de politie begonnen met de waterkanonnen in te zetten die speciaal uit Duitsland waren gekomen.

Misschien omdat hun straaltjes geen straaltjes waren maar meer nevel om die tere linkse klootzakken die daar de weg blokkeerde maar zachtjes aan te pakken. Nee, maar gelukkig las ik in de regels onderin bij de beelden dat de brandweer droge kleding had voor deze linkse trollen of klootzakken die hun statement al hadden gemaakt maar het gewoon verdomde om weg te gaan (sommigen deden zelfs net of ze beroerd of dood waren 😭) en er voor zorgde dat de hulpverleners niet van de A12 gebruik konden maken.

Ik zit dan te denken aan de een of andere ambulance die ergens snel moest zijn om een moeder, kind, broer, zus, tante, oom, neef of nicht te redden en die er niet door konden omdat er een paar randdebielen zich hadden vastgeketend of gelijmd hadden. Nee hoe anders was het dan in het Zuiderpark waar alles netjes is verlopen zonder gevaar voor anderen.

Ik ben blij dat ik geen burgemeester Zanen ben want misschien (zeker weten van niet) had het dan wel een zooitje geworden, omdat bij mij wel de paaltjes naar beneden waren gegaan en alle tractoren gewoon naar het Zuiderpark hadden mogen komen. Zo anders had het geweest op de A 12 want die hadden nu nog vastgeketend gezeten en die zich niet hadden vastgeplakt had ik met handboeien aan de vangrail vast laten zetten, en dat zeker minimaal voor een week. Weinig eten geven, wat te drinken geven en de Duitse water nevellaars gebruiken om in de week hun pis en stront weg te spoelen die ze hadden laten lopen.

Gewoon een week lang, dan doen ze het niet nog eens en als ze dan daardoor het licht hebben gezien gaan ze zich netje gedragen net zoals in het Zuiderpark…..bah wat een tyfus trollen!!

Mijn moeder zei altijd: zonder de boeren hebben wij niet te eten……

Hier ook een paar goeie reacties!!!!!

Tot volgende week

Groet van Henk Bres!!

10 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 10

 1. weer scherp geschreven, kan niet wachten tot woensdag om mijn stem uit te brengen op de PVV enne, trek je niks aan van die zielige walgelijke trollen, stoer hoor iemand beledigen van achter je toetsenbord.

  1. Toppie Erica….wij stemmen ook hier PVV, en die trollen kunnen van mij de tering krijgen lol-)). En weer bedankt voor het reageren!!

  1. Ha die Trix, weer bedankt voor je reactie, en precies het zelfde zei mijn moeder ook altijd *zonder de boeren geen vreten*.

 2. Tja Henk, het protest op de A12 was niet toegestaan maar zoals links is trekken zij zich daar niets van aan. De burgermeester had dat verbod gewoon moeten handhaven. Ik heb gelezen dat de waterkanonnen uit Duitsland een giga kracht hebben maar daarvoor zijn ze dan voor niets hier naar toe gehaald. Wat een zachte behandeling kregen de rebellen weer!
  De boeren waren top. Idd jammer dat er weinig burgers waren waaronder ik zelf ook niet moet ik toegeven. Top dat jij er was!! En idd de berichten van haters op twitter liegen er niet om wat asociaal. Wel weer lachen als je een discussie begint want tegen hun verlies kunnen ze echt niet.
  Ik ga zeker stemmen en net als jij en altijd PVV.

  1. Ha die Christhel, jij ook hier op de site bedankt, helemaal toppie, en je heb helemaal gelijk. Bedankt voor je reactie hier, dat vind ik altijd kickuh als je reageert. Dikke kus van ons, en tot gauw op de radio, groetjes aan je moeder.

 3. Ja Henk het protest werd afgekeurd 😡 gluipers , black je weet wel ! Op de Dam mocht wel , idd we vreten van de boeren, ze hebben hun land nodig om huizen te bouwen! Voor asielzoekers 😡 🤢 word ik van Nederland,, corruptie geld en macht ,we kunnen stemmen wat we willen ! Let maar op ! Gaat digitaal word weer een zooitje

  1. Ha die Jeanne, jij ook weer bedankt voor je reactie, en je heb helemaal gelijk. Ik hoop dat je geen gelijk krijgt met dat stemmen maar als ik het zo allemaal zie zal het ongetwijfeld weer een zooitje worden!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven