DE ECHTE BRES COLUMN 05

Ad van den Berg (Smeerlap)

Allereerst mag ik me eigen en jullie allemaal feliciteren met het overlijden van onze opper-pedoseksueel Ad van den Berg. Deze smeerpijp was voorzitter van de toen verboden pedo-club *Martijn* en ik moet er bij zeggen dat ik hoop dat hij pijnlijk zal rotte in de hel zoals ook zijn slachtoffers het hebben ervaren. Nee lieve mensen, ik ben echt iemand die altijd zegt ‘over de dode niets dan goeds’ maar met dit soort smeerlappen heb ik geen medelijden.

Ik heb toen hard geknokt om deze gore smeerlappen club te laten verbieden en heb toen heel veel handtekeningen opgehaald en aangeboden aan de tweede kamer en heb daardoor toen ladingen en bakken vol stront over mij heen gehad maar dat was het mij allemaal waard. En dan nu te horen dat deze Ad van den Berg dood is brengt echt vreugde in huize Bres daar kan je vergif op innemen. Ook hoop ik dat die andere voorzitter M.H. Uittenbogaard hem zal volgen op de reis van zijn collega smeerlap Adje.

M.H. Uittenboogaard (Smeerlap)

Ik hoop dat daar voor hun in de hel een apart plekje is gereserveerd waar ze net zoveel pijn krijgen als de slachtoffertjes die ze gemaakt hebben. En mocht er een God bestaan die denkt bij zijn eigen, die Henk Bres is een aardige brogum maar het is nu toch ook tijd om het aardse te verwisselen voor het eeuwige voor hem, dan hoop ik dat ik daar in de hel aangesteld word als beul van deze twee heren en hun consorten want ik heb een bloed hekel aan die smerige kleuter neukers maar dat wisten jullie al. En ik beloof je dat dat geen pretje word voor deze lui!!

Maar ja zolang het CPNB (de stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek) de pedofiele walgelijks schrijfsels van Pim Lammers een podium geven om hem als dichter van de Kinderboekenweek 2023 te kiezen en hem een gedicht laten schrijven, mot er nog heel veel gebeuren hier in Nederland tegen deze verheerlijkers van kleuterneukers.

UPDATE: AANGEZIEN DE VELE BEDREIGINGEN van onder andere Pim Lammers is het gelukkig van de baan om hem als dichter van Kinderboekenweek 2023 uit te roepen. Maar hij begrijp niet dat er bedreigingen aan zijn adres zijn door een gedicht over een trainer die seks heeft met een 12 jarige jongen.

Ja, en dan van de week weer een berichtje dat ‘rokken voor mannen zijn trendy in modeland’. Met andere woorden als je als man er een beetje hip bij wilt lopen dan moet je toch echt minimaal een crocs onderbroek aan hebben met daar overheen een leuk kort rokje.

Ik heb het gevoel dat we met zijn alle doorslaan lieve mensen, en ik zal toch never om hip te zijn in een minirokje gaan lopen over straat, oké met carnaval is het een andere zaak dan is het leven de lol en gekkigheid maar om nou serieus in een mini rokje te gaan lopen, nee dan maar liever mol.

En dan om maar weer af te sluiten met de gebeurtenissen in huize Bres, ik heb mijn oordopjes eindelijk maar dat is echt wennen hoor. Natuurlijk hoor je veel beter en dat is prachtig maar waar ik mijn hondje uitlaat liep een een stukkie van mij af een vent. Deze man riep ‘Hey’ naar zijn honden, en ik schrok me eigen de pest pokken want had echt het gevoel dat hij vlak achter mij liep en riep gelijk’ wie ben je en wat mot je dan’ hij zag mij gelukkig niet maar zal wel bij zijn eigen gedacht hebben dat er een of andere lijp in het park was.

Toen ik ze die avond voor het eerst uit deed zag ik dat er aan het ene uiteinde een klein ballonnetje zat en aan die andere helemaal niks. Ik ben gaan slapen maar toch met het idee dat er een klein ballonnetje in mijn oren was achter gebleven. Dus ik vroeg aan mijn Corretje of ze effe wilde kijken, en ze kon op het eerste gezicht niks vinden, maar toen dacht ze wat te zien. Na vijf minuten te hebben geprobeerd met een (scherp) pincet geprobeerd dat ballonnetje te pakken lukte het niet.

Ik heb zelf ook op de tast nog tien minuten zitten klooien maar op een gegeven moment ging dat natuurlijk pijn doen en ben ik er mee gestopt. Ik heb de man gebeld van de gehoorapparaten zaak en ik kon gelijk langskomen. Ik had ze uitgedaan en mee genomen, en toen hij er naar keek moest hij natuurlijk erg lachen want er zat helemaal niks in mijn oren, want dat hoorde zo omdat het ene oor weer ander was dan die andere.

Maar we hebben weer gelachen en gegierd, en nogmaals van mij mogen al de gelijksoortige smeerpijpen van Ad van den Berg hem gauw achter nagaan, want ik zal er geen traan om laten, beter nog dan geef ik een groot feest.

Tot volgende week.

Groet van Henk Bres!!

7 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 05

 1. jij bent nog netjes om testraffen
  ik zeg al jaren , op Scheveningen heb je een prachtige muur,
  zet daar die smeerlappen voor en knal ze af.
  zo,n mooie oplossing ,want komen ze achter die muur dan betaald
  de gemeenschap hier voor en als ik iets niet wil en hun niet gun is,
  een boterham en dergelijke van onze kosten en hun in leven houden.
  maar goed je verhaal was weer toppie

 2. henk je hebt tien geweldig werk geleverd door met al die stemmen, ik meen 72.000 , die gore pedoclub te laten verbieden , nogmaals hulde daarvoor.

  1. Dank je wel voor je reactie Victor, en het waren inderdaad 72.000 handtekeningen die ik had opgehaald…..dus eigenlijk hebben we het met z’n alle gedaan. Wel erg blij mee, bedankt!

  1. Dank je wel Erica voor je reactie, en ik ben blij dat je het met mij eens bent, en dat deze viezerik dood is…Topper ben je!!

   1. hoi Henk ,ik moest ff lachen om de minirokjes /crocs onderbroek waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden!
    laat staan hoe een boxer short er uit ziet!
    fijne collum weer om te lezen ondanks die goorlappen.
    fijne dag.

    1. Ha die Jacobus, hahahaha….ik ga liever dood dan dat ik zo’n onderbroek aan trek, laat staan een minirokje. Bedankt voor je reactie, en ben blij dat je ook zo over die goorlappen denkt als ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven