DE ECHTE BRES COLUMN 50

Het is opwarming van de aarde, je hoort de laatste tijd niet anders omdat vooral de jeugd dat vind en er met liefde word ingehaakt op deze mening door onze overheid. Zodat er weer wat regeltjes en poen van ons kunnen worden afgepakt. Nou ik heb nieuws voor jullie, ik sta de laatste dagen zoals altijd vroeg op om met mijn hondje op stap te gaan en ik heb een trui, een dikke jas en twee broeken aan zo koud is het. En buiten dat is er al een dag of drie ijzel hier in Den Haag en is alles zo glad als spek.

Ik mot echt mijn ijzertjes onder mijn schoenen binden anders ga ik op mijn muil. Ja maar Henk je rijd toch met je scootmobiel dan loop je toch niet, hoor ik jullie al zeggen, nee dat is waar maar ik mot er wel heen lopen, en als ik met de auto gaat ook en wat dan te denken van mijn tuin, daar ligt ijs dat zo glad is daar zijn de ijsmeesters van Winterswijk jaloers op.

Ja, en daar bij zag ik nog van de week (ik dacht in Editie NL) dat de zorg GGZ voor mensen die in een depressie zitten heel erg achterlopen. Er zijn wachtlijsten om deze mensen te helpen van hier tot aan de Chinese muur vertelde er de een of andere specialist.

Het was een vrouw die dat vertelde, ik geloof de een of andere mooiweer coach omdat zij vertelde dat de mensen met die psychische stoornissen gewoon veel (liefst iedere dag) door de bossen moeten gaan lopen. Nou geloof ik dat graag want ik ga ook iedere dag met Jimmy heerlijk naar het park, en dan kom je inderdaad tot rust en kan je als je dat wil je hoofd leegmaken.

Nou denk ik dat ik natuurlijk normaal bent want dat denk je altijd van je eigen, maar deze mensen die zijn vaak licht geestelijk in de war en dat is dan toch heel wat anders denk ik dan. Maar goed deze dame ging nog effe verder, want ze zei tegen die verslaggever dat hij daarbij het beste zijn schoenen en sokken uit kon trekken om dan een te worden met de aarde.

HALLO….in het bericht voor dit item vertelde een weerman nog dat er vorst aan de grond was en dat het spekglad werd van de regen op sommige plekken (dus ijzel) en code Oranje werd afgegeven. Ik kan me eigen tuin niet in omdat ik ander een smakker maakt van heb ik jou daar, en die mevrouw verteld dood leuk op tv op mensen die toch al geestelijk in nood zijn om op hun blote poten met min 3 door een bos te gaan wandelen. Ja, daar worden ze beter van, en als ik naar de kop van die verslaggever keek zag ik dat hij waarschijnlijk het zelfde dacht als ik op dat moment.

Maar goed dat was dus een ding, want er waren nog een paar dingen wat mij op viel en wat mij ook helemaal niet lekker zat. En dat zijn natuurlijk de herstelbetalingen van ons slavernij verleden. Hoe krijgen ze het hun strot uit die bruine mensen (ik hou het netjes) de grootste slaven handelaren kwamen uit Ghana en al die landen, vraag dat maar eens aan Akwasi en Jerry Frituurpan.

Nou hoor ik de laatste berichten dat die herstelbetalingen niet doorgaan maar jullie weten, alles wat Mark Rutte zegt is een leugen. Wat je deze man ook niet kwalijk kan nemen want zo werken en denken narcisten nou eenmaal.

Excuses ja, die gaan we wel geven maar niet op de juiste tijd want het lijkt nou net of het niet gemeend is vinden sommige subsidie slurpende instanties/organisatoren van die bruinen die de overheid dwingen of chanteren om deze handelingen te doen. Minister Kaag wist niet hoe gauw ze in het vliegtuig moest stappen om de dames en de heren die de excuses wenste hun geslachtsdelen te likken op een manier die Claudia de Brei voor een twintigtal seconde in de zevende hemel zou belanden.

En dan als laatste waar ik hiermee deze column wil eindigen is dat de gehele Nederlandse bevolking het woord NEGER niet meer mag zeggen, met andere woorden weer een regeltje en betutteling jullie opgelegd door de overheid. Hoe gek kan je als overheid zijn, en hoe willen ze dat dan in Godsnaam controleren want dat is volgens mij helemaal onmogelijk. Of ze motte afluister apparatuur in je huis plaatsen, maar dat lijkt mij wel een beetje te ver gaan….al hoewel?

Luister ik zal het effe vertellen, mijn vrouwtje heet in het echt Cornelia, maar thuis is het altijd ‘hé Cor of hé Corretje’ en dat is in een hoop families zo denk ik, omdat iedereen wel een roepnaam heeft.

Ik leg het jullie uit: mijn vrouwtje heet in deze uitleg (verhaaltje) Gerry en we zitten heerlijk van de zomer die nu aankomt op een terrasje ergens op Scheveningen te genieten van de zon. Ik heb al twee bakken met kibbelingen op en twee drankjes. Maar mijn Gerry is gek op die kibbeling, en zegt tegen mij ‘ zullen we nog een bakkie nemen met van die lekkere saus erbij. Nee dank je ik heb genoeg aan die twee ‘ach joh Henk neem nou nog een bakkie, en ze blijft zeuren zodat ik er nog eentje zou nemen.

Maar wat wilt nou het geval terwijl de discussie over de bakjes kibbelingen doorgaat komen er vier Boa’s (waarvan een bruine meneer) langs het terrasje lopen, en die horen in ineens mij een beetje geïrriteerd roepen *NEE-GER* wat door deze ineens niet meer vriendelijke heren gehoord als NEGER.

Nou gaat dat dan maar eens uitleggen, je weer hoe de heren Boa’s kunnen reageren als ze horen dat een van hun mensen NEGER word genoemd.

Nou dat was dan de gezellig middag in Scheveningen, die denkelijk er in eindigt dat ik getaserd wordt, of dat ik in de handboeien voor het terrasje op de grond lig wachtend tot ik word gearresteerd door de gewaarschuwde politie. En dat soort ellende krijg je dus als Rutte het in zijn botte harses haalt om de wet aan te passen zodat het woord NEGER verboden word in Nederland…..

Tot volgende week.

Groet van Henk Bres!!

3 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven