DE ECHTE BRES COLUMN 44

We zitten nog steeds een beetje in de lappenmand, maar mijn Corretje zegt altijd ‘kom op Henk je mot er niet in blijven hangen’ en dus hier mijn wekelijkse column weer. Ik wilde het hebben over een stelletje randdebielen, en dan natuurlijk de echte randdebielen. Het gaat natuurlijk over die klimaatactivisten in het Mauritshuis, wat zijn dat toch een stelletje achterlijke dakhazen bij elkaar dat hou je niet voor mogelijk.

Deze debielen gooide met soep

Ze noemen zichzelf *Extinction Rebellion* als tenminste die braakemmers die zich op de A12 hadden vastgelijmd verleden week. Ik weet natuurlijk niet of deze eeneiige hersencellen of liever gezegd hersenloze van dezelfde kutclub zijn als die van het Mauritshuis, en bij Beau van Erven Dorens had ook zo’n imbeciel zich op de tafel vastgeplakt. Blijf met je poten van andermans spullen af was ook wat de directeur van het Mauritshuis riep, maar daar hebben deze verrotte gebakjes mooi schijt aan.

Maar goed ik weet dat er een hoop mensen zijn die het met mij eens zijn en dat die lui nou eens en voor altijd is goed aangepakt motte worden want ik denk dat ik niet voor me eigen in zou staan als ik het live mee zou maken bijvoorbeeld in het Mauritshuis, want de nog grotere imbecielen stonden er bij en keken erna. Als ik het mis heb motte jullie mij corrigeren hoor, en ik weet niet wat de opdrachten zijn van de beveiligers want daar heb ik het over natuurlijk.

Die ene lul plakte zijn kop op dat schilderij van ‘het meisje met de parel’ en die daarnaast stond plakte zijn vuist op de zijkant van het schilderij. En ik zag het op tv gebeuren dat een van de beveiligers de arm beetpakte van die hersenloze die zijn kop had vast geplakt. Die schrok daar behoorlijk van zag ik en hield gelijk zijn tubetje met lijm naar die beveiliger omhoog om te laten zien dat hij vastgelijmd was.

Nou wat is er dan mooier om zo’n stuk waardeloos vreten beet te pakken en hem juist met grof geweld er af te trekken zoals de wouten in Frankrijk en in andere landen wel doen. Laat die kneuzen maar gillen dat ze vastgeplakt zitten, maar maak dan gelijk je keuze, dat kun je en moet je als een goeie portier/beveiliger bent. Of vast laten zitten, of eraf trekken en kies je voor het eerste nog meer lijm er op smeren en met heel zijn lijf een paar dagen laten rotten. Als ze niet meer kunnen schreeuwen en stinken naar de stront ze er voorzichtig af halen en hup in het huis van bewaring de fiets op en schoonspuiten die hap. Er zijn vast wel lezers die weten wat ik daarmee bedoel.

Trek je ze er af dan gewoon zo dat hun huid blijft plakken aan het voorwerp waaraan ze vast geplakt zitten zodat ze later aan hun kleinkinderen kunnen vertellen dat ze toen ze nog jong waren ze zichzelf hadden vastgeplakt en daarom heeft oma of opa zo’n lelijke plek op hun kop.

Jullie begrijpen wel dat ik er helemaal klaar mee ben, en ik hoop voor hun dat ik die griezels nooit voor mijn auto krijg want ik zal wel drie keer hard toeteren en dan heel langzaam doorrijden zodat ze nog wel de kans hebben om zich zelf los te trekken.

Verder wil ik jullie wat vragen, als jullie deze column lezen wat vinden jullie ervan?. Ben ik gek, of heb ik een grote bek, is het niet normaal zoals ik schrijf, waarom lezen jullie mijn column, of ben ik degene die niet normaal ben en die natnekken die ik hierboven beschrijf wel. Ik vraag dit omdat ik niet meer mijn columns mag voorlezen of publiceren, niet meer op facebook mag zetten zonder dat hij eraf gepleurd word.

Bij radio Den Haag FM mocht ik hem niet meer voor lezen, en ook werd er zelfs in Rotterdam gedemonstreerd bij het hoofdkantoor van de Posthoorn om mijn column te weigeren, en ik heb van een hoop radiostations gehoord dat ze liever niet mijn column laten voorlezen of zelfs maar willen benoemen.

Zo ook helaas bij Peter van de Berg waar ik vanaf maart 2019 iedere week mijn column mocht voor lezen, helaas is hij naar een ander radiostation gegaan die ook geen heil er in zag om mij mijn column te laten voorlezen (wens je natuurlijk wel veel succes daar Peter)….dus vandaar mijn vraag ben ik wel normaal, en heb het wel nut om iedere week een middagje mijn column te schrijven, wat ik overigens met heel veel plezier doe hoor.

Maar (en ik vergelijk mij niet met die verschrikkelijke lamlul hoor) zolang die Marcel van Roosmalen zijn column blijft voorlezen stop ik nooit!!

Tot volgende week.


Groet van Henk Bres!!

10 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 44

  1. Henk je hebt zo gelijk,de rest durft niks te zeggen,allemaal bangvoor hun baantje ,bah,wat een wereld,word er gewoon ziek van,

  2. je hebt wel gelijk, alleen wat grof in de mond soms, maar als hagenees kan ik daar wel tegen. Volgens een grote mond maar een heel lief groot hartje

  3. Jij schrijft hoe jij dat wil klaar
    En demonstreren mag ! Of t niet eens zijn mag ook ! Maar ga naar Denhaag bij Rutte demonstreren
    Ga je niet vastlijmen mafklappers
    Idd lekkere beveiliging van lik me reed 😡 God heeft rare wezens op de wereld gezet 🤭

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven