DE ECHTE BRES COLUMN 42

Weet je wat mij van de week is opgevallen, dat er een hoop mensen zijn die eigenlijk als er wat aan de hand is, gewoon niet meer weten wat ze moeten doen. Ze zijn zo gewend aan het meelopen in de kudde dat ze vaak geen eigen idee meer hebben. Bijvoorbeeld er zijn de laatste tijd heel veel opbrekingen in Den Haag dankzij een paar suf gerukte ambtenaren op een afdeling die gewoon geen ene klote verstand hebben van planning.

Neem van de week een kruising bij de Thorbeckerlaan/ Volendamlaan daar deden de stoplichten het niet en ook hier op de Zuiderparklaan is het allemaal afgezet. Maar zodra de automobilisten door hebben dat de stoplichten niet werken raken ze gewoon in paniek want normaal hoeven ze niet te bepalen of ze mogen rijden want dat doen die stoplichten voor die kudde dieren.

Echt ongelofelijk dat de mensen dan niet meer weten wat haaientanden op de weg betekenen, voorrangsborden enz enz.

Ze staan dan een partijtje te klootzakken dat het gewoon leuk is om naar te kijken, helemaal in paniek raken sommige omdat ze het echt niet meer weten en dat vind ik ongelofelijk.

Mijn hart huilt

Ja, en dan dat iedere keer weer terugkomende dierenleed waar ik dus helemaal niet meer tegen kan, ik wordt er heel erg kwaad om, verdrietig, misselijk, ik krijg er moordneigingen van, en ga zo maar door. Ik krijg het niet meer van mijn netvlies af en ik wens de dader(s) de ergste ziektes toe die er maar bestaan op de wereld. Ik heb dan maar 1 wens, genoeg geld te hebben om grote beloningen uit te loven voor de tip die leid toe aanhouding van deze monsters.

Politiebericht.
Tas waar hond in is verdronken

Echt waar lieve mensen mijn hart huilt en ik ben er echt ziek van, en mocht de politie ook na de uitloving van de beloning de dader(s) niet kunnen pakken of niets kunnen doen dan gaat de beloning naar mensen toe die het niet zo nauw nemen met de wet, en ook een gloeiende hekel hebben aan deze pleurislijers die vaak beginnen met het mishandelen en doden van dieren.

Kijk maar naar die Netflix serie van dat monster en seriemoordenaar Jeffry Dahmer die ook met dieren ontleden begon. En ik mag het zelfs niet denken dat weet ik, maar ik hoop dat er zo’n Jeffry Dahmer opstaat hier in Nederland om die smerige bloedleijers te grazen te nemen want ik trek het niet meer, iedere keer weer te horen en te zien hoe deze monsters dieren mishandelen en doden. Ik plaats hierbij de foto’s van wat incidenten zoals de wet het zegt maar ik mot jullie waarschuwen want je word er niet vrolijk van.

Natuurlijk is er een oplossing en dat is gewoon de wet effe veranderen, zodat een dier een levend wezen is en geen ding want dan worden de straffen gelijk flink hoger en de wet kan dan deze 😷 😷 😷 flink aanpakken. Maar ja ‘de wet veranderen dat kan niet zo maar Henk daar komt een hoop voor kijken’ hoor ik de wegkijkers alweer zeggen, maar daar geloof ik geen ene klote meer van want met die corona toestanden kwamen er ineens van alle kanten noodwetten die nu nog gelden, dus daar mot je bij mij niet meer mee aankomen. Sorry voor de smileys maar de woorden die ik in mijn hoofd had, vind ik zelfs te erg om in deze column te schrijven.

En ook na het zien van die achterlijke gladiolen die zich weer hadden vast geketend op de A 12 om het milieu te beschermen mot nou maar is afgelopen zijn en pakt die kneuzen op en stuur ze naar Siberië om dat helemaal sneeuw vrij te maken. Dat lukt ze nooit, maar wij zijn van die randdebielen af en en hun zijn gelukkig hoop ik.

Hetzelfde geld ook voor die twee wijven die ergens in een supermarkt alle melkflessen op de grond stonden leeg te schudden en daarbij een zielig jongetje met een bord er bij waar wat op geschreven stond. Wat mot je met die lui, pak ze aan en laat ze de rest van hun leven iedere dag van s’morgens 4 uur tot aan s’avonds 19.00 uur koeien melken, en dan terug naar hun cel. Hebben ze toch nog een beetje nut in dat waardeloze leven van hun en de boeren en de koeien zijn blij met ze.

Misselijkmakend

Nou nog eentje dan want ik zag een foto voorbij komen van zo’n doorgeslagen Woke typetje (zie foto van die vent) die verdomme plastic tepels op zijn eigen tepels had geplakt en daar mee een baby’tje borstvoeding aan het geven was. Nou ik hier niet uitleggen wat je met dit enge figuur mot te doen maar er zijn geen smileys genoeg om te verbergen hoe ik over dit stuk misplaatste nageboorte denk, en dan bedoel ik natuurlijk niet dat lieve baby’tje. Ik hoop ook dat die kleine mensje gauw slachtofferhulp krijgt.

Tot volgende week.

Groet van Henk Bres!!

4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 42

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven