DE ECHTE BRES COLUMN 37

Waar mot je nou weer over schrijven dacht ik bij me eigen want het iedere week eigenlijk hetzelfde wat je hoort in de media, en dat is dat het bar en bar slecht gaat in Nederland. En ik denk dat we eens goed (en daar bedoel ik eigenlijk iedere Nederlander mee) bij ons zelf te raden gaan over de toestand waarin ons land verkeerd. Want alles gaat gewoon goed fout, ministers stappen op, degene die op motte stappen blijven zitten.

Een jongetje van 11 jaar valt flauw op school en zijn moeder verklaarde later dat hij al het hele weekend niet had gegeten wegens geldgebrek. Dat is natuurlijk maar 1 van de vele voorbeelden hoe verdomd slecht het gaat met ons land, een ander voorbeeld is het verhaal over een Ambulance medewerker van Rotterdam Rijnmond die daar al 22 jaar werkzaam is en dacht alles al gezien te hebben, het verhaal van een oude dame die in haar huis was gevallen.

Dat gebeurde volgens zijn zeggen in een nachtdienst om 4.00 uur de vrouw van 78 jaar was gevallen in haar badkamer en kon niet meer alleen overeind komen. Haar nachthemd was nat geworden en ging een collega op zoek naar een droog nachthemdje voor deze oude dame. Maar wat opviel was dat er helemaal niks in de badkamer aanwezig was, geen shampoo, geen zeep, geen douchespullen, zelf geen kastje helemaal niks.

Ze hielpen deze oude dame aan een droog nachthempje en brachten haar naar bed. In de woonkamer die net zo kaal was als de badkamer stond een bank, een tafeltje met stoel een kastje met tv die niet aangesloten was en op dat tafeltje lag een woordzoekers boekje.

Helden….

Er stond wel een radiootje aan want dat deed mevrouw graag naar de radio luisteren. Ze keken in de koelkast en daar lagen drie krentenbollen een citroenrasp en een banaan en toen ze aan haar vroegen of ze kinderen had vertelde ze nee niet meer, en ik ben helemaal alleen. De kanjer van de ambulance vertelde haar dat ze er een zorgmelding van zouden maken zodat ze wat hulp kreeg en tevens wat aanspraak gewoon omdat het ambulance personeel zich zorgen maakte over deze mevrouw.

Ze gingen eigenlijk met tegenzin weer weg want ze hadden deze vrouw nog graag met allerlei dingen willen helpen maar ze moesten verder andere mensen helpen die ook met spoed op een ambulance zaten te wachten. Hij sprak af met zijn collega dat hij voor wat boodschapjes zou zorgen de andere dag en zijn collega had een dekbed en een kussen en wat beddengoed.

Hij had al wat douchespulletjes van thuis mee genomen en dacht bij zijn eigen dat hij ook wel een oproepje op Facebook kon plaatsen of iemand nog een fleecedekentje en wat boodschappen kon missen. Hij had al een broodpakket besteld en heeft haar gebeld met de vraag of het goed was of ze wat spulletjes bij haar mochten brengen. Hij vroeg aan deze oude dame wat ze nu echt nodig had waarop ze zei ‘een koekenpan graag’.

In de volgende nachtdienst zijn ze bij deze mevrouw langs geweest met nieuw beddengoed, vier volle boodschappentassen, twee schemerlampjes, een tas met kleding en handdoeken. Een fleecedekentje en wat puzzelboekjes.

De boodschapjes hebben ze in de koelkast gezet en de rest op de aanrecht, ze hebben haar bed opgemaakt en de lampjes aangedaan. Deze oude dame was hun zeer dankbaar en vond het fijn dat ze zo geholpen werd.

Ik kreeg dit verhaal van iemand toegestuurd via twitter, en wil Petra Dreves hiervoor echt heel erg bedanken.

En dat is dan maar het topje van de ijsberg allemaal, en geloof mij nou maar als ik ooit zie dat er ambulance medewerker worden lastig gevallen of hun werk niet maar behoren kunnen uitoefenen, dan hebben degene die dit veroorzaken een levensgroot probleem en ik hoor graag dat jullie daar ook een beetje opletten.

Ik hoop een ding, want ik zit die echt met tranen in mijn ogen te schrijven en daarbij nog een dikke strot ook, dat onze elite, onze overheid met name onze minister president Mark Rutte, Kaag en al die mensen die volgens hun het zo goed voor hebben met Nederland, en zelf in dijken en kasten van huizen wonen. Nog niet een gore dag uit hun rijke leven armoe hebben gekend zoals deze oude mevrouw van 78.

Ik hoop dat ze branden in de hel, en ik vind nu dat het echt tijd word dat er wordt aangedaan, niet meer wegkijken en alle linkse idioten die meer om een grassprietje geven als om deze dame mee branden in de hel. Want ik weet zeker als het hun oma of opa zou betreffen of een ander familielid ze hun eigen meer druk zouden maken om smerige kopschoppende uit veiligelanden gelukszoekers die buiten in de regen motte slapen.

Echte vluchtelingen oké, maar wat er hier nu word binnen gehaald door de overheid terwijl de bevolking er fel op tegen is, is niet alleen schandelijk maar is ook misselijkmakend en walgelijk. En nogmaals ik roep met deze column niet op tot geweld of opstand maar dat er wat mot gebeuren dat weet ik zeker want ik ben nu al zover dat ik me eigen kapot schaam dat ik Nederlander ben. Ziek word ik ervan als ik aan mij jeugd terug denk, en dat ik nooit een dag honger heb gehad zoals die 11 jarige jongen terwijl mijn ouders het echt wel arm hadden.

Mijn oma is nooit alleen geweest zoals deze mevrouw in het ambulance verhaal, en stierf vredig in mijn armen wat eigenlijk niemand weet.

Maar als ik dit allemaal zie en hoor dan had ik als ik Mark Rutte (en zijn veertig rovers) was geweest een excuus brief geschreven van 1000 velletjes over alles wat hij heeft gelogen de afgelopen 14 jaar, en had daarna samen collectief zelfmoord gepleegd…..maar ook daar is dat zooitje te laf voor.

PS: Ik hoop dat jullie met deze brief eigenlijk de ogen worden geopend dat het niet zo langer kan, en ons gaan druk maken om echte dingen die er toe doen en niet zoals vanmorgen op journaal dat de peukenzuiger te veel herrie maken (die worden trouwens bediend door dakloze mensen die Nederland helpen opruimen). En ik hoop dat we eerdaags uit deze tyfus nachtmerrie komen, en weer kunnen leven zoals 30 jaar geleden, toen Nederland nog Nederland was.

Tot volgende week.

Groet van Henk Bres!!

12 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 37

  1. Inderdaad konden mijn ogen ook niet droog blijven bij het lezen van je column. Het is schandalig dat mensen zo moeten leven. Helaas zitten we nog steeds met dezelfde schofterige regering opgezadeld en mogen en kunnen we alleen hopen dat het bij een volgende verkiezing eindelijk een andere regering wordt.

  2. henk dit word elke dag erger hier in dit kut land niemand die opsta en zeg nu is het genoeg zaterdag stond ik met mijn karretje met groenten en fruit en iets lekkers voor kinderen binnen een half uur was alles uit gedeeld kinderen vroegen of ze aub wat mee mochten nemen voor naar school mee te nemen een reep en wat manderijntje zeg daar eens nee tegen hun moeders riepen ze later voor de groenten nou nou dan huil je toch nou ik wel oma toettoet

    1. Hey oma toetoet, je bent echt een kanjer. Bedankt dat je zoveel voor deze kinderen en mensen doet. Waren er maar meer zoals jij!! En ook bedankt voor je reactie natuurlijk!!

  3. Ben helemaal mee eens, het is afschuwelijk wat er gebeurt door die griebels, wordt tijd dat de demo’s ophouden heeft geen zin.maar de harde aanpak,ik ben er kotsmisselijk van.wij het volk zijn hun werkgevers, dat schijnen ze niet te beseffen of beter gezegd niet willen,
    als dit zo doorgaat hoe gaat het leven van mijn en andere kleinkinderen eruit zien.genoeg is genoeg

  4. Beste Henk
    Het is te erg voor woorden hoe het gaat in dit land, en die hele corrupte coalitie snapt er niks van. Het is vreselijk voor dat gezin dat het geen eten had en voor die oude mevrouw die gevallen is enz, Nederland gaat ten onder met asielzoekers die hier niks te zoeken hebben en een serie globalisten van het wef schandalig gewoon bij de globalisten zitten ook koningin maxima, Willem Alexander, rutte kaag en ga maar door onder klaus crimineel schwab die dit alles in werking zet. Door op essentiële dingen als zorg te bezuinigen. Weg met dit tering kabinet zij zijn schuldig aan deze ellende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven