DE ECHTE BRES COLUMN 35

Echt hè ik zweer het jullie dat ik dacht bij me eigen ik ga nou eens niet over die pleuris asiel, geluk en goudzoekers schrijven want dat weet iedereen nu wel, maar waar ik ook kijk op tv of wat ik ook lees op de soc media, het gaat over niks anders meer en dat is toch niet te geloven. Ik ga eigenlijk gewoon de coronatijd missen al was dat nou ook niet om over naar huis te schrijven.

Vol mannen en vrouwen (o wacht) alleen mannen!

Nee alle gekheid op een stokkie, maar ik (en ik neem aan jullie ook) worden toch helemaal hoerig van dat geouwehoer over dat stelletje uitvreters in Ter Apel, ziek word je daar toch van. Je ziet een foto overal opduiken van allemaal (ik noem het soldaten) van mannen die met mooie kleding, mooie vaak dure spullen in de rij staan. Zeg je daar wat van dan krijg je gelijk te horen, nee dat is niet in Ter Apel want die foto is ergens anders genomen.

Oke, dat is dus een fake of nepfoto maar dan kijk ik naar het journaal en daar staat ook een rij allemaal mannen met uitleg erbij dat deze soldaten of toekomstige statushouders snel hun status willen hebben zodat ze de familie, vrouw, kinderen, ooms tantes neefjes en nichtjes in het kader van gezinshereniging ook kunnen laten overkomen. dus was ook die foto geen nepnieuws volgens mij.

Ruim het zelf op.

Ja, en dan zelfs kregen wij op het journaal ook de units te zien waar deze zielige goudzoekers hun behoeft motte doen. Gadverdamme zou je zeggen echt te smerig om aan te pakken laat staat om er te pissen of te schijten. De dame van Artsen zonder grenzen, jawel die organisatie komt deze zielige mensen ook nog effe een handje helpen, die deed de deur open met een vies gezicht van de stank, overals stront, wc papier en lege water flesje want ze schijnen hun bips met water af te spoelen (want wel een schone bips maar voor de rest ho maar). Een schande dat ze hier op hun behoefte motte doen.

Luister als ik tegen mijn Corretje zeg (die gelukkig heel schoon is op haar eigen en op ons huis) ‘hé schat we motte effe wat medelijden wekken hoor’, en maar drie weken onze wc niet schoon maken dan zit er ook overal stront op de muren en stinkt het als een verrotte aangespoelde walvis. Nee je mot het zelf schoonhouden of doen ze dat soms niet in al die veilige landen waar ze vandaan komen of wachten ze tot moeder de vrouw ook gauw hierheen komt of misschien denken ze wel dat doen die stomme klootzakken van die Hollanders wel want die kun je alles laten doen, ik weet het niet hoor.

Mensensmokkelaars.

Ja, en dan die lui die nu nog tegen mij durven zeggen ja maar acht zielig en we motte ze helpen daar zeg ik tegen geef je op voor een paar van die lieverdjes in je huis, en dan als je wc er net zo uit ziet (niet enkel je wc) als in een junkenpand dan mot je niet komen lopen klagen. Wat ik mij ook afvraag is hoe deze goudzoekers uit veilige landen aan het geld komen om hier heen te reizen want je bent na mij weten toch gauw twee drie rooitjes kwijt om hier te komen op de normale manier, maar daarbij neem ik aan dat die mensensmokkelaars het drie dubbele voor berekenen dus dan kom je globaal toch wel op zo’n slordige zeg pakweg tien of vijftien rooitjes kwijt hoe kan dat dan want ze zijn zo zielig.

Ja, en dan die gemeente hahahahahahaha……die word overrulet door de overheid om dat hotel in Tubbergen te kopen ook weer voor die gelukzoekers. Ik hoorde net dat die eigenaresse de koop ongedaan wil maken met COA omdat ze haar onder valse voorwendselen in de maling hebben genomen . Maar de staat pikt het niet en gaat een rechtszaak tegen deze dame aanspannen. Ik hoop dat de koop niet doorgaat, en de bewoners zelf zoals het oorspronkelijke was plan dat hotel gaan kopen zodat die goudzoekers lekker miskleunen en met daarbij die hele rotte regering van Rutte 4.

Wat ik ook zo achterlijk vond was dat het hele journaal aandacht aan Ter Apel bestede (ja alweer) en ik gelijk daarna in de telegraaf kon lezen “Klokkenluider binnen het politiekorps trekken aan de bel” want criminele asielzoekers (ja echt) terroriseren Amsterdam. Marokkanen die zich voordoen als Algerijnen omdat Algerije sinds kort als onveilig land word beschouwd. De binnenstad word geterroriseerd door deze kansloze asielzoekers die voor gigantische problemen zorgen. De korpsleiding en de gemeentebestuur is al volledig op de hoogte. Ik zou zeggen pak ze op zorg dat er een paar van die knakkers bij Rutte, Kaag, Klaver, Jette in huis komen, dan uit protest buiten bij hun voor de deur en die van de buren gaan slapen of in de tuin, lekker hun toilet er net zo uit laten zien als wat ik op de tv zag in Ter Apel.

Motte jullie kijken hoe gauw die emigratie stop die er nu niet komt dan ineens wel kan omdat ze er dan zelf last van hebben. Nu we het dan toch over tv kijken hebben zien jullie dat programma *Steenrijk en Straatarm* wel eens, nou laten we dat nu eens doen met dezelfde vier als hierboven beschreven maar dan een maand of twee in de armoede leven wedde dat nadat Rutte als eerste heeft mee gewerkt aan die programma de prijzen naar beneden vliegen en ook weer betaalbaar worden voor de gewone man of vrouw.

Want zolang het ze zelf niet betreft interesseert hun hun geen ene klote maar owee als ze zelf is een maand niet te vreten hebben dan zijn de rapen gaar.

Dus Rutte, Kaag, Jette, Klaver en consorten kom op wees geen lafaard en ga de uitdaging aan…..maar ik weet de uitslag al…..

HET ZAL NIET GEBEUREN WANT DAAR ZIJN ZE TE NARCISTISCH VOOR.

Karl May

PS: Ik ga zo lekker in mijn tuin Winnetou lezen van de schrijver Karl May….een heerlijke jeugd herinnering. Met de vriendelijke groeten, en de tyfus voor de woke gemeenschap!

Tot volgende week.

Groet van Henk Bres!!

8 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 35

 1. Henk geweldig weer je hebt groot gelijk er blijven mannen aankomen in Ter Apel laat Rutte er maar een zooitje in huis nemen kijken hoe ze huis er over een week uit ziet zeker ze wc en maar binnen halen goudzoekers los eerst de problemen van de oudere is op schande dit mensen redden het niet meer dadelijk wel prettig weekend Henk en corretje

 2. Ik zit weer met verbazing te lezen en de foto te bekijken. Over dat vieze gore schijt huis met flesjes bronwater om hun hol mee af te spoelen. Oh wacht als er een kraan met fonteintje in de wc hangt wordt het ook volgescheten of van de muur gerukt.
  Karl May mag ook niet meer. Wat een stel debiele zielepoten heb je toch. Ik heb nog Sjors en Sjimmie boekjes en Oki en Doki bij de Negers.
  Wat een triest land is Nederland geworden. 🤮

  1. Nederland is Nederland niet meer Annemarie, we zijn afgegleden naar een derde wereld land met al die goudzoekers. Bedankt voor je reactie!!

 3. Hahaha, geweldig weer Henk. Jij neemt geen blad voor de mond, trouwens, hoor net op het nieuws dat sinds gisteren er weer tientallen nieuwe mannen aangekomen zijn in ter Apel, begint me te beangstigen, het houdt niet op. Waarschijnlijk heeft de tamtam zijn werk gedaan 20.000 nieuwe woningen worden voor ze neergezet.

  1. Om misselijk van te worden toch Carla, ik word ziek van die lui die alles maar gratis krijgen en geholpen worden terwijl onze eigen mensen, oudere zonder vreten zitten en onze jongeren geen huis kunnen krijgen. Bedankt ook voor je reactie!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven