DE ECHTE BRES COLUMN 34

Corretje heeft bijna de pensiongerechtigde leeftijd over een paar jaar en ik heb hem al en je gelooft het of niet maar hoe ouder je word hoe meer je gaat zitten mijmeren. Oké, ik weet dat ik mijn tijd wel zal uitzitten, hopelijk natuurlijk wel met mijn Corretje samen. Maar als ik (en ik ben een nieuws junk) televisie zit te kijken naar bijvoorbeeld het Hart van Nederland, RTL Nieuws, 112 Vandaag, of Editie NL, en ik zie dan al die ellende voorbij komen dat (ik hou het netjes) asielzoekers met 300 man in een hotel met 67 kamers worden gedouwd in opdracht van de Staat, want die heeft de burgemeester en de gehele gemeenteraad aan de kant geschoven.   (Hoe lang nog)

Dat is maar een van de vele problemen in ons land Boerenprotesten (waar ik duidelijk nog voor 100 % achtersta) het stikstofprobleem wat eigenlijk ook door de overheid is verzonnen, het vele geld verkwistende Brussel waar wij zo nodig lid van moesten worden, de euro die we door onze strot gedouwd kregen (letten jullie op) al weer het zoveelste ding dat we door onze strot kregen gedouwd.    (Hoe lang nog)

Mensen (ook de middenmoot gaat zich nu roeren) die hun boodschappen niet meer kunnen betalen zijn in die programma’s die ik hier boven heb vernoemd schering en inslag want het zijn geen incidenten meer. Ik zag vrijdag nog een normale dame en met dat normale bedoel ik een nette uitziende jong vrouw, geen zwerver waar we overigens er steeds meer van krijgen door de overheid omdat de mensen de huur niet meer kunnen betalen. Nee deze dame verteld dat ze zelfs soms een dag niet at omdat ze dan wel haar kinderen wat te eten kon geven.    (Hoe lang nog)

Een oudere man (want het zijn ook inderdaad vaak de ouwetjes die de lul zijn) die met een halfje bruin de hele week nog moest doen en het was pas dinsdag, voor de rest van de week had hij helemaal niks meer te eten. En dan die twee dames die van het viaduct waren gesprongen omdat ze hun huis waren uitgezet en door Utrecht heen liepen te zwerven en het daardoor uiteindelijk niet meer zagen zitten.     (Hoe lang nog)

Gelukzoekers die alles voor elkaar krijgen maar die niet tevreden zijn, en dan protesteren omdat ze zelf de badgelegenheid moeten schoonmaken (daar zijn jullie Nederlanders toch voor), het huis te klein vonden waar ze in geplaatst waren, het eten walgelijk vonden wat ze gratis kregen, en ook de uitkering mocht wel wat omhoog. En denk dan effe aan de jongeren, studenten bijvoorbeeld die gedwongen worden om bij hun ouders te wonen. (Hoe lang nog)

Ik krijg vaak van mensen waar ik gewoon mee op straat mee praat het verhaal te horen “Henk ik heb twee kindertjes en ik werk hard maar ik zou zo graag een eigen huisje hebben met een klein tuintje waar mijn kinderen kunnen spelen, ik zit nu twee hoog bij mijn moeder in en ik heb het niet slecht hoor maar normaal is dat toch niet”.     (Hoe lang nog)

Buschauffeurs die niet meer in de buurt van Ter Apel willen rijden omdat ze de bedreigingen spuugzat zijn, de vechtpartijen op hun bus omdat de heren niet willen betalen voor de rit en als de chauffeur er wat van zegt of de beveiliging (jawel) die helaas nodig is. Ook in de azc’s zijn de steek en vechtpartijen gewoon aan het worden want de mensen kijken en niet meer van op. En zelfs aan de politie hebben ze lak want die worden de tyfus gescholden zo niet mishandeld, brandweerlui die niet mogen blussen van deze allochtonen en ambulance personeel want constant bedreigt word en hun werk niet meer kunnen doen.   (Hoe lang nog)

Hier boven nog wat onhebbelijkheden van wat we in huis halen

Dit zijn maar een paar voorbeelden die ik jullie geef, en waarom schrijf ik er nu over nou dat zal ik jullie vertellen want vanmorgen in het journaal zag ik dat er een islamitische stichting in Velthoven in de brand was gestoken van mensen die het denkelijk helemaal zat waren dat daar haat gepredikt werd en het niet meer pikten. (Hoe lang nog)

Ik zat van de week bij John van Leeuwen internetradio wat ik drie keer in de week doe. En daar hadden wij het over deze problemen allemaal en daarbij kreeg ik de vraag van hem “Henk wat doe je als jij je huis word uitgezet omdat er gelukzoekers in moeten, of je word er uit gezet om dat je het niet meer kan betalen”?

Wat zou jij doen als je niks meer te eten had en Corretje en je hondje hebben ook niks meer te eten wat doe je dan? Ik dacht aan wat ik hierboven heb geschreven en ik moet jullie eerlijk vertellen dat ik vecht voor mijn Corretje en mijn hondje, toen we samen gingen wonen heb ik gezworen dat ik altijd voor hun zou zorgen. Dus als ik echt geen geld meer heb om hun te kunnen laten eten dan ga ik het pikken dan bestaat er voor mij geen (Hoe lang nog) nee dan ga ik de winkel in en ik pak wat hondenvoer en wat te eten voor ons zelf.

Hetzelfde gebeurd er als ik mijn huis uit zou motten omdat ik gedwongen word door de overheid om er vluchtelingen in in moeten gaan wonen. En de overheid beslist heeft dat mijn vrouwtje en ik daardoor met hondje, of andere mensen die met het gehele gezin op de straat moeten wonen. Ook hier is er geen (Hoe lang nog) nodig, en koop of steel een grote 9 mm en iedereen die mij op mijn pad dwars zou zitten kreeg een tuin op zijn buik.

Weten jullie dit is een van de moeilijkste columns die ik heb geschreven, en gewoon om de eenvoudige reden dat ik het gevoel heb dat wat ik wil zeggen met deze column er niet goed uitkomt, en dat jullie het niet echt kunnen begrijpen. Ik hoop het van wel, want ik ben geen racist, ik ben geen fascist, ik ben geen bruinhemd, ik ben niet achterlijk, ik ben niet dom, ik heb er een hekel aan om het recht in eigen hand te nemen, nee ik ben gewoon een bezorgde ouwe lul die het heel somber inziet wat er in Nederland aan het gebeuren is.

We glijden af naar een derde wereldland, en daarom mijn vraag aan jullie hoe lang pikken wij het nog en gaan we er wat aan doen. En dan bedoel ik echt wat gaan doen, niet zoals de gele hesjes (waar ik ook aan mee heb gedaan) niet zoals de demonstranten tegen het vaccineren en de vreedzame boerenprotesten. Nee ik bedoel wanneer gaan we met 15 miljoen Nederlanders naar het torentje.

Of waar ze nu dan ook zitten, en pakken we het hele zooitje ongeregeld bij kop en kont beet daar en pleuren ze met pek en veren het land uit, roepen daarna nieuwe verkiezingen uit en zorgen dat ons volk weer trots op de Nederlandse vlag kan zijn, ja ook de veteranen weer trots kunnen zijn op hun vlag.

Gewoon * HOE LANG NOG*

Tot volgende week.

Groet van Henk Bres!!

10 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 34

 1. Helemaal met je eens Henk we moeten een revolutie ontketenen en dat smerige corrupte zoodje wat nu de dienst uitmaakt voor een volstribunaal en ik meld me vrijwillig aan als beul. Kus voor Cor en jij stevige hand ouwe vriend.

 2. Het is erger dan in 1945
  Pim Fortuyn had gelijk!
  Nederland is naar de klote
  Als ik m’n huis uit word gezet,
  Voor asielzoekers 😡 steek ik t in de fik geloof me

 3. Pim schreef het al, nederland gaat naar de verdommenis. En ja, ik ben het roerend met je eens, ik merk hetv zelf, de boodschappen alleen al. En wat te denken van de energierekening? Die van mij is verhoogd met het liefst € 200,-
  Als je alles bij elkaar optelt wordt het vandaag of morgen de bedelstaf! En ál die dingen die jij aanhaalt? Het klopt allemaal. Hou je goed goos en je Cor en blaffie de groetjes. Tot je volgende column Henk!

  1. Ha die Bert, bedankt voor je reactie, en ik ben het helemaal met je eens vriend. Pim had zeker gelijk, en zo jammer dat die kut Volkert (en een andere)hem heeft doodgeschoten. Ik denk dat Nederland er heel anders had uit gezien nu als hij nog had geleefd!

 4. Hoi Henk,nou en of ik het begrijp, ik denk precies hetzelfde, hoelang nog dat de bevolking helder gaan zien ,hoe we bedonderd worden door eu,en Den Haag, tijd hoogste tijd dat de mensheid ten strijde trekken, om geen slaaf meer van de elite te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven