DE ECHTE BRES COLUMN 27

Ja, mensen hier weer een nieuwe column en in deze column zeg ik dat ik nog voor 1000 % achter, voor en naast de boeren staat. En weet je ik krijg een gloeiende hekel aan mensen bijvoorbeeld van de politiek die alles de gehele dag lopen om te draaien, en dan heb ik het niet enkel over de politiek. Nee dan heb ik het ook vooral over de media want die probeert  die boeren alleen maar in een kwaad daglicht te stellen.

Criminele Romeo’s

Je ziet niks anders dan gemaskerde mannen zonder uniform en zonder zich te legitimeren boeren arresteren, rellen beginnen alles om maar aan te geven dat die boeren gewoon criminelen en terroristen zijn. Nee want echt ik zweer het jullie, ik ben echt niet van de complot theorieën want ik geloof niet gauw wat, maar jullie en zelfs de grootste boeren haters (dus ook gelijk linkse klootzakken) kunnen zien dat het meestal de “Romeo’s” zijn die de ongeregeldheden beginnen.

Ook vinden de tegenstanders het tof om op de tv maar in grote getale te verkondigen dat het grote schande is dat de minister Christine vd Wal haar huis is belegerd de angst die daarmee gepaard gaat en bla, bla ,bla en nog eens bla. Nee, keien zijn het in het omdraaien van de feiten, want deze boeren hebben dadelijk geen huis, bedrijf en land meer omdat alles van ze word afgepakt door die zogenaamde stikstof maatregelen. En dan kom je er als verantwoordelijk minister nog mooi van af met wat koeienstront in je voortuin.

lullige Frank

Terwijl er nu toch echt naar boven komt dat Nederland al onder de normen van de stikstof uitstoot zit, ik hoorde een van die boeren vertellen dat er bij een telling op zijn boerderij werd opgeschreven dat hij een paar duizend koeien had terwijl hij er nooit meer heeft gehad dan honderd. Nee dat hoor je niet in de pers, wel hoor je dat ‘Frank Wassenberg’ van de PvdD de boeren wil beschouwen als terroristen, ja echt dat vertelde hij.

Iedereen vind het verschrikkelijk dat de boeren maandag de distributiecentrums van supermarkten blokkeren en zo er voor te zorgen dat de voedsel voorzieningen worden platgelegd, heerlijk vind ik het alle vliegvelden worden platgelegd, de wegen worden geblokkeerd, heerlijk vind ik het, gewoon omdat ik vind dat de boeren hier helemaal geen schuld aan hebben maar gewoon die gore politieke kliek van de Rutte…..dat zijn de ware schuldigen.

Boeren die zelfmoord plegen omdat ze moedwillig al jaren worden tegen gewerkt door allerlei regeltje en wetjes, die voortkomen uit de koker van onze echte terrorist onze minister president Mark Rutte die de gehele EU in Brussel wil bevredigen en wil laten klaarkomen zoals de hoeren dat doen op hun afwerkplek. Die kliek is er verantwoordelijk voor dat deze boeren het niet meer zien zitten en wij als burger motte daar ons bij aansluiten en deze boeren helpen want dat doen de boeren al jaren met ons.

Alles mot plat en niet een dag nee gewoon een hele week en niet enkel die boeren nee de gehele normale Nederlandse bevolking moet dat doen. Geen vuil meer ophalen alle winkels dicht, niet meer tanken, en dan hoeft het niet eens een week te duren want na een dag of twee voorspel ik dat ze uit hun eigen opstappen, dan motte jullie eens kijken hoe ze piepen op dat Binnenhof.

De twee stoogies

Want dat zooitje graaiers en ik hoef hier niet op te noemen wie ik hier mee bedoel maar de meesten zitten toch wel bij de VVD, D66, PvdA en GroenLinks dat zijn de verantwoordelijke die heel Nederland naar de klote aan het helpen zijn. Noem maar op, bijvoorbeeld de oorlog in de Oekraïne Rutte zit dagelijks ergens wel met die Volodymyr Zelensky te Facetime of hij genoeg wapens heeft, genoeg oorlogstuig heeft en of hij het wel red zoals een bezorgde vader aan zijn zoontje zou vragen.

Maar vraagt hij ook aan de boeren of ze het wel redden zonder hun bedrijf, vraagt hij het aan die oudere (en niet alleen de oudje hoor) of ze het nog wel redde met hun schamele loontje en pensioentje (wat al geen vetpot was) maar nu de boodschappen zo gigantisch duur zijn geworden zodat die mensen vaak met 1 een brood in de week motten doen. Een vriendin van mij Rita heeft 87 oudjes onder haar hoede waar ze de hele week om brood bedelt en wat centjes om dat brood voor deze mensen te kunnen kopen.

Is dat schrikken.

Vraagt hij aan de automobilisten of ze nog wel van huis naar hun werk kunnen rijden omdat alles zo duur is geworden, o nee want hij vertelde van de week nog dat het extra beetje geld wat de minima er bij zou krijgen niet door ging want dat kon nu effe niet. Dus ook geen geld voor die ander koe de automobilist die echt uitgemolken word door onze Min President Mark Rutte en zijn bende rovers.

Vraagt hij aan mensen die nog bij hun moeder en vader wonen of ze al weg willen en een leuk huisje voor zichzelf zouden willen hebben om dan zelf een gezinnetje te stichten, en dan heb ik het alleen maar over de jongere want hoeveel mensen met 1 of 2 kinderen wonen nog bij hun vader en moeder…ik kan er genoeg hoor. Nee natuurlijk vraag hij dat niet maar de heren en dames van de politiek en ook burgemeesters (een pot nat trouwens) vragen zich wel af, en vinden het verschrikkelijk dat er vluchtelingen zijn uit veilige landen die op een stoel motte slapen.

En voor dat zooitje gelukzoekers daar motte heel gauw woningen voor worden gebouwd, het liefs op het boerenland (wat nu gauw vrijkomt) een mooi huisje met een tuintje op het zuiden en iedere dag contact met een van hun ambtenaren of ze nog iets nodig hebben zoals een nieuwe telefoon of Nikes en merk kleding verdomme. Want dat hebben ze dan effe mooi gedaan gewoon het stikstof probleem heel groot maken en walla we hebben het gefikst (wat ook de reden mag zijn) want dat was ook wat Mark Rutte zei dat ze gewoon als demissionair door konden gaan want dat had hij veel meer macht.

En dan kan ik nog wel uren doorgaan hoe de gewone Nederlander word genaaid door deze groep klootzakken die het nu nog steeds voor het zeggen hebben, kijk maar naar de toeslagen affaire. Ook heeft politie nu prioriteit om wat boeren te gaan oppakken terwijl zedenzaken, aanrandingen, overvallen, steekpartijen allemaal op de planken blijven liggen omdat de politie geen of te weinig capaciteiten heeft.

Ik kap er weer mee voor vandaag want ik word er misselijk van, waarvan denk je dan dan, nou gewoon een overheid die al jaren de agressor is en het normale gewone volk helemaal uitkleed en naait. En nu het gewone volk het niet meer kan opbrengen ze nu alles omdraaien, eerst zijn de boeren de schuld van alles, dan misschien de vissers, de zorg, winkels of gewoon heel Nederland. Want wat deze tokkies, het gepeupel is toch wel erg hoor en die terroristen moeten allemaal neergeslagen worden volgens sommige klootzakken uit de politiek.

Nee ik ben er klaar mee. Zo is het (zou de rijdende rechter zeggen) dit is mijn uitspraak, en hier motte jullie het mee doen.

PS: VOOR DE BOEREN………HEEL VEEL SUCCES MET JULLIE ACTIES MORGEN, EN VOOR DE GOEIE ORDER HOU HET NETJES!

Tot volgende week.

Groet van Henk Bres!!

7 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 27

  1. Wat een verrotte regering! Word er kotsmisselijk 🤢 van en de boeren protesten worden door de politie tegen gehouden!waardoor het vast komt te zitten en de boeren krijgen de schuld 😡 schoften zijn t , de regering willen gewoon t land hebben voor de vluchtelingen om hun een huis te geven daar draait het om erg dat er oorlog is maar we zijn een te klein land om zo veel vluchtelingen op te nemen, maar wel wapens sturen 😡 water naar de zee brengen! En alles word duurder niet normaal! Rutte help het land naar de knoppen zoals Pim Fortuyn al zei ,

  2. Wat denk je vd Botlek, Tatasteel, luchthavens, haven van Rotterdam, daar hoor je links niet over, je moet echt geestelijk gestoord zijn als je geloofd dat de boeren teveel stikstof produceren, ik heb tegenover de Botlek gewoond, ben er ziek door geworden. Ik heb in islamagglomeratie gewoond en ben vanwege hun terreur gevlucht naar het platteland, krijg ik nu ook alles gratis? Waar kan ik me melden? O née ik ben blank dan geldt het niet grr. Klote land klote regering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven