DE ECHTE BRES COLUMN 26

Terwijl ik dit schrijf is het Veteranen dag, en dat is voor mij altijd de dag dat ik wat voor weer het ook is altijd in mijn tuin zit om de vliegtuigen over te zien komen. Ieder jaar effe een paar minuutjes genieten. En ik niet alleen maar alle buren die thuis zijn staan dan voor de ramen, of op de balkons en zelfs op het dak. Heerlijk ieder jaar maar dit jaar waren ze er wel want ik hoorde ze zoals ieder jaar oorverdovend aankomen maar helaas gingen ze effe voor mijn positie in de tuin richting de zee. Wat normaal  ieder jaar net gebeurde als ze voorbij mijn tuin waren.

Dus balen als een stekker, dan maar wachten op de formatie van straaljagers die ook een gigantisch lawaai maken, prachtig om te horen en Corretje en ik zitten dan echt met kippenvel. Maar ik denk dat het komt door de bezuinigingen want net voordat ze overvlogen draaide ze weer af naar richting zee en ik kon nog net de achterkanten van hun zien verdwijnen. Gelukkig dacht ik nog dat ik het filmpje had, maar ja het is natuurlijk altijd zo dat als je iets wil filmen je het knopje aan mot drukken anders sta je voor lul met je camera naar de lucht te filmen (zucht).

Tweet van die strontzak 1 aan mij!!

Maar er is ook nog goed nieuws en dat is natuurlijk dat die twee vieze gore smeerlappen, die twee bekende pedoseksuele Marthijn Uittenbogaard en smeerpijp Lesley L zijn gearresteerd in Ecuador. Wat is er nou mooier dan de dag zo te beginnen om te horen dat ze vastzitten want ze waren daar ook weer met kinderen bezig die tegen betaling van geld, snoep seksuele handelingen moesten verrichten bij deze twee zieke monsters. Daar bij organiseerde die twee ook feestjes met naakte kindertjes bij een zwembad, die werden dan betast door die viezeriken. En soms onder invloed van drugs werden deze kindertjes verkracht.

Strontzak 2 Lesley L

Die Lesley L werd in Nederland gezocht omdat hij nog een celstraf uit moest zitten van 10 weken omdat hij een video gemaakt had van een 9 jarig jongetje waar hij oppaste terwijl hij zijn broek liet zakken. En zijn maat Marthijn Uittenbogaard kreeg in Maart in Nederland een celstraf  van 6 maanden cel wegens het voortzetten van die pedoseksuele partij ‘Martijn’ want seks met kinderen konden ze hier niet bewijzen, maar de Ecuadoraanse politie verdenkt hem daar nu wel van.

Strontzak 3 Nelson

De twee arrestaties zijn een direct gevolg van de arrestatie van Nelson Maatman (die vind dat seks met een kind van 2 jaar mot kunnen) in Mexico op 5 juni jongstleden met dank aan de organisatie ‘Free a Girl’ die de belastende informatie had door gespeeld aan de autoriteiten van Mexico en Ecuador.

Strontzak Nelson gearresteerd!

Nou lieve lezers nou hoop ik 1 ding en als jullie die straffen hierboven hebben gelezen wat ze hier te wachten staat hoop ik dat ze daar worden berecht, en dat er een paar vaders onder hun medegedetineerde zitten die effe met hun gaan babbelen. En zo niet dan hoop ik dat de politie in Ecuador deze mannen laten rotte in hun cel….laat ze de pijn maar voelen die ze die kindertjes hebben aan gedaan en echt ik meen het ik hoop dat ze rotten daar in hun celletje huilend om a.u.b naar Nederland te mogen. HOU ZE MAAR DAAR tot hun dood aan toe.

Ja, en dan om te rug te komen op Nederland, ik sta nog steeds volledig achter onze boeren en ik hoop dat het leger, de brandweer, de politie, en de zorg nu eens achter die onze boeren gaan staan en dan zo samen tenminste iets kunnen bereiken. De vissers die staan ook achter de boeren want ze waren met een Urker kotter de UK 146 uit Urk naar de Ketelbrug gevaren en vroegen de brugwachter om doorvaart, want ze waren dan van plan om onder de brug te blijven liggen zo dat de brug niet meer dicht kon.

Een prachtige actie natuurlijk, want dan kon het verkeer er niet meer door en gingen de boeren aan beide kanten van de weg flyeren onder de stilstaande auto’s op de A6….helaas was de politie op de hoogte van de actie en enterde de UK 146 met twee politieboten er was ook nog een boot van Rijkswaterstaat aanwezig. Kijk en dat bedoel ik nou als die boeren en die vissers nu hulp hadden gekregen van de politie en Rijkswaterstaat had het een fantastische actie geweest. En ik weet zeker dat die vrouwen van die mannen van Rijkswaterstaat of de politie ook staan te kankeren dat alles zo duur wordt, want ook de middenmoot gaat het nu merken.

Dus mensen, met velen staan we sterk en kunnen we Nederland nog redden want het loopt echt de spuigaten uit. Want ik hoorde zelfs dat er ‘smokkelfolders’ zijn waarin Nederland word aangeprezen als een land waar je bij aankomst een uitkering wacht, en de overheid de huur betaald (€ 1600,-) HET MOT TOCH VERDOMME NIET GEKKER WORDEN OF NIET DAN!!!

Tot volgende week.

Groet van Henk Bres!!

4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 26

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven