DE ECHTE BRES COLUMN 24

Wat een tering-geouwehoer weer over dat stikstof gebeuren, niet normaal meer, ik wordt er onpasselijk van. Er mot een stevige vermindering komen van stikstof uitstoot heeft minister van Natuur en Stikstof gezegd, en dat kan in sommige gebieden flink wat pijn doen aldus Christianne van der Wal. Dus om het gewoon op zijn Haags te zeggen is dat de koeien de wei uit motte omdat ze teveel schijten.

Boze boeren die bij het huis van de minister van de week stonden te protesteren werden door de minister gevraagd om te vertrekken omdat haar kinderen zaten te trillen. Nou dan heb ik nieuws voor haar, want de kinderen van de boeren zien de bui al hangen en zitten al jaren te trillen van onzekerheid en of ze wel of niet de veehouderij van hun ouders kunnen voortzetten, een echt familie bedrijf dus.

En trouwens jullie zijn ook niet in de eerste leugen gebarsten toch mevrouw Christianne van der Wal?, want je kinderen stonden gewoon buiten een beetje te lachen om al die commotie. Volgens mij vonden ze het wel gaaf dat er eindelijk wat gebeurde in dat gat.

Nee ik ben maar een eenvoudige klootzak, maar als ik het allemaal zo hoor of lees dan motte dus de boeren weg met hun bedrijven (onteigend worden zelfs) omdat er te veel huizen zijn gebouwd. Maar met de industriële groei mot de natuur gered worden door dan de boeren weg te bonjouren zodat we dan daar weer kunnen bouwen en het dan beter in de hand hebben.

Nou ik snap er geen klote meer van, en ik wil dat ook niet begrijpen. Het enige wat ik begrijp (en dat zat er al heel lang aan te komen) is dat dat ze lekker landje pik doen, de boeren alles afpakken om er dan weer wat huizen te gaan bouwen. Gewone mensen noemen dat diefstal minister Christianne van der Wal, gewoon jatte op een legale wijze want dat kunnen jullie heel erg goed als witte boorden criminelen.

Ik denk en ik hoop dat de boeren hier tegen in opstand komen, of liever gezegd dat jullie als overheid is eens het licht zien en gewoon gaan denken zo als wij gewone hardwerkende mensen, en dat heb ik het natuurlijk niet over me eigen ander krijg ik dat gezeik weer dat ik een steuntrekker ben ;-)). Nee nu effe geen dollen want het erg genoeg, en ik zeg jullie bij deze dat ik ook bij de demonstratie op 22 juni aanstaande in Den Haag ben. Want mijn moeder zei altijd tegen mij dat we zonder de boeren hier in Nederland niet te eten hadden.

Ja, en dan natuurlijk de prijzen die overal over de top gaan, niet normaal dit. Gewone mensen, maar nu ook de middenmoot krijgt er last van. Misschien hebben jullie het wel gehoord dat Geert Wilders een bezoekje bracht aan de ALDI, de mensen vonden het prachtig dat er nu eens een politicus was die er aandacht aan besteden dat het voor de minima moeilijk is om rond te komen.

Dus met goede bedoelingen naar de ALDI toe met de camera, nee vond de leiding van de ALDI het niet goed dat er was gefilmd zonder toestemming en sommeerde dan ook om het filmpje online er af te halen vanwege de privacy van hun klanten. Deze klanten vonden het prachtig en wat nou privacy…heel de winkel hangt vol camera’s tegenwoordig om diefstal tegen te gaan, dus wat nou privacy.

En als jullie nou eens een goeie raad willen hebben en dat geld dan voor die linkse wegkijkende graftakjes onder ons die mee lezen: Ga nou een een weekje vrij nemen om jullie humor terug te vinden of ergens te kopen want daar zou de wereld van opknappen niet door die koeien uit het land te halen en de gewone man in alle opzichten af te slachten.

Kijk maar naar het bericht dat Justin Bieber zijn halve gezicht verlamd is door een zeldzame ziekte, daar maakte Jeroen van Inkel een wat misplaatste grap over die volgens mij best door de beugel kon. Maar die linkse kliek kan niks meer hebben en zien nergens de humor meer van in. Oke, soms zijn er grappen die veel te hard zijn maar wen er maar aan zou ik zeggen ik doe dat namelijk ook al jaren. Van de week las ik weer op twitter dat ik in Amsterdam door de politie was doodgeschoten en dan mot ik eerlijk toegeven schrik je effe van zo’n bericht want als je leest dat je dood bent is nooit fijn natuurlijk.

Totdat ik ook het filmpje er bij zag dat er in Amsterdam een ouwe vent in een scootmobiel door een paar politieagenten uit zijn scoot werd getaserd moest ik eigenlijk erom lachen, goed het was raar, en ik had dat ook laten weten aan de schrijver van deze grap. Ik kreeg een heel mooi berichtje terug dat het niet zo bedoeld was en hij het als een geintje had bedoeld. Nou prachtig toch, ik was toch effe geschrokken en kon er daarna smakelijk om lachen. Dus grap zeer geslaagd en we gaan door, en dat is nou een tip voor alle linkse azijnpissers onder ons….zoek de humor weer op en dan zie je de wereld meteen heel anders.

Maar goed ik heb mij natuurlijk niet alleen druk gemaakt want ik ik ben weer eens in huis gepleurd echt niet te geloven want Corretje zat tv te kijken, ik liep voor de tv langs en het lamme pootje bleef weer ergens aan hangen en hup daar lag ik weer. Corretje in tranen natuurlijk, niet van verdriet maar van het lachen en ze zei dat ze deze buiteling leuker vond dan het tv kijken…motte jullie ze hebben ;-))

Tot volgende week.

Groet van Henk Bres!!

6 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 24

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven