DE ECHTE BRES COLUMN 23

Wat hadden we toch weer verschrikkelijk nieuws deze afgelopen week, en dan heb ik het natuurlijk over dat verdwenen negen jarig jongetje Gino uit Kerkrade dat zaterdagochtend dood is aangetroffen in een woning in Geleen. Wat ik er van heb gelezen en gehoord werd Gino met nog wat kinderen aangesproken terwijl ze aan het voetballen waren door een man die ze niet kende maar heel vriendelijk was, en die vertelde dat hij voetbaltrainer was.

R.I.P GINO!!

Vooral Gino kreeg complimentjes over zijn spel van deze klootzak, en toen de andere kinderen naar huis gingen zagen ze Gino met deze onbekende man vertrekken. Heel Nederland was toch wel in paniek na het Amber Alert van Gino. En als zo’n jongetje dan een paar nachten verdwenen is dan krijg ik al die klote onderbuik gevoelens dat Gino al ergens dood moet liggen, want het duurde gewoon te lang.

(VERMOEDELIJKE DADER) DONNY MARWA

En ja hoor, ze vonden hem bij een groenstrook in een tuin waarschijnlijk op aanwijzing van de vermoedelijke dader die ze als verdachte hadden gearresteerd. De verdachte Donny Marwa van 22 jaar is homo, en was al een reeds eerder veroordeelde pedoseksueel die vorig jaar een 6 jarige jongetje anaal heeft verkracht. Met andere woorden een smeerlap van het soort predators dat nooit vrij mag rond lopen. Natuurlijk was hij ook bekent bij het OM ???? en ik kan mij dan er niks bij voorstellen dat zo’n gore viezerik dan toch vrij rondloopt en dit kan doen.

Onmogelijk in mijn ogen, en ik wil dan ook de familie, ouders en kennissen heel veel kracht en sterkte toewensen, maar ik denk dat deze mensen er niks aan hebben want hoe verwerk je zoiets. Mosterd na de maaltijd, voor al om dat deze Donny M al bekend was bij het OM en gewoon vrij rond liep onbegrijpelijk. Ook wil ik die hulpverleners, politie, vrijwilligers bedanken, en hun sterkte wensen want deze lui zijn er zeker doodziek van dat deze verschrikkelijke klote zaak op deze manier afgelopen is.

C ten Veen (GroenLinks)

Misselijkmakende tweets heb ik voorbij zien komen bijvoorbeeld van ene Rianne C ten Veen (GroenLinks) die daarin schrijft dat er in het opsporingsbericht stond dat er een blank jongetje in plaats van een wit jongetje stond geschreven, want wit is neutraler, en blank doet denken aan de koloniale tijd bla bla bla en nog een bla!! Ziek ben ik van dit soort linkse wegkijkers die heel de Nederlandse mentaliteit willen veranderen. misselijk word ik van die lui die alles maar goed praten, en nu weer zo iets verschrikkelijk aangrijpen om aan te tonen dat hun zieke geest altijd maar gelijk moeten hebben.

Griezelig gewoon hoe dit soort mensen overal mee wegkomt, gewoon omdat ze zeker ook door de linkse overheid een hand boven het hoofd word gehouden net zoals het hele Binnenhof met wat uitzonderingen. Ik werd gerapporteerd op twitter omdat ik Sylvana Simons een aap had genoemd en hup gelijk in het strafbankje weer in. Hoelang zou ik deze column nog kunnen schrijven, nou schrijven zal wel gaan maar het plaatsen op Facebook kon ook al niet meer.

Ja, nu gelukkig wel door enkel en alleen maar de link er op te zetten van mijn site en dus op slinkse wijze mijn column kan plaatsen zodat jullie hem kunnen lezen. Hoelang nog voordat ze ook mijn site nog gaan aanpakken. Ik weet het niet meer hoor het lijkt wel als je de waarheid verteld die een beetje naar rechts neigt je dan erger ben dan die klootzak die nu weer dat jongetje heeft omgebracht.

SMEERPIJPENBOEK

Ziek word ik van deze linkse kliek die alles en iedereen maar gebruikt om er zelf beter van te worden terwijl kinderen, dieren zelfs overleden mensen niet meer veilig zijn als we het pedohandboek mogen geloven. Ik ben een dik jaar geleden een petitie begonnen om deze walgelijke lui op te ruimen (niet koud maken anders krijg ik daar weer last mee) nee gewoon opbergen en de sleutel weggooien of bij normale gedetineerde opsluiten die dan effe lekker hun gang kunnen gaan op deze viezeriken.

Maar eigenlijk doe ik nu precies het zelfde als al die vieze gore linkse wegkijkers, want ik gebruik deze verschrikkelijk gebeurtenis om aan te grijpen dat de mensen mijn petitie motte tekenen om deze smeerpijpers een halt toe te roepen, en daar schaam ik me eigen gewoon voor. Maar wanneer worden we nu eens wakker, en zijn we klaar met stille tochten, herdenkingsdiensten, geschokte politiek (hoewel bij GroenLinks hebben ze niet een bord maar een heel flatgebouw voor hun kop, nietwaar Mevr R C ten Veen) en wanneer gaan we de koe nou eens bij de horens vatte (al lopen er nog maar weinig in de wei, o wacht…..)

Ik ben er goed beroerd van, want bij die linkse gehaktballen daar zijn ze er waarschijnlijk al aan gewend, daar geilen ze wel op een stille tocht. En ik zou ze willen aanraden dat ze eens op een rechtse partij moeten stemmen in verkiezingstijd, dan krijgen we misschien eens een keer rechters die straffen uit durven te delen bij zulke lui hun eerste vergrijp, zodat er weer eens een smerig misdrijf had kunnen voorkomen.

Nee sorry. ik kap er mee voor deze week want hier wordt ik echt niet vrolijk van gadverdamme.

Nogmaals heel veel sterkte voor de nabestaande en vrienden van R.I.P Gino!!😭

PS: teken a.u.b mijn petitie want die 7909 handtekeningen motte er minstens 80.000 worden.….bedankt voor de moeite aan de mensen die al getekend hebben!!

Tot volgende week.
Groet van Henk Bres!!

16 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 23

  1. Ziek ben ik er van 😢 wat zal z’n binkie angst hebben gehad, vreselijk! Idd de straffen moeten hoger ! In dit soortgelijke zaken levenslang, en hij was al bekend bij het OM en justitie 😡 geestelijke ziek 🤢 valse honden die een kind bijten krijgen meteen een spuitje, waarom bij valse mensen niet ? Maar Henk , valse honden bestaan niet ! Valse mensen wel 😡

  2. Mooi verwoord Henk, het is vreselijk wat er is gebeurd met gino en wat hij heeft moeten doorstaan. Het rechtsysteem is in dit land door en door verrot. Die hufter had nooit vrij mogen komen. Zelf ben ik wel een petitie opgezet , om ook van dit doorverrotte kabinet weg te krijgen # wie vertrouwt dit kabinet rutte 4 nog?? Petities.nl. aub tekenen

    Voor de familie van gino heel veel sterkte

  3. Ook ik krijg de pleuris van zo’n groenlinks v Veen met haar smerige bek, v Veen het is en blijft gewoon blank, hopelijk trekt jouw bek wit weg als jou zoiets overkomt.
    Verder is volgens mij het gewoon opruimen van deze gezwellen de enige ma nier.

    1. Jij ook bedankt Jack voor je reactie, en de wereld is niet ziek maar die klote lui die er op rond lopen vertieven de wereld!!

  4. Je weet het altijd zo goed te verwoorden Henk, helemaal top en je hebt groot gelijk. Die lui zouden (chemisch) gecastreerd moeten worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven