DE ECHTE BRES COLUMN 22

Hahahahahahahaha…. Nederland is een koekoek-land geworden want volgens mij zijn de mensen die ons besturen helemaal van het padje af en dan vooral geestelijk. Bijvoorbeeld neem nu wat er in Alkmaar is gebeurd, ja echt het is geen geintje hoor, want en ik citeer “Daklozen krijgen energie toeslag van € 800,- en staan te trappelen om er drank en drugs van te kopen”. 

Een onverwacht feessie!!

Volgens Jolanda Eilander die eigenaar is van het sociaal pension ‘de Opvang’ staan degene die deze toeslag hebben gehad te trappelen van ongeduld om drank te gaan kopen bij de Jumbo of wat drugs te scoren bij hun dealer. Hoe gek kun je zijn om als overheid niet eerst even na te gaan of de mensen wel een huis hebben, een dak boven hun hoofd, en of ze wel een energienota betalen het hele jaar door. Dat mot verdomme toch niet zo moeilijk zijn. Natuurlijk gun ik het die mensen die toch al in een verdom hoekje zitten maar normaal vind ik dit echt niet.

Het tweede gebeuren hier in koekoekland: want de Utrechtse Partij voor de Dieren riep burgemeester Sharon Dijksma op om niet naar een jaarlijks evenement te gaa , namelijk de haringparty waar zij voor was uitgenodigd. De PvdD vind het namelijk dieronvriendelijk, en vind (let op nou komt het) dat het niet meer van deze tijd is om mensen uit het college naar een bijeenkomst te sturen waar dode dieren worden gegeten.

Is dat nou koekoek of niet, wat is en waar is die kut Partij voor de Dieren als je ze godverdomme nodig heb om wat tegen gas te geven aan het onverdoofd Halal slachten, het koosjer slachten en alle dieren mishandelingen in sommige varkens stallen en slachterijen dan zie je die klootzakken niet. Maar op een haring party mogen geen dode dieren gegeten worden dus weer een zwaar geval van koekoek.

Het volgende geval van koekoek het derde geval al weer is ook een hele zware want er is nu een groepering of te wel een milieu bende genaamd ‘Tyre Extingguishers‘ die nu ook hier in Nederland banden laat leeg lopen van SUV’s of 4×4 wagens. Naar hun eigen zeggen zijn ze nu actief in zeven landen en zijn ze niet te stoppen en willen dat de SUV’s verdwijnen uit de hele wereld.

Hoe gek mot je zijn ten eerste is het levensgevaarlijk voor de bestuurder van zo’n SUV, en in mijn geval zou het levensgevaarlijk zijn voor die leden van ‘The Tyre Extinguishers’ want met vier platte banden zou ik indien mogelijk die galbakken gelijk tegen de eerste gevel platrijden (ben zo klaar mee met dat soort lui).

Ja, en dan natuurlijk het geval dat een bioscoop in Arnhem een pinpas mag eisen inplaats van contante betaling van de (D66) rechter. Dat eist het ‘Focus Filmtheater’ van bezoekers omdat je er alleen nog maar met een pinpas of bioscoopbon kon betalen werd er door iemand een rechtszaak aan gespannen en is dus in hoger beroep afgewezen en kan de bioscoop een beroep doen op ‘artikel 6 van de AVG.

Dus met andere woorden zoals ik het zie willen ze van dat cash af want ik ben van de week zelf hier in Den Haag op zoek geweest naar een goeie betaal automaat maar of ze hangen er niet meer of ze zijn buiten werking. Gewoon de overheid wil graag weten wat u uitgeeft waaraan en wanneer….ik vind dit dus in nette woorden zwaar koekoek.

Nou nog eentje dan, en dat heb ik gehoord dat de Tweede Kamer een motie heeft aangenomen om satanistisch kindermisbruik tot op de bodem uit te zoeken. Tot zover denk je ‘maar Henk dat is toch juist goed nieuws’ was het niet dat het onderzoek word uitgevoerd en geleid door het Ministerie van Justitie terwijl deze kliek er juist van word beschuldig door de slachtoffers, dus echt opnieuw een zwaar geval van koekoek.

Ik weet het allemaal niet meer hoor want ik kan nog wel even doorgaan met dit soort berichten, en weet je wat ik nu het ergste er van vind? Dat we het allemaal maar goed vinden, we het allemaal slikken als zoete koek (koek), dat vind ik nog het ergste en verbaast mij. Ik gooi het maar weer lekker van mij af maar god hoort mij brommen van kwaadheid maar eigenlijk meer van bezorgdheid.

Tot volgende week.


Groet van Henk Bres!!

11 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven