DE ECHTE BRES COLUMN 21

Het weer valt een beetje tegen, heel weinig zon hier op de zaterdagmiddag, maar andere delen van Nederland hebben hun portie slecht weer wel gehad van de week. Hele daken zijn er afgerukt door de wind en de natuur was heel erg dankbaar want die kon wel een plasje regen gebruiken.

Maar waar ik me eigen weer aan heb lopen ergeren dat is natuurlijk de komst van het *Apen-Pokken-Virus*. Iedereen maar dan ook bijna iedereen van onze Nederlandse bobo’s waren weer verbaast, geschokt en met een blik van verbazing stonden ze weer vol in de camera’s te verkondigen dat het raar is dat het apenvirus altijd in Afrika is gebleven maar nu dan toch de weg richting Europa heeft gevonden.

Apenvirus!!

Raar allemaal hoor hoe kan dat nou, en om het maar met de woorden van de heer Louis van Gaal te zeggen: zijn jullie nou zo dom of ben ik het. Het Apenvirus bestaat al heel lang in Afrika (sinds 1958) en is voor het eerst ontdekt bij apen, nou dan zal er wel weer een eenzame cowboy geweest zijn op de een of andere Savanna die last had van een stijve lul en daar een schattig lief aapje zag lopen en ze eigen niet kon bedwingen. Ik weet het niet hoor want ik ben er niet bij geweest, maar het verbaast mij niks dat met al die Afrikaanse goudzoekers die hier in Europa hun geluk komen zoeken dat ze ook hun ziektes mee nemen.

Ik heb daar al lang geleden voor gewaarschuwd, kijk maar naar het Ebola-virus en open TBC wat toen ook ineens hier verscheen en gelukkig nu weer een beetje is verdwenen wat daar ging je opzeker aan dood. Nee nu krijgen de homo’s weer de schuld want het is een homo ziekte las ik ergens.

Nee het is gewoon een apenziekte die via via meegenomen is door (en laat ik het heel netjes zeggen) mensen die met een aap hebben liggen potlooien in het verleden. Maar goed het gaat vanzelf over zeggen de wetenschappers maar het kan besmettelijk zijn, het begint bij sommige rond de mond en bij andere rond de anus. Laat ik nou maar ophouden want ik word er kotsmisselijk van. En waarom word ik er kotsmisselijk van nou gewoon omdat die hele geile overheid niks doet om de gewone Nederlandse burger die overal vanaf kinds af aan verplicht of niet verplicht lek geprikt worden om ons tegen ziektes te beschermen.

Grenzen zwaar bewaken, en iedereen die uit dat apenland komt (goed bedoeld) mot eerst een paar weken in quarantaine. Dan prikken geven aan deze besmetbakken, die dit soort ziektes kan bestrijden, en lukt het niet hup terug naar het apenland want we hebben het al zo zwaar gehad en de hele economie ligt al bijna op zijn gat. Niemand is meer tevreden en wie zal het zeggen dat dit apenvirus ook hier weer door de overheid wordt gebruikt om alles nog duurder te maken zoals met de corona en de oorlog in de Oekraïne….maar ja, wie wil er nou naar een ouwe kale man luisteren ook wel door sommigen apen een ‘witte’ oude man genoemd.

Ouderwets!

Maar ja, genoeg over ziektes, apen en de overheid en alles wat mij dwars zit want ik denk wel eens bij me eigen dat ik het beter allemaal maar mot gaan accepteren deze tegenwoordige tijd waarin de overheid en instanties zoals het OM ons naaien, en waarin pedoseksuele uitgebreid hun gaan kunnen gaan en zelfs een handboek hebben. En dat het nou eenmaal nooit meer word zoals in de jaren 60,70,80 en 90 toen we nog respect hadden voor elkaar, topless heel gewoon was, touwtjes in het Schilderswijk uit de brievenbus hingen en iedereen een loper had van elkaar.

Maar als ik nou dat laatste stukkie zo terug lees denk ik nee verdomme Henk, je houd van Nederland (ik woon er al heel me leven) en nee verdomme je gaat je er niet bij neerleggen en ik zal altijd wekelijks een pittige column schrijven, vijanden maken. Want dat gebeurt nu eenmaal als je de waarheid benoemd. Nee ze kunnen allemaal aan het gas, en ik zweer het jullie dat ik altijd zal proberen om mijn eigen Haagse wijze het land weer wat leuker te maken de rottigheid eruit filteren.

Waarom omdat ik dit wat ik hier boven heb opgeschreven spuugzat ben en echt ik meen het nu weer het apenvirus, Pedo’s goudzoekers die de boel overal molesteren, kinderen die mensen doodsteken of althans het proberen om status te krijgen, en ook sommige Marokkanen die denken dat meisjes en vrouwen hoeren zijn als ze een leuk kort rokje aan hebben of een ijsje lopen te eten tijdens de ramadan buiten op straat.

Dat ik ineens denk aan het ritueel slachten bij het offer feest en ook het koosjer slachten ben ik op tegen, en dan die kutlui die geketend aan elkaar voor je auto gaan zitten omdat er in schubbekutterveen een beschermd oei-oei vogeltje is gesignaleerd. Nee allemaal de pleuris voor ze, en ik ga door om iedereen te vertellen hoe ik er over denk. Klaar mee….dat beloof ik mijn trouwe lezers en lezeressen.

Tot volgende week,

Groet van Henk Bres!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven