DE ECHTE BRES COLUMN 20

Weten jullie dat ik best eens af en toe op het punt sta om een hekel aan alle mensen te gaan krijgen. Echt je gelooft het of niet maar ik zweer je op mijn Jimmy dat het waar is en waarom dan zou je zeggen. Ik doe nooit huilie huilie want het zal mij allemaal een worst wezen maar soms begrijp ik deze mensen niet, maar dat kan ook aan mij liggen natuurlijk.

Bij voorbeeld de afgelopen week zag ik een filmpje op twitter met deze Engelse tekst * In Amerika moslim callgirl gets beaten bij Brother rof Santing to date non moslim Guy* en ik deel dat filmpje met de tekst daarboven *Is dit erg of niet (walgelijk)* en dan wat smileys die over hun nek gaan. Ik kreeg gelijk iedereen over mij heen, want ik was een zwakke zak omdat ik de moslims weer de schuld wilde geven en in een kwaad daglicht te zetten, het kwam mij wel goed uit en nog veel meer van dit soort rottigheid.

Ik heb er een paar een reactie terug gegeven, maar dat is vechten tegen de bierkaai want ze worden dan steeds extremer in hun antwoorden. Maar ik heb alleen het filmpje maar gedeeld omdat ik het verschrikkelijk vind dat dit jonge meisje op een gruwelijke manier door haar broertje word afgetuigd, en die tekst die boven het filmpje stond was niet van mij, ik heb enkel en alleen maar commentaar geleverd op dit walgelijke filmpje.

Een populistisch nep verhaal dat prima past bij mijn discriminerende agenda, hé Simpele Henk schreef er eentje!. Ene VageVega vond mij een smakeloze zak en vroeg of ik er blij van werd om dit te delen, en ik mot de ellende van die vrouw niet groter maken. Ook verspreide ik verkeerde informatie omdat het zou gaan om een oud filmpje uit 2017 en dat het zou gaan om een Russische dame die wilde date met een Oekrainse man, alsof het dan het filmpje minder erg zou zijn.

Het lijkt wel of de linkse garde onder ons de boel wil omdraaien, gewoon de teks boven het filmpje benoemen, en niet de mishandeling zelf. Waar het mij natuurlijk om draaide is de mishandeling zelf en wat er gebeurde, want zo een vrouw behandelen doe je nooit, in wat voor geloof je nou zit of van welke planeet je komt dit doe je niet, dit is uit den boze….dit is walgelijk en dan ben ik er ook helemaal klaar mee met dat soort mensen BAH!!

Trouwens dat was niet het enige filmpje wat ik gisteren gezien heb op twitter, want er circuleert nog een filmpje rond waarin je ziet dat er ergens in een Afrikaans land een vrouw word doodgeslagen door kerels met stokken op een gruwelijke wijze en daarna als een stuk stront in brand word gestoken. Ik ga hier maar niet zeggen hoe ik erop heb gereageerd maar ze wonen op een heul en hebben de een of andere ziekte waar wij in Den Haag veel over praten.

Ook had mijn Corretje een nieuwe app gedownload van de Appstore op haar telefoon, en met die App kon je foto’s heel mooi maken zoals een tekening. Echt gaaf want je ziet dat een hoop mensen deze App nu gebruiken. Corretje stuurde mij een paar foto’s op samen met Jimmy en ik vond het zo leuk dat ik dacht ik zet die van ons samen op mijn profiel foto op twitter.

Ik moet eerlijk zeggen er waren een hele hoop gave en leuke reacties waar ik smakelijk om moest lachen, maar toch ook weer een paar kut reacties en het gekke is die blijven vaak langer hangen in je kop dan die positieve reacties. Er was er bijvoorbeeld ene Juupie die mijn profiel foto van mij en Jimmy die mijn Corretje had gemaakt naast Hitler en een herdershond had afgebeeld.

Maar gelukkig hadden de positieve reacties weer de overhand, omdat er zelfs mensen waren die deze Juupie rapporteerde, en geloof mij nou door al deze positieve reacties was het gevoel van dat ik een hekel kreeg aan alle mensen gauw weer verdwenen, en ben ik lekker gestopt met het reageren op deze linkse klootzakken die maar 1 ding voor ogen hebben en dat is mensen zoals ik het leven zuur maken…..maar daar pas ik voor.

Ja, en dan natuurlijk het Song Festival, wat vonden jullie er nou van?. Ik ben normaal zelf niet zo’n Songfestival man maar mijn Corretje kijkt er graag naar en dan kijk je automatisch mee natuurlijk. Ik kan er erg kort over zijn want ik vond er geen ene klote aan, iedereen wist al dat de Oekraïne zou winnen met de (folk en rapformatie Kalush Orchestra) en geloof mij ik gun het ze van harte. Maar er zaten volgens mij (ben wel een leek hoor) betere landen tussen zoals Spanje (is derde geworden met Chanel Terrero), want als je zo kan zingen terwijl je er vol aan het dansen erbij dan vind ik je goed. De nummer twee vond ik ook wel goed maar heel apart (die Engelse jongen met lang haar Sam Ryder) die uitkwam voor Groot-Britannie.

Nee het gaat volgens mij niet meer om de zangkunsten van de deelnemende landen maar meer om wat er allemaal gebeurd in de wereld, en ook hoe gekker hoe beter en dat is begonnen enkele jaren geleden met de vrouw met de baard die het songfestival namens Oostenrijk had gewonnen, jullie weten het wel die vent met een jurk aan die Conchita Wurst heette.

Nee doe mij dan maar het ouderwetse Eurovisie Songfestival met een orkest en goeie zangers, maar ja dat is mijn mening en vele jongeren zullen mij wel weer ouderwets vinden *zo bie het*

Ik wens jullie allemaal heel veel zon toe deze week, en natuurlijk ook de tijd om er van te gaan genieten.

PS; DRUK OP DE RODE LETTERS EN JULLIE KUNNEN DE FILMPJES EN VIDEO’S BEKIJKEN!!

Tot volgende week,

Groet van Henk Bres!!


6 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 20

 1. Beste Henk,
  Voor mij ben je een mooie man met het gevoel op de juiste plaats, de wereld verandert,, en het is ook niet normaal hoe die arme moslimvrouwen behandeld worden als oud vuil. Die linkse viezerikken gewoon negeren anders wordt je gek! Dat songfestival is 1 grote poppenkast,,
  Mooie column trouwens alsook je gave profielfoto 😀

 2. Je heb gelijk ik heb al een hekel aan mensen dus jij valt nog mee hihi en idd gaat niet meer om de zang bij t songfestival corruptie dat is het ! Ik kijk nooit t songfestival meer , maar las t !
  Laten we maar genieten van het mooie weer!! Groetjes ook aan corretje en Jim

  1. Jij ook weer bedankt voor je reactie hier Jeanne, en ik ben het ook helemaal met je eens. Jij ook lekker genieten van het mooie weer dan doen wij het ook!!
   Groetjes terug xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven