DE ECHTE BRES COLUMN 14

Effe een rare vraag aan jullie, hebben jullie ook zo genoten van Big Brother 2022, nou ik wel. Mijn Corretje kijkt daar altijd graag naar en dan kijk je automatisch mee en na een paar weken was ik het die zei ‘hè lekker vanavond weer Big Brother kijken zin in’. Ja, echt ik meen het want op een gegeven moment ga je toch de deelnemer leren kennen, krijgt je favorieten personen in het huis die je graag in de finale wil hebben.

Ja, Kitty was Kitty en die weet volgens mij nog van een hoop stront een lekkere maaltijd te maken en heb met plezier naar haar gekeken totdat ze er uit ging en een beetje raar deed vond ik. Maar ik ga hier niet alle deelnemers benoemen want er zaten er natuurlijk ook een hoop bij die ik niet aardig vond en dan ga je je lopen irriteren. Maar mijn favorieten waren Kristof, Grace, Nouchine en (king) Salar.

De eerste was een goede eerlijke harde speler en had voor iedereen zijn troostende woordjes klaar, Grace was de liefste en Nouchine en Salar waren eigenlijk door hun doen en laten de gezelligste, leukste en opvallendste in BB House 2022. Kortom ik vond de uitslag helemaal toppie. En Salar was de terechte winnaar en ik hoop dat hij zijn Instagram en Twitter nog eens nagaat en mij een antwoord geeft op de vraag of hij een telefonische afspraak met mij wil hebben voor in mijn kijkradio programma * de Start van de Nacht* op radio Centraal FM.

Ja, en natuurlijk heb ik mij ook weer kwaad gemaakt deze week want ik heb weer een heleboel (in mijn ogen) verschrikkelijke dingen zie voorbij komen. Vooral uit die cholera oorlog tussen Rusland en de Oekraïne waar ik weer een filmpje zag van een jonge soldaat die op een gruwelijk wijze gewoon bij bewustzijn zijn nek werd doorgesneden totdat zijn hoofd van zijn romp was gescheiden. En of het nou een Rus was of een soldaat uit de Oekraïne dit doe je niet, ook niet in oorlogstijd omdat het onmenselijk is gewoon.

Ook zou ik willen dat ik een paar miljoen in de loterij zou winnen want dan ging ik met al dat geld mensen met dieren helpen, vooral arme mensen omdat die vaak hun dierenarts niet kunnen betalen en het hondje dan niet de nodige zorg krijgt die het nodig heeft. Vaak zijn het oude zieke hondjes die alles voor hun eigenaar betekenen, maar de tandje moeten worden gereinigd in het ergste geval is er een bult die mot worden verwijderd of een andere dure operatie.

WILMA

Ik sta via twitter in contact met Wilma de Joode van de stichting *SterkvoorDieren* en deze lieve schat zet zich zo verschrikkelijk in om geld te krijgen om deze mens en dier te helpen. De stichting is heel transparant en alle rekeningen zet ze op twitter zodat de doneurs kunnen zien waar hun geld aan besteed word. Laatst had ze nog een lief klein Jack Russeltje bij wie een bult moest worden verwijderd. De bult ging steeds open en er kwam dan pus en troep uit en de eigenaar had de middelen niet om het te bekostigen.

A.U.B HIER ONDER OP DEZE KNOP DRUKKEN OM TE DONEREN

En nou niet hier reageren zo van ‘dan motte ze maar geen hond nemen want dat werkt bij mij niet omdat dat beestje misschien al vanaf puppy bij die mensen is en echt hun kind, hun allesie is. Nee ik wilde en wens nogmaals dat ik een flinke prijs zou winnen dan hoeft Wilma en een hoop mensen zich geen zorgen te maken over hun dierenarts rekeningen.

Ja, dan wil ik Mark Rutte nog effies bedanken dat hij geen ene klote moer aan de inflatie meer doet. Gewoon de kachel op 19, jas aan extra sokken en kou lijden maar. Boodschappen die zo duur zijn dat hij en zijn elite die alleen maar kunnen kopen, om dan nog maar te zwijgen over de benzine prijzen die ongelofelijk de pan uitrijzen. Allemaal de schuld van de oorlog in de Oekraïne, nou me klote dat maken jullie ervan, liegen, liegen en nog eens liegen dat kunnen ze als de beste daar in dat torentje…..totdat het een keer uit de klauwe loop want daar kun je op wachten.

Ja, en hoe dom kan je zijn als gemeente om eenmalig € 800,- uit te keren, en dan doet er Staat nog eens € 100,- bij…..prachtig natuurlijk en ook heel nobel, eerst iemand naar de klote helpen en dan de mooie jongen uit hangen door het gepeupel wat toe te schuiven. Want waarom nou niet die energierekening omlaag, benzine prijzen omlaag, boodschappen omlaag, alle accijns omlaag enz enz. Want iedere boerenlul begrijp toch wel dat als de mensen bij wie het water aan de lippen staat het geld gebruiken om hun kinderen eten te geven de huur te betalen, of weet ik veel wat er bij deze mensen dringend is.

En wat dat als de eindafrekening komt van het gas en licht, juist ja dan zit driekwart van de Nederlanders in de kou en dan  zijn de rapen gaar want echt Nederlanders hebben veel geduld maar aan deze volks verlakkerij mot nu toch eens een einde komen.

OOIEVAARS

Trouwens wat een prachtige lente hadden wij de afgelopen week lol ;-))…….het was zo warm dat de ooievaars weer vroeg op hun nest waren terug gekeerd. (opwarming van de aarde😂😂)

Tot volgende week,

Groet van Henk Bres!!

2 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 14

  1. Henk bedankt , wordt echt tijd dat het Binnenhof leeg wordt geveegd, op rotten met die oplichters bende , hou je haaks Gr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven